Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ex B4 naujas zaislas E46 320d  (Skaityta 35845 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: Ex B4
« Atsakymas #475: 2010 Lapkričio 14, 01:13:55 »
simpatiška mažylė :) tik prie sėdynių margumo akys nepripratę :D Jami ją, jeigu dar duodi estrelų, turėtum nesiskūsti (+)... sprendžiant  iš Žilvos :D
jeigu tave viskas tenkina - jamk (+)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #476: 2010 Lapkričio 14, 01:36:52 »
Kodel butent A3 ziuri? ?!?

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #477: 2010 Lapkričio 14, 02:31:51 »
manau per brungu
+salonas nelabai :)

Neprisijungęs Povilas24

• Įrašai: 338
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #478: 2010 Lapkričio 14, 15:01:21 »
simpatiška mažylė :) tik prie sėdynių margumo akys nepripratę :D Jami ją, jeigu dar duodi estrelų, turėtum nesiskūsti (+)... sprendžiant  iš Žilvos :D

kaip suprasti duodi estrelu?

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #479: 2010 Lapkričio 14, 15:03:15 »
Kodel butent A3 ziuri? ?!?

siaip ziurejau ir krio i aki,1 seimininko,rida gera,serviso knigute yra ,metai nieko,ir kaina nebloga,autogide kiek ziurejau tai isvis pasirinkimas tu a3 nekoks (nenoriu imt kuri lt buvo eksplotuota)

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #480: 2010 Lapkričio 14, 15:05:02 »
manau per brungu
+salonas nelabai :)

rask kuria pigiau?  8:8

o salonas tai ir man nlb,bet tai dar ne viskas,noreciau juodos paneles ir to rekarinio salono su dryziukais arba jau oda.bet galima pasidaryt visa sita reikala.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #481: 2010 Lapkričio 14, 17:54:41 »

kaip suprasti duodi estrelu?

Chipsu! :D  Nu paChipuoji tipo, "padidini galia"..

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #482: 2010 Lapkričio 15, 17:09:17 »
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=en&id=138285767&pageNumber=1&tabNumber=1

kas ka mano apie si varianta? ?!?

Vyrai dar man idomu ten ta serviso knigute nufotkinta,a ten ji audines? ir kodel hunday stampai stovi? :D negali buti kokia padirbta? jei vaziuociau ziuret i ka labiausiai atkreipti demesi?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=137977102&pageNumber=1
dar stai toks variantas yra bet biski levai kad apdauzyta.

Neprisijungęs Miron`as

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #483: 2010 Lapkričio 15, 17:25:44 »
as labiausiai ziureciau i kompresija, dumina ar ne (kai apsuku duodi), tepalo dangteli atidaryk jei isiurbia tada  (+) jei ne tai  :f
ir pakaba kas be ko, ziurek kad sonu nevaziuotu (tiesiai vaziuok ir kas is galo vaziuos tegul ziuri ar tiesiai stovi asis ar ne)

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #484: 2010 Lapkričio 15, 17:37:43 »
tu cia lenki link to kad ziuret ar nebutu dauzta?ir ar gera ratu geometrija? vaziuojant vair paleidi ir jei netempia ziauriai i sona tada gal ok? diagnostika daryt? kokiu dumu bijot? juodu melsvu ar baltu? kaip turi but ir kokios yra kiekvienu dumu priezastys?

Neprisijungęs Miron`as

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #485: 2010 Lapkričio 15, 21:08:56 »
tu cia lenki link to kad ziuret ar nebutu dauzta?ir ar gera ratu geometrija? vaziuojant vair paleidi ir jei netempia ziauriai i sona tada gal ok? diagnostika daryt? kokiu dumu bijot? juodu melsvu ar baltu? kaip turi but ir kokios yra kiekvienu dumu priezastys?
kad nebutu stipriai dauzta , nes 95% visos masinos dauztos;
del to tempimo i sona gali but ivairiu dalyku suvedimas blogas, oro maziau ir tt;
geriausia patikrint kompresija visuose cyl.
dumu bijok melsvu/ juodu/ dazniausiai balti buna garai (kai saltas variklis) buna ir kondensatas pro dusle lasa (nebijok paliest, tai gali but vanduo nuo stovejimo ir dregnumo)
neesu isitikines 100% BET PAGAL MANE juodi dumai - turbai amen ir variklis tepala ima (gal nusisnekejau - pataisykit kas zino)

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #486: 2010 Lapkričio 15, 21:37:03 »
dekui,bus vaziuojam turbut ziureti auto (v) tikekimes bus visas ok :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #487: 2010 Lapkričio 15, 21:57:04 »
kad nebutu stipriai dauzta , nes 95% visos masinos dauztos;
del to tempimo i sona gali but ivairiu dalyku suvedimas blogas, oro maziau ir tt;
geriausia patikrint kompresija visuose cyl.
dumu bijok melsvu/ juodu/ dazniausiai balti buna garai (kai saltas variklis) buna ir kondensatas pro dusle lasa (nebijok paliest, tai gali but vanduo nuo stovejimo ir dregnumo)
neesu isitikines 100% BET PAGAL MANE juodi dumai - turbai amen ir variklis tepala ima (gal nusisnekejau - pataisykit kas zino)
juodas dūmas nevisada reiškia turbinos gedimą... juodas dūmas parodo kad oro ir kuro santykyje yra kuro perteklius, o priežasčių tam daug  ;) mėlynas dūmas reiškia deginamą tepalą...

