Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Efka999 autogarazas, dabartine A6 2,5tdi 103kw quattro...  (Skaityta 4589 kartus)

Neprisijungęs Efka999

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Efka999

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Audi vs Bugatti veyron :D
Veiksmo vieta Vokietija 2 autobamas...

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
chromuoti ragai tai leedas  :G

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Blyn,kur gaut  :-{ Kiek ieškausi,visur su ne tokiais tvirtinimais - pas mane stambesniu sriegiu,o pas ką bepažiūriu - su smulkiu  :[

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Blyn,kur gaut  :-{ Kiek ieškausi,visur su ne tokiais tvirtinimais - pas mane stambesniu sriegiu,o pas ką bepažiūriu - su smulkiu  :[

pas mane visai nera :D

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
as nesuprantu,kas jum tie ragai nikeliniai,paskutinis dalykas ant masinos kuri pastebiu tai ragai (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 31, 00:00:13 sukūrė DTS »

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Kaip sanaudos miete?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
as nesuprantu,kas jum tie ragai nikeliniai,paskutinis dalykas ant masinos kuri pastebiu tai ragai (!?)
na universalas su ragais tikrai graziau, tik del nikeliniu.. man ant sviesios graziau tamsus o ant tamsios nikeliniai kaip sakai

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
na universalas su ragais tikrai graziau, tik del nikeliniu.. man ant sviesios graziau tamsus o ant tamsios nikeliniai kaip sakai
vat cia su tavim visiskai sutinku (+)