Perskaiciau ir net pasimeciau ar cia vienas ir tas pats zmogus
Nekeliu as jokio detektyvo, bet net pasimeciau, juk jis ne apie Bentlius ar tokios serijos ratus masto, ten kalba isvis ejo apie replikas...
Evka. Pas tave yra lubose prieky skaitytojo lempukai, bei tie 2 raudoni led?
Na jo, su juodu ne kazka. Gal nezinai, bet tinka is b6. Tik savo interior monitoring sensoriu persimest reikia, nes nemato kompas b6 sensoriaus. O taip, tai viskas identiska ir veikia be jokiu papildomu perdarymu.
Pas mane ant juodų lubų a3 yra, atrodo taip pat kaip ir a4 lygtais. Bet reikia kodus sutikrinti..
Reikia pracekinti, ar nauja ne panasiai kainuoja
Tai va, nauja is centro ir gaunasi pigiau
standartinis variantas ir taip dažnaižiauriausias buvo kai ebay radau skriemulį senienai savo už €70, dylerije su nuolaidėle €18 ))
Nu jo praita savaite valiau garaza, dvi baltas tokias ir viena juoda liustra i siuksleka ismeciau. buvo nu b7, tik veidrodeli pasilikau sakau gal kada prireiks. Liktai dar kazkuriuos grazesnius plastikus palikau, visa kita konteinerin. Dar galiniu apsifkiu nuo b7 kokia 10vnt yra ir medzeginiu ir odiniu.
Žiaurus tu Redai Man kaip tik būtų tikęs baltas apšvietimas į B7 lubas...
Ne žiaurus , o praktiškas, jau ne vieną ir aš esu išmetęs, laikai, laikai, tik vietą užima.
Tai teisinga padaryti garazo ispardavima. Jei neatsiras kam reikia, ramia sazine i konteineri.
jau ne tik detales, bet ir remonto paslaugos pas dyleri kainuoja tiek pat, kaip pas garazinius, konkreciai kalbu apie dazyma