Ratus turiu tokius made in italy, labai tiesus, nera idubimo, guli garaze.. RS4 gauti butu smagu..
Nupirkau TT 2015 vaira, ta dar su mazesniu airbegiuku. Skaiciau, kad A3 hebra pajungia beveik viskas veikia. kaires puses pora knopkiu ne. bet B7 speju dar kvailesne, tai liksiu be veikianciu knopkiu :/ Nu reiks is dvienu airbego laidu, burti vienus, gal kokios knopkes ir veiks. Raicegas yra kaip tavo uz 70e, biski brangu, bet jie vaiksto dvigubai.. TIK galvoju kaip bus ziema? nes viena turejes aliumini, ne kazka buvo..
Yra speedlainai uz gera kaina autopliuse, bet kazkaip nebestovi man ant ju. vis norejau norejau, dabar kai yra, nebenoriu, o kai nupirks, vel uzsimanysiu turbut...
ps. rs4 ir s5 turejo et29 tokio stiliaus. 52 et tik TT turi pas audzy kiek zinau. o ~40 ratai pas A4/a6/a8?
Man tas pats su bbs buvo. Kol neturėjau - norėjau. Kai nusipirkau, tai jau namo besivežant supratau, kad jų nenoriu
TT vairas kitoks, lenkimas jų ne toks ir t.t., žodžiu ne toks gražus man asmeniškai. Aš pats žadėjau imti iš TT, gerai, kad gerų forumiečių draugų yra ir padėjo tuom reikalu
Manojo knopkės man tiko, bet tos su naujesnėmis, kur jų daugiau, tai nebūtų buvę įmanoma pajungti.
Dėl ričiago tai nežinau, retas atvejis jis skelbimuose. Bet gi matei, ką sakė - baisus jis
Man asmeniškai jis labai limpa rankose, bet jau pradedu justi, ką reiškia, kai atšalo orai