Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Efkito parkas (Audi S4 Avant)  (Skaityta 21255 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Re: Efkito parkas (Audi S4 Avant)
« Atsakymas #75: 2010 Liepos 09, 07:28:40 »
skydelyje kenkei?

kas kas ?  ?!?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2010 Liepos 10, 01:56:18 »
Nu gerai, ką ten litavai skydelije?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2010 Liepos 10, 08:50:59 »
radau skydelyje "bonusa" isardes  :D (cia dar kai tik parsivariau pirkes). Tas "bonusas" uzgesindavo abs ir airbag degancias lemputes skydelyje (ir dar perkunas zino ka). Ta visa "blake" ismesta lauk. Abs sutvarkyta remontuojant abs hidraulinio bloko pompa, o airbag paprasciausiai kazkodel buvo atjungtas matininimas prie keleivio koju. Sujungta fiske, nu'vag'intos airbag klaidos ir airbag lempute kurimo metu uzsidega tik iki 5 sec. ir uzgesta. O jis ar apskritai veikia tai nezinau... jauciu nelabai kai tiek jam metu :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2010 Liepos 14, 00:38:16 »
duos  (+) i salona eina biskiu kitokie gauge'ai... Jie elektroniniai ir statosi daviklis ir tik poto nukeliauja iki pacio gaugio laidais i salona. Bet jie biskiu kainuoja  :D. O i salona vest kuro slanga.... nu gal tiekto. O dabar esamu varijantu vietoj monometro statos kitos "stuceris", slanga ir iki salono gauges laikinai slegiui pasitikrint esant apkrovai ;)
tam reikalui nebrangus variantas gali buti panaudoti VDO tepalo slegio gauge ir davikli jei nevirsis 5 bar tai galima ir salone nesudetingai stebeti kuro slegi

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2010 Liepos 14, 08:36:46 »
zinau sita reikala  (+) tik kaip ta tepaline nutrint nuo gauges  ff o siaip pas mane 5 bar neturetu virsint. daba siuo metu kaip standarte, laisviems sukems prie vakuumo yra apie 3,5-3,8 bar uzmynus dasideda kazkas apie 1,1 bar tai gaunas iki 5 bar slegis tai tepalinis gaugas turetu  tikt.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 14, 08:40:11 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2010 Liepos 14, 21:05:59 »
zinau sita reikala  (+) tik kaip ta tepaline nutrint nuo gauges  ff o siaip pas mane 5 bar neturetu virsint. daba siuo metu kaip standarte, laisviems sukems prie vakuumo yra apie 3,5-3,8 bar uzmynus dasideda kazkas apie 1,1 bar tai gaunas iki 5 bar slegis tai tepalinis gaugas turetu  tikt.
vienas draugelis ant 325 bemso pasidare toki reikila viskas ore
tik tiek kad pasji gaunasi kaip dvi padetis slegio didesne ir mazesne net nespeji pamatyti perejimu kai mini gaza :)
bet va jei minant kristu slegis tai iskart pamatytum

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2010 Liepos 15, 00:38:27 »
bet va jei minant kristu slegis tai iskart pamatytum

(+) ko man ir reikia

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2010 Liepos 15, 17:39:13 »
na va, siandien gavau "oil pressure sender" ir sian vakare gausiu pati  "oil pressure gauge'a" :) .Bus va greit jau pajungta senderis unt bendzino slanges ir bus sian testas ir ziuresiu kas cia su tuo slegiu gaunas po akrova ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 15, 17:54:02 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2010 Liepos 16, 15:11:54 »
na va, siandien gavau "oil pressure sender" ir sian vakare gausiu pati  "oil pressure gauge'a" :) .Bus va greit jau pajungta senderis unt bendzino slanges ir bus sian testas ir ziuresiu kas cia su tuo slegiu gaunas po akrova ?!?
tik nepamirsk vaizdiniu medziagu :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2010 Liepos 16, 22:08:23 »
jau isbandyta, viskas ten gerai... slegis nekrenta  :E
vaizdines medziagas veliau padarysiu, netas galvoj buva daba.. nors realiai tai nelabai ten kazka pamatysi, nu nebent kaip rodykle kyla nuo 4 bar iki 5 ar dagiau siektiek :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #85: 2010 Liepos 17, 00:15:59 »
Aš tai kažkur skaičiau, kad pas eSkę slėgis turi būti 4,0 - 4,2 bar ?!?