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #488: 2010 Lapkričio 15, 22:10:54 »
kuris is siu dalygu blogesnis o kuris pakenciamas? ar tokiu nera?  :D

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #489: 2010 Lapkričio 15, 23:05:34 »
turiu VIN koda :-] kaip juo pasinaudoti?
kokia programa yra ar kaip?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 15, 23:12:21 sukūrė pasha24 »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #490: 2010 Lapkričio 16, 18:48:22 »
kuris is siu dalygu blogesnis o kuris pakenciamas? ar tokiu nera?  :D
Melynas jau negerai ;) ir jo bijot. Juodas tai bentjau man nieko blogo nereiskia :D

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #491: 2010 Gruodžio 24, 18:04:12 »
tai ka atsinaujinsiu,vakar pasidariau sau kaledine dovana-paimta BMW E46 2.0d is vokietijos,as antras savininkas,pilnas servisas,visi manualai,4 raktai.
komplektacija nieko ipatingo: klima,kondiske,lietaus daviklis,siltomi veidrodziai,ASC,RDC,rekaro pusiau odinis salonas,originalus xenonai....masiniukas papuole labai tvarkingas. Ne audi nes atbaide aliuminines pakabos.
masiniuku kolkas labai patenkintas :) foto bus veliau...

Neprisijungęs Audirs6

• Įrašai: 335
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #492: 2010 Gruodžio 24, 18:11:29 »
tai ka atsinaujinsiu,vakar pasidariau sau kaledine dovana-paimta BMW E46 2.0d is vokietijos,as antras savininkas,pilnas servisas,visi manualai,4 raktai.
komplektacija nieko ipatingo: klima,kondiske,lietaus daviklis,siltomi veidrodziai,ASC,RDC,rekaro pusiau odinis salonas,originalus xenonai....masiniukas papuole labai tvarkingas. Ne audi nes atbaide aliuminines pakabos.
Isdavei audi...Negerai padarei ;)

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #493: 2010 Gruodžio 24, 18:13:20 »
na tikrai norejau audi a4 b6 bet neradau uz prieinama kaina arba lavonai visi buvo,b5 tai nu na.... su ju ta pakaba...(1.9TDI) tai teko ieskotis alternatyvu ;]

Neprisijungęs Audirs6

• Įrašai: 335
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #494: 2010 Gruodžio 24, 18:18:03 »
na tikrai norejau audi a4 b6 bet neradau uz prieinama kaina arba lavonai visi buvo,b5 tai nu na.... su ju ta pakaba...(1.9TDI) tai teko ieskotis alternatyvu ;]
Na taip.lietuvoj rast gyva masina sansu mazai yra,tas tai tikrai :)arba kaina neikandama...

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #495: 2010 Gruodžio 24, 18:29:19 »

Na jeigu audi atbaide del aliuminines pakabos pasidomek is kokio metalo E46 pakaba, nustebsi :D Ir pasiklausk pardej kiek apatine nauja svirtis kainuoja jam :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #496: 2010 Gruodžio 24, 18:32:52 »
Isdavei audi...Negerai padarei ;)

Dzin... :D aš už e46 coupe irgi išduočiau audi :-]

paša... ar tikrai čia svarbiausias argumentas pakaba? ;) man kažkaip atrodo kad tai nelabai svarus argumentas... :P tuo labiau kai Jankazas pateikė pvz... ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 24, 18:36:00 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #497: 2010 Gruodžio 24, 18:43:07 »
na apie audi pakabas tikrai daugiau blogu atsiliepimu girdejau nei apie e46.. e46 tai ne visa aliuminine..o kainos tai aisku kad bmw didesnes :-] toks gyvenimas.

Neprisijungęs Povilas24

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #498: 2010 Gruodžio 24, 18:44:13 »
da rgirdejau mita,kad pavairaves bmw ir liksi jam istikimas :-] reikes patikrinti ateity   :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #499: 2010 Gruodžio 24, 23:48:47 »
Prie ko cia tas aliumas. jis juk neluzta, nelinksta ir pan... pasigave visi ta zodi labai  :)