Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Apklausa

Kurie R-18 ratukai gražesni?

S8
58 (38.4%)
RS6
93 (61.6%)

Viso balsavusių narių: 151

Autorius Tema: Fanatiko S6/C4 V8 kiemas  (Skaityta 283690 kartus)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
pavaziuok ne 200m isijunges pilota, pavaziuok bent koki 50km su pilotu ir be :) sakau nekarta isbandytas reikalas

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
maziukam varikliam kurie Nm neturi tai gal ir ima daugiau.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nu reikes isbandyt penktadieni trasoj :) bent su bmw 525D bandes tai autopilotu mazesnes sanaudos gaunas ~0.5l
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Dyzeliui gazo sklendės nėra, reguliuojamas kuro kiekis.

Benzui - yra gazo sklendė ir ant autopiloto yra visada prasidariusi. O su koja važiuojant būna, kad nuspaudžiat, atleidžiat ir t.t.
su koja maigai, taip, benze ką pilotas daro?? nemaigo sklendės? nori pasakyt ji visad vienodai prasidarius? tai kodėl kylant į kalną tada greitis toks pat?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
su koja maigai, taip, benze ką pilotas daro?? nemaigo sklendės? nori pasakyt ji visad vienodai prasidarius? tai kodėl kylant į kalną tada greitis toks pat?
jis norejo pasakyt, kad su koja buna momentu kai atleidi visai gaza ir uzdarai sklende, o autopilotas ja uzdarineja turbut tik nuo kalno riedant
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
jis ją uždaro iki tiek kad palaikyti greitį, gi pilotas jos nepaliks daugiau nei reikia esant sumažėjusiai apkrovai, nes tada greitis kils :V Didėja apkrova, sklendė pradaroma, mažėja, sklendė pridaroma. Gal tas apkrovos kitimas motorui ir kelia sąnaudas :V Kitaip sakant, gal maksimali ekonomija pasiekiama laikant pastovią apkrovą o ne pastovų greitį, t.y. ~~vienodai nuspaudus gazą visą kelią ir to pasekoje į kalną įkilti lėčiau nei vidutinis kelionės greitis, o nusileisti greičiau :V

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Daugiau tau su savo dvisimte reik pavazinet, nes jei i kalna laikai vienoda greiti, borto kompe sanaudos vistiek pakyla. Nepamirskit kad variklio kompas ne tik pagal gazo padeti kura paduoda. Viena karta tik sugebejau i viena puse ~100km vaziuot su autopilotu, i kita su gazu, sanaudos ~0.5ltr autopiloto naudai, kelias aukstatijos lygumose, tai reliefas nedaug itakojo, bet siaip sunku ismatuot, nes parodykit man kuris koja spausdamas gaza visa kelia palaiko vienoda greiti? Manau is to tolygumo bent furos ir sutaupo ;)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Fanatiks, toks klausimas- o tu miegi kada ?  :D Į darbus pažiūrėjus, kurie tikrai užima ne vieną valandą laiko kyla mintis kad tavo grafikas darbas- garažas  :D
Buvo cia pora naktu, kad teko garaže prabūt :D šilta gera po maijke dirbu nesijaučia laikas kaip prabėga ten, o pasidaryt visada norisi vis daugiau. Šiandienai viska pabaigiau surinkt ir išmeginau esa ant sniego/ledo :D išpudžiai neapsakomi :G Beto meginau autopilota tai nesuveikė :) iš donorinės Audi parvarant iš Kauno taippat neveikė, gryzęs namo radau iskritusia varlyte pedale galvojau gal del to, bet matyt kazkas yra rimciau :) reikes atskirai tikrint vakumo varikliuka arba peržiūrėt gal kur papildomai saugikli reikėjo istatyti. Po truputi pradėjau ir webasta krušinėt gal ant dienu pavyks uzkur ekraniukas jau šviečia :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
nesamone, negali buti :DDDD patink man tokie komentarai:D maziau ima tik tuo atveju jei i pakalne VISADA vaziuosi :D

Tu rimtai čia ar prikolini? :)

Šiaip bandyta n kartų šitas reikalas. Tikrai su pilotu ima daugiau ir nesvarbu - dyzelis ar benzas. Jei važiuoji su pilotu trasoje, tai galutiniame taške bus suėsta daugiau kuro, nei be jo.
Paklauskit fūristų, kuris jų važiuoja su pilotu kurą taupydamas :-]

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
Tu rimtai čia ar prikolini? :)