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2010 Liepos 17, 00:27:08 »
jau isbandyta, viskas ten gerai... slegis nekrenta  :E
vaizdines medziagas veliau padarysiu, netas galvoj buva daba.. nors realiai tai nelabai ten kazka pamatysi, nu nebent kaip rodykle kyla nuo 4 bar iki 5 ar dagiau siektiek :D
siaip isdomu ar matosi rodykle kaip pakyla ar tiesiog sokteli
pas bmw tai nesymatydavo perejimo stagiai is vieno slegio kitas pasidaro atleidi gaza vel nukrenta
tai ir matosi tik dvi padetis :)

Aš tai kažkur skaičiau, kad pas eSkę slėgis turi būti 4,0 - 4,2 bar ?!?
nu ant laisvu gal tiek ir turi buti

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #87: 2010 Liepos 17, 00:52:37 »
va, matysim daba slegi kuro....

Jooo, po šiandienos bajerių reikės ir man tokį žaisliuką įsitaisyt, bent jau po kapotu :V :A

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2010 Liepos 17, 00:58:33 »
pas bmw tai nesymatydavo perejimo stagiai is vieno slegio kitas pasidaro atleidi gaza vel nukrenta
pas mane pastebimai kyla,aisku dar priklausomai kaip gazo pedala spaudi, jei staigiai paspadi gaza ir jei turba sugeba staigiai uzpust tai tada ir slegis kuro staigiai soktelna. Jei spaudi ramiai ir turbo slegis kyla letai,  tai tuomet ir kuro slegis palaipsniuj kyla ir jis po akrova nekrenta. Skias kaip ir viskas gerai.

o tas bmw turbo ? nes jei ne tai kazi ar galima sulygint su turbo auto. Nelabai zinau kaip veikia slegio reguliatorius atmosferike, ir kaip ten apskritai kuro slegis reguliuojamas....

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2010 Liepos 17, 01:04:55 »
Jooo, po šiandienos bajerių reikės ir man tokį žaisliuką įsitaisyt, bent jau po kapotu :V :A

nevark ir iskart statykis elektronini.
jau galvojau iskart statytis elektroni taip kaip daba yra ir kaip ArasCl patare, bet galvojau mechanininis bus tikslesnis. Bet daba kai sulyginau tai rodo tapati. Tik mechaninio rodykle labai tiksliai reaguodavo i gazo paspaudimus, elektroninis netaip...
nu ir elektronini staciausi su "oil presure gauge'u" kur tas tepalo piltuvelis labai biesina, bet ka padarysi. Reiks ji bandyt ardyt ir tepalo piltuveli kazkaip uzdazyt ar uzklijuot del bendro vaizdo.

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2010 Liepos 18, 01:12:16 »
vakar pastebėta aleksote,aviacijos šventėj. Tikrai liuks atrodo  ff

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2010 Liepos 18, 21:53:26 »
nu siuo metu tikrai nekaip ji atrodo isoriskai.  (-) vidus apardytas, gauge'ai ant stoikes kolkas santekninem savarzom sutvirtintas ir tt.t. galini dangti keist reikia ir siaip visa gala reik perdazyt ir pan. Bet vistiek aciu  ;)

Neprisijungęs Žiedinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2010 Liepos 18, 22:42:35 »
turiu pasakyt, kad iš arti nėjau stebėt ir nagrinėt,bet pravažiavus keliskart bendras įspūdis tikrai toks. O šiaip dažniausiai būna taip,kad blogybes matai,tik kai pats žinai ir kuo daugiau prie mašinos praleidi,tuo ji baisesnė daros  :D
o kas dangčiui nutikę?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2010 Liepos 18, 23:59:08 »
rudys uzpuole  :H . Gi avantas.......

