Citata iš: Adrian 2008 Gruodžio 11, 09:35:57 seni dazai, yra seni dazai.. jei jau daryt, daryt gerai, pust viska.. pigiau iseina nei detalem putinet.. pvz, visa masina kameroj 350lt. nupust jei atskirai detalem,patyliu Oho kokia kaina
seni dazai, yra seni dazai.. jei jau daryt, daryt gerai, pust viska.. pigiau iseina nei detalem putinet.. pvz, visa masina kameroj 350lt. nupust jei atskirai detalem,patyliu
Jei nenudurnėsiu iki pavasario, tai manau irgi prisijungsiu prie dažymo visos mašinos jau su brutu pašnekėjom ta tema
Nebėda, pas tave viskas ten greit bus o pas mane reikia priekinį langą nuimt, galines fortkes ir t.t. man rods su maniške brutas ilgiau darbuosis
Citata iš: flex 2008 Gruodžio 14, 14:14:21 Nebėda, pas tave viskas ten greit bus o pas mane reikia priekinį langą nuimt, galines fortkes ir t.t. man rods su maniške brutas ilgiau darbuosis kas per bedos kad visa dazyt nori?
Citata iš: Er1kas 2008 Gruodžio 14, 15:47:27 Citata iš: flex 2008 Gruodžio 14, 14:14:21 Nebėda, pas tave viskas ten greit bus o pas mane reikia priekinį langą nuimt, galines fortkes ir t.t. man rods su maniške brutas ilgiau darbuosis kas per bedos kad visa dazyt nori? korozija
Eriko C4 spalva tokiapat kaip ir manosios 8-P
nu tikrai ziauriai teks ieskotis kitos AUDI
Citata iš: juniors 2009 Gruodžio 27, 17:01:52 nu tikrai ziauriai teks ieskotis kitos AUDI idomu ka draudimas
dekui. ir taip ne laiku, kai masina labai reikalinga...