Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Edvino a6 c5  (Skaityta 25298 kartus)

Neprisijungęs EdvisJ

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Re: Edvino a6 c5
« Atsakymas #75: 2016 Spalio 25, 18:45:03 »
Seniai berasiau cia, tai siek tiek papasakosiu apie audi ir kas vyksta.

Cepelinas siandien pabaige savo vasaros sezona ir tapo pilka pelyte. Paskutines nuotraukos su Keskinais:

Uzsidejau r16 zieminukus ant coilu, kol neuzsnigs, vis smagiau vaziuoti  :-]
Kas liecia kita sezona, tai greiciausiai pardavinesiu visus uzkauptus "zaislus", nes nusipirkau kita projekta. Turbut dvieju projektu neistengsiu islaikyti, tad jeigu kazka domina ratai, coilai - parasykit, pabandysim susitarti.

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2016 Spalio 25, 19:45:37 »
Tik nesakyk, kas tas projektas stovi šalia Audi? (z)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2016 Spalio 25, 19:56:45 »
Tik nesakyk, kas tas projektas stovi šalia Audi? (z)
įtariu jo, dabar juk "madoj" tokie "projektai" :F

Neprisijungęs EdvisJ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2016 Spalio 25, 20:06:17 »
įtariu jo, dabar juk "madoj" tokie "projektai" :F

Tu tai mane visada prajuokini  :-] Net nezinai kas bus daroma, o jau loji  :-]

O kas liecia miata, tai jo, seniai norejau kazko rimtesnio, kad ir prie variklio prisiliestu butu galima, slalomuose pavaziuot ir dar be stogo  :-)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2016 Spalio 25, 20:17:19 »
O kas liecia miata, tai jo, seniai norejau kazko rimtesnio, kad ir prie variklio prisiliestu butu galima, slalomuose pavaziuot ir dar be stogo  :-)

Tai nebent tik slalomuose ir pavažinėt. Techniškai ji tam gan gerai tinka. Bet kai prasideda bandymas išlaužt stilių kažkokį tai tragedija, bent jau mano akimis (z) Miata man asocijuojasi su nepatogumu ir nesaugumo jausmu vairuojant :bedantis:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2016 Spalio 25, 20:31:11 »
Tu tai mane visada prajuokini  :-] Net nezinai kas bus daroma, o jau loji  :-]

šunys loja, o aš tik darau spėjima. Jeigu tave tai prajuokina tai valio. :goodboy:

O kas per projektas gali išeiti iš miatos tai sunku ir įsivaizduoti. Nei išvaizdos, nei grožio, nei kažkokių super duomenų.  (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Spalio 25, 20:32:43 sukūrė Julio Cezar »

Neprisijungęs Lukas998

• JBO 203
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2016 Spalio 25, 20:45:42 »
Audi tikrai gražiau ir 100 kartų geriau atrodo forma ir viskuom, na bet kaip kam.( Čia mano nuomonė)
Kai dingsta kompresija atsiranda gili depresija…

Neprisijungęs EdvisJ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2016 Spalio 25, 20:58:40 »
šunys loja, o aš tik darau spėjima. Jeigu tave tai prajuokina tai valio. :goodboy:

O kas per projektas gali išeiti iš miatos tai sunku ir įsivaizduoti. Nei išvaizdos, nei grožio, nei kažkokių super duomenų.  (H-)

Isiskaityk dar karteli ka parasiau  :V
Skonis - draugu neturi. Duomenys - leiskite paklausti, kuom geriau uz a4?  :D taip, a4 komfortiskesne ir malonesne tiesiojoj, bet kas is to?
Miata turi 50/50 svorio paskirstyma, idomu kebula (kaip ir sakiau - skonis draugu neturi  :-]) ir leidzia net stockine pajusti vairuotojui tai, ko niekada nei a6, nei a4 neleis. Labai skirtingos masinos, kad jas lygintume. Ai, o kur dar visos tobulinimo galimybes, tiek sio variklio bombinimