Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Efka999 autogarazas, dabartine A6 2,5tdi 103kw quattro...  (Skaityta 4596 kartus)

Neprisijungęs Efka999

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Pirmoji mano audi buvo 1999m. pirkta, 1989m. gamybos 2.0l audi 100, ji liko ukmergeje, ir dabar dar puikiai vaziuoja...

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 27, 11:10:21 sukūrė Efka999 »

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #1: 2008 Gegužės 20, 01:30:44 »
Antroji buvo audi B4 2.6l 1993m.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 27, 11:27:04 sukūrė Efka999 »

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #2: 2008 Gegužės 20, 01:45:47 »
Po to dar teko vairuoti BMW 318is 103kw 1993m, bet ji vairavau neilgai ir nusprendziau gryzti prie audi ;)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 27, 11:23:52 sukūrė Efka999 »

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #3: 2008 Gegužės 20, 02:36:19 »
papasakok apie numerio perkelima, nes kiek matau toks pat, tik skirtingu laiku ejes, kai TA zenkliukas buvo priekyje raidziu 8:8

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #4: 2008 Gegužės 20, 09:54:51 »
ooooo tokia kaip mano, ilgai as savosios jieskojau, mano tik sidabrine ir salonas paprastesnis ne oda, seip super auto, pravazumas geras, gal gali papasakot kiek kuro tavoji lapnoja mieste ne pensinYko rezimu, nes man kazkaip daugokai ganasi gal apie 9-10 cia tik mieste.

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #5: 2008 Gegužės 20, 09:59:52 »
Quattro panašiai tiek ir turi pasiimti,plius dar klima savo atsiima,man kai reguliavo degimą,tai sakė,kad jos norma iki 10ltr/100km.
P.S.Auto spalva ir variantas toks pats,kaip ir mano,gražios fotkės,auto taip pat,tik,galvoju aš irgi dar apie Eso vaira,ir nikeliuotus ragus  (o),bo maniškės paprasti,o lankeliai apie langus nikeliuoti-gražiau,vis tik...

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #6: 2008 Gegužės 20, 10:05:38 »
na tai gal ir norma tada, o kaip su dumais pas jus as kai priestai dyz neturejau tai man sita dumija kazkaip kai pakeli apsukas na mazdaug virs 2.5 ar apie 3 cia kai uzmini tapke, arba kai per didelis begis ir gerai gaza numi na kai apkrova varikliui buna meta juoda duma, tepalas normal nedingsta.

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #7: 2008 Gegužės 20, 10:15:50 »
Juodas nėr blogai,tai tik nespėjęs pilnai sudegti nuo staigaus apsukų kilimo kuras išmetamas,čipink,turėtų ir jo nelikti,o vat vengti reikėtų mėlyno......
Pas mane irgi,kai nuo ko reikia staigiau atsiplėšti,pvz.:nuo ant galo prilipusio BMV,ir staigiau paspaudžiu,matosi,kai jis gauna juosvo dūmelio dozę.....  :D  :D  :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #8: 2008 Gegužės 20, 10:49:43 »
Na jeigu užčipuosi ši garlaivi ;) tikrai juodas dumas nedings, bet tai nera blogai, kad jis yra aš tai tesiog nekreipdavau demesio dumija dumija  tik aisku proto ribose, yra tokiu dyzelių kur vos užmini tapkę, ir jau nesimato galo, ten tai jau baisu. Pats turejau tokia tik sedana :) tai man su žieminiais ratais skardom pasiimdavo 10l o va pavažinejau šiltais orais su R16 tai pasiimdavo apie 8 litriukus :) nors pas mane ale pagal dokumentus ir žymejimus variklis buvo beges 310k km, bet darbu tikrai nesiskundžiau :)

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #9: 2008 Gegužės 20, 21:19:30 »
papasakok apie numerio perkelima, nes kiek matau toks pat, tik skirtingu laiku ejes, kai TA zenkliukas buvo priekyje raidziu 8:8
Tiesiog nueini i regitra ir pasakai kad nori pasikeisti numeri i europini, man is Ukmerges i Vilniu siunte tai reikejo laukt apie dvi savaites ir kainavo 72 lt., jei vilniui nesi tai kiek zinau ta pacia diena padaro 8:8

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #10: 2008 Gegužės 20, 21:27:49 »
ooooo tokia kaip mano, ilgai as savosios jieskojau, mano tik sidabrine ir salonas paprastesnis ne oda, seip super auto, pravazumas geras, gal gali papasakot kiek kuro tavoji lapnoja mieste ne pensinYko rezimu, nes man kazkaip daugokai ganasi gal apie 9-10 cia tik mieste.
manoji taip pat jei tik mieste ir negailint gazo tai kompas visada 9-10 rodo, jei kazkiek isvaziuoji i uzmiesti arba labai neplesant, tai vidurkis apie 7-8 ;)