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2010 Liepos 19, 12:29:44 »
pas mane pastebimai kyla,aisku dar priklausomai kaip gazo pedala spaudi, jei staigiai paspadi gaza ir jei turba sugeba staigiai uzpust tai tada ir slegis kuro staigiai soktelna. Jei spaudi ramiai ir turbo slegis kyla letai,  tai tuomet ir kuro slegis palaipsniuj kyla ir jis po akrova nekrenta. Skias kaip ir viskas gerai.

o tas bmw turbo ? nes jei ne tai kazi ar galima sulygint su turbo auto. Nelabai zinau kaip veikia slegio reguliatorius atmosferike, ir kaip ten apskritai kuro slegis reguliuojamas....

pas jo dar neturbo
atmosferke 2,5, jis irgi isidejo norejau paziureti kai ant apkrovos prie dideliu sukiu ar nekrenta slegis nes kazkokiu itarimu irgi turejo

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2010 Liepos 19, 12:42:02 »
kazkas indomaus pasidare, pripylus kuro daugiau nei puse bako. kazko slegis iskart atsistojo unt 5bar laisviems sukiams,  o spaudziant dar daugiau kyla. kas cia blin..... dar vienas reikalas indomus. Atsukinejant kuro dangteli pasigirsta "psss", skias isleidziamas koks tai susikaupes slegis is bako. Nu tai aisku, bendzinas garuoja ir susidaro slegis kazkoks, bet juk turi buti bako ventiliacija. Skias sakyciau bako ventiliacijos elektrinis voztuvas neveikia, bet ji tikrai neseniai ji tikrinau, atrodo dirba, membrana neplyzus, nes puciant slegi link bako jis jo nepraleidzia.... oj reikalu reikaleliu cia su ja....

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2010 Liepos 19, 12:55:13 »
kazkas indomaus pasidare, pripylus kuro daugiau nei puse bako. kazko slegis iskart atsistojo unt 5bar laisviems sukiams,  o spaudziant dar daugiau kyla. kas cia blin..... dar vienas reikalas indomus. Atsukinejant kuro dangteli pasigirsta "psss", skias isleidziamas koks tai susikaupes slegis is bako. Nu tai aisku, bendzinas garuoja ir susidaro slegis kazkoks, bet juk turi buti bako ventiliacija. Skias sakyciau bako ventiliacijos elektrinis voztuvas neveikia, bet ji tikrai neseniai ji tikrinau, atrodo dirba, membrana neplyzus, nes puciant slegi link bako jis jo nepraleidzia.... oj reikalu reikaleliu cia su ja....
nu del slegio pakilimo tai nezinau
bet atidarant baka tas pss ir pas mane yra cia tipo del ekologijos kad garai benzo neitu i aplinka
is tas pss tai nepucia o ividu ora itraukia kai atsuki

gaila cia nera benzo gauges, labai tiktu :)
http://www.gauges.lt/elektronika-autodavikliai-c-314_21_462.html
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 19, 12:59:54 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2010 Liepos 19, 12:58:13 »
sakai traukia i vidu ?  ?!? blin gali but, net reiks pasitikrint.

Neprisijungęs Žiedinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2010 Liepos 19, 13:15:12 »
pas mane irgi yra tas pss, visokiausio masto būna, bet kiek pamenu prie šaltų orų smarkiausiai būdavo 

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2010 Liepos 19, 14:10:15 »
pas mane irgi yra tas pss, visokiausio masto būna, bet kiek pamenu prie šaltų orų smarkiausiai būdavo 
nu pas mane labiau priklauso kaip ilgai bako bunu neatidares tuo labiau traukia :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 26, 15:35:55 sukūrė ArasCL »