Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Efkito parkas (Audi S4 Avant)  (Skaityta 20762 kartus)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
Re: Efkito parkas (Audi S4 Avant)
« Atsakymas #125: 2010 Spalio 01, 21:33:02 »
pas mane kaip nustojo taip nustojo dirbt iskart...
na pas mane dar tas siūliukas gal kartai sukanalindavo, tai dirbdavo :D

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2010 Spalio 17, 18:59:15 »
užmatyta šiandien tavo eskė gaižiūnuose, dailiai atrodo  ;) aš su s4 amerikonu sidabriniu šalia pravažiavau pavydžiu žvilgsniu nužiūrėjęs  :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2010 Spalio 17, 21:02:05 »
a cia tapati turbut S4 pravaziavo kai as siusiojau    (v) :D  (ir galovoju : kad tik nepamatyti kad tik ne... ) :D

Maciau tavo S4 :) kazkaip indomiai atrodo su tais amerikoniskais bamperliais  (+) ipac kai cia Lietuvoj retas toks varijants ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 17, 21:06:19 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2010 Spalio 18, 19:40:22 »
Ratai, dropas, o garsas isvis :H :H :H

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2010 Spalio 18, 22:13:48 »
bet jie visai nepadejo slalome  (z) :E

beje automats jau jau tuo tuoj uzsilenks :D . Jei tepalai dar salti tai dar dar nieko, bet jei biskiu pakaista tai vamzdiec kaip praslysta. :D  reiks eit daba tepalus pasikeist, jauciu drozliu bus. Bet nieko, gaus pjuvenu ir toliau trason :D :D

nu ir is trasos issipaisyt ir eit zoliu paravet unt posukio unt kazkur ~100 km/h gal truputuka daugiau tai visai pasirodo nelinksma  (z) (gaila nenufilmavo tos vietos)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 18, 22:38:09 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2010 Spalio 19, 08:33:46 »
passaciuks vistiek visus nuzude :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2010 Spalio 19, 09:17:03 »
atsimenu dar kaip sake vienas :" a cia gi viens devyni TDI, taigi apdesi" . Tai kai pute bl :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #133: 2010 Spalio 19, 14:23:22 »
Slalomuose ne arkliai svarbiausia (-) :)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2010 Spalio 19, 16:33:28 »
graziai pas tave daro psss...  :) kas ten per bovas?  :V

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2010 Spalio 19, 17:08:15 »
bet reikia ir ju  ;) kalbu apie greitumini  :) letuminem man nelabai ir kas veikt su karve ir dar automatu. O greituminem viskas butu kaip ir gerai jei ne tas automatas. Neina stabdyt begiais kas labai reikalinga manyciau ir viskas gula unt stabdziu o stabdziai labai greit pasibaigia standartiniai  :D . Bet bandysim kol mechankes ner kazka su stabdziais gamint  :V ?!?

Kuzma : o bovas taigi tas standartinis 'manttoni' ar kaip jis ten panasiai is 'turbo serviso'.

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2010 Spalio 19, 17:36:25 »

Kuzma : o bovas taigi tas standartinis 'manttoni' ar kaip jis ten panasiai is 'turbo serviso'.
girdejau,kad melynas garsiau snypscia nei raudonas  :V

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2010 Spalio 19, 18:07:09 »
uztenka to garso  :)

Neprisijungęs kuzma

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2010 Spalio 19, 18:11:42 »
o kaip ten del bovo sureguliavimo sako jei blogai sureguliuotas tai uzgesineja auto,tai taip pasiklausius susidaro vaizdas,kad originalnas recerkuliacinis geriau  :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2010 Spalio 19, 18:32:59 »
nu gest gal neges, bet recirkuliacinis skirtas tam kad mišinį tinkamą išlaikytų. Kai pabėga oro per bovą, mišinys laikinai pariebėja (jo nemato OSM). Ar pariebėjimas gali suketi detonaciją arba pre-ignitioną - nežinau. Geriau jau nesukeltų :)))

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2010 Spalio 19, 19:09:12 »
o kaip ten del bovo sureguliavimo sako jei blogai sureguliuotas tai uzgesineja auto,tai taip pasiklausius susidaro vaizdas,kad originalnas recerkuliacinis geriau  :V

masina gesta kartais  ir tikrai gesta del oro srauto matuokles esant osoriniam bovui (isbandyta ir paciam teko ta pajaust). Domas minejo del ko. Mano supratimu recirkuliacinis yra geriau kol yra oro srauto matuokle. Galbut speju padetu ta beda isprest porg. kompas. Bet cia mano pamastymai del prog.kompo.