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį
Efka999 autogarazas...
« Atsakymas #11: 2008 Gegužės 20, 22:06:59 »
na tai gal ir norma tada, o kaip su dumais pas jus as kai priestai dyz neturejau tai man sita dumija kazkaip kai pakeli apsukas na mazdaug virs 2.5 ar apie 3 cia kai uzmini tapke, arba kai per didelis begis ir gerai gaza numi na kai apkrova varikliui buna meta juoda duma, tepalas normal nedingsta.
maniske taip pat dumijo ir gan gausiai staigiai spaudziant gazo virs 3, bet padejo katalizatoriu ispjovimas, nes kai nuemiau juos paziuret kaip atrodo tai stebejaus kaip masina isvis vaziavo, vos ne iki puses buvo uzdege ir siaip pilni suodziu, juos pasalinus pagerejo trauka ir zenkliai sumazejo dumingumas, bet vistiek dumija nes sitiems 5 cilindru varikliams normalu, visi jie staigiai spaudziant dumija 8:8, na o uzcipavus dumas tikrai nedings jo tik padaugeja ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gegužės 20, 22:13:15 sukūrė Efka999 »

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
Tiesiog nueini i regitra ir pasakai kad nori pasikeisti numeri i europini, man is Ukmerges i Vilniu siunte tai reikejo laukt apie dvi savaites ir kainavo 72 lt., jei vilniui nesi tai kiek zinau ta pacia diena padaro 8:8

nu man idomu kaip galima pasilikt ta pati numeri kai pakeiti masina?

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį

nu man idomu kaip galima pasilikt ta pati numeri kai pakeiti masina?
jei nori pasilikti ta pati numeri, tai reikia tureti jau masina ant kurios nori uzdeti ta numeri, reikia rasyti prasyma, ir viena masina isregistruojama, tada gali deti raudonus ar siaip kokius numerius ant buvusios, ir iskart reikia uzregistruoti ant kitos masinos ant kurios nori kad tie numeriai butu ir taip numeriai yra issaugoti ;), man jau trecia masina su tais paciais numeriais :-]

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu man su tais dumais vistiek kazkaip keista nu tarkum vaziuoji 3 saiba ir mini dugna, apsukos nuo 2 iki 2.5  dar dar bet aukstyn keliant apsukas iki 3 tai per veidrodi pasidaro tamsu, negi taip turi buti, as katalyzus ispjoviau irgi galvojau kad pades bet padejo tik siektiek, zinau kad kuo daugiiau dumu tuo daugiau kuro tai ir noriu pabandyt pasalint sita bruda, dar seniau kai tik pirkau as ja dariau diagnostika sake tipo viskas ok, kuro kiekkis, degimas, nu nezinau man vistiek dumo per daug...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18271
    • Žiūrėti profilį
Graži šeškė, bet silkė vistiek mieliausia  :H
Kodėl abi avant? Patinka?
Kas buvo B4, verteisi?

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
gaila, Efka, kad tik ziemine foto ir be vasariniu ratuku... Tada ji isvis geris buvo  :G

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18271
    • Žiūrėti profilį
Aišku... Nu vien tik tai kad ji silkė, ji jau kaikuo ypatinga... O dar kai ne kokia pati seniausia, ne surūdijus, ir ne 1.8 plius dujos, o juoda, tvarkinga tai jau išvis gražu :)

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį
Kodėl abi avant? Patinka?
Kas buvo B4, verteisi?

Na avant todel kad praktiskiau, ir man asmeniskai grazesnes :H
o B4 nevirto isliko ant ratu, bet tris medzius pabuciavo...

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį
gaila, Efka, kad tik ziemine foto ir be vasariniu ratuku... Tada ji isvis geris buvo  :G

tikrai taip (+) :), su vasariniais ratais ji tikrai gerai atrode, tik gaila kad neturiu foto :V

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
aciu uz cilindrukus, ir vaira, viskas jau savo vietose  (h)

Neprisijungęs Efka999

• Žiūrėti profilį
Stai da viena foto is vasaros isvykos prie ezero su dideliu namuku ant ratu (!?) :-]

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 27, 11:45:53 sukūrė Efka999 »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
nemyli sankabos :)

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Stai da viena foto is vasaros isvykos prie ezero su dideliu namuku ant ratu (!?) :-]

pagaliau imetei foto, Efka. malacius. atrodo kaip belarusas su priekaba sieno  :D