Šiaip bandyta n kartų šitas reikalas. Tikrai su pilotu ima daugiau ir nesvarbu - dyzelis ar benzas. Jei važiuoji su pilotu trasoje, tai galutiniame taške bus suėsta daugiau kuro, nei be jo.
Paklauskit fūristų, kuris jų važiuoja su pilotu kurą taupydamas :-]
tai aisku ka prikolinu. kiek esu vaziaves su tuo pilotu-nieko nesusitaupo, maigo ta gaza pastoviai(na noredamas islaikyti pastovu greiti), o be piloto laikai gaza vienodai ir pofik kiek masina priletes ar pagreites.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
pilotas kitam dalykui skirtas, bet ne taupymui

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
nu kad man su pilotu kaip tik mazesnes sanaudos gaudavosi ex ACQ 2.6

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nu kad man su pilotu kaip tik mazesnes sanaudos gaudavosi ex ACQ 2.6
pagal borto kompa, vidutines sanaudas ziuredawai?

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
viskas priklauso nuo kelio... kuo daugiau nusileidimu ikalniu, tuo didesnis skirtumas tarp piloto ir kojos (+)

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
pagal borto kompa, vidutines sanaudas ziuredawai?

BC gal tik 0.5ltr melavo, matuodavau uzpildamas pilna baka ir ziuredamas kiek km nuvaziavau su pilnu :)
Dabar su bmw irgi pilota naudoju, tai laikant pastovu greity su pilotu ekonomaizeris rodo mazesnes sanaudas nei su koja.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
man 2.8 jeigu tarkim vaziuojant i vln padaro vidutines tokias, kad su koja kazin ar padaryciau :think:

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
viskas priklauso nuo kelio... kuo daugiau nusileidimu ikalniu, tuo didesnis skirtumas tarp piloto ir kojos (+)
būtent čia ginčijasmes kaip vaikai.
 jei kalnas pakalne tai ekonomijos nebus, nes i kalna lauzia pilna gaza, o i pakalne laiko ikalnej užsipila, o i pakalne nekompensuoja atstumo.
 todėl gaunasi daugiau.
O lygumose net pati lengviausia koja nepadarys cruiso.
asmeniškai man pakrautas caravanas 1.9TDi 81kW autopilotu ~95km/h 2000km ~110L dyzo su koja panašiai

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Nu su S6 c5 tikrai autopilotas kuro netaupo ypac gerai jauciasi 200km atkarpoje :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kadangi labai daznai tenka vaziuoti siauliai kusenai, arba siauliai radviliskis nekarta bandziau su pilotu ir be piloto, taigi kelias taspats, oro salygos tos pacios, su pilotu surijo maziau :) Kaip ir daugumai matau cia, su pilotu maziau surija :) Ant ilgesnio kelio virs 200km ir taip aisku irgi kad maziau.. Su benzu nezinau, nesu bandes, gal ten ir daugiau su pilotu, kuo labai abejoju irgi.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
na dyzelis dar pranašuma sukimo momentu turi kas labai itakoja  ekonomija. Mažiems varikliams tai tikrai turetu daugaiu imt kalvotose vietovese.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
na dyzelis dar pranašuma sukimo momentu turi kas labai itakoja  ekonomija. Mažiems varikliams tai tikrai turetu daugaiu imt kalvotose vietovese.
na maniskis tai irgi silpnavalis 1,9 :)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
jei jau norit taupumo tai vaziuokit be piloto taupydami, o ne betkaip gaza minkit. dabar gaunas taip, kad jei vaziuoju be piloto tai vaziuoju arsiai, isijungiat po tokio vaziavimo autopilota ir gaunas mazesnes sanaudos. kitokio paaiskinimo ner.

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
:) Kas gali pasakyt kas yra sitas varikliukas ir kokia funkcija atlieka wesbastos sitemoje. Jis stovi netoli bako ant kuro padavimo vamzdelio. buvau pajunges ant akumo tai jis klaksi tik, kaip voztuviukas. :D pakolkas webasta nepasieki kuras :)  Ir idomus dalykas kad, kuro vamzdelyje kazkoks plastmasinis šiaudelis nesuprantu kaip turi pratekėt kuras ten :D

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
parasyk koda. 443 9*3 30* A, vietoj tu zvaigzduciu nelabai aisku

Neprisijungęs Fanatiks

• Žiūrėti profilį
parasyk koda. 443 9*3 30* A, vietoj tu zvaigzduciu nelabai aisku
443 963 30 8A