Bairiu geru girdejau ir tokiu sneku, kad sitie 'manttoni' bovai geriausiai tinka audinem :D tik niekaip man neatsake ir nepaaiskino del ko taip, kad jie geriausi audinem :D

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 19, 19:18:11 sukūrė Efkito »

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #141: 2010 Spalio 19, 19:18:35 »
Nežinau, ar čia turi įtakos, kieno gamybos bov'as, bet pas mane nė karto nebuvo užgęsus mašina ar bent kažkas panašaus, kai išleidžiamas slėgis :V Gali "čiaudėt" kas sekundę ir nieko ;) Per kurį nors meet'ą gal pademonstruosiu :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2010 Spalio 19, 19:20:04 »
o kaip ten del bovo sureguliavimo sako jei blogai sureguliuotas tai uzgesineja auto,tai taip pasiklausius susidaro vaizdas,kad originalnas recerkuliacinis geriau  :V

masina gesta kartais  ir tikrai gesta del oro srauto matuokles esant osoriniam bovui (isbandyta ir paciam teko ta pajaust). Domas minejo del ko. Mano supratimu recirkuliacinis yra geriau kol yra oro srauto matuokle. Galbut speju padetu ta beda isprest porg. kompas. Bet cia mano pamastymai del prog.kompo.

Bairiu geru girdejau ir tokiu sneku, kad sitie 'manttoni' bovai geriausiai tinka audinem :D tik niekaip man neatsake ir nepaaiskino del ko taip, kad jie geriausi audinem :D

nu gest gal neges, bet recirkuliacinis skirtas tam kad mišinį tinkamą išlaikytų. Kai pabėga oro per bovą, mišinys laikinai pariebėja (jo nemato OSM). Ar pariebėjimas gali suketi detonaciją arba pre-ignitioną - nežinau. Geriau jau nesukeltų :)))

Tu tuom tikras ?  :)
Gi rašiau kad nežinau

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2010 Spalio 19, 19:20:21 »
Nežinau, ar čia turi įtakos, kieno gamybos bov'as, bet pas mane nė karto nebuvo užgęsus mašina ar bent kažkas panašaus, kai išleidžiamas slėgis :V Gali "čiaudėt" kas sekundę ir nieko ;) Per kurį nors meet'ą gal pademonstruosiu :D

o man teko uzgesti karta per ziemos megejiska slalomma net du kartus trasoj po ilgu ir daznu ziaudejimu :) Poto paaiskino del ko. Bandziau padaryt tapti su recerkuliaciniu ir nieko panasaus nebuvo :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2010 Spalio 19, 19:20:45 »
Man gesdavo numetant slėgį kai bovas kiauras buvo (recirkuliacinis)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2010 Spalio 19, 19:21:08 »
Gi rašiau kad nežinau

jo, sorry, kazkaip po darbo dienos vis nedaskaitau ;)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #146: 2010 Spalio 19, 19:21:47 »

o man teko uzgesti karta per ziemos megejiska slalomma net du kartus trasoj po ilgu ir daznu ziaudejimu :) Poto paaiskino del ko. Bandziau padaryt tapti su recerkuliaciniu ir nieko panasaus nebuvo :)
Pas mane jokio skirtumo su abiem, tik su recirkuliaciniu mieste važinėjant kažkaip švelniau gazas atsileidžia perjungiant pavaras :V

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2010 Spalio 19, 19:23:06 »
tik recirkuliacinis originalus ir yra geras

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2010 Spalio 19, 19:25:42 »
tik recirkuliacinis originalus ir yra geras

i kuom blogai yra isorinis ? "tik" delto, kad kartais gali uzgest ?

robertinas: nelabai supratau, ka reiskia 'gazas lengviau atsileidzia'  ?!?

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #149: 2010 Spalio 19, 19:25:51 »
nelabai supratau, ka reiskia 'gazas lengviau atsileidzia'  ?!?
Nežinau ir pats kaip tiksliai paaiškint :D Tiesiog pačiam reikia pajaust važiuojant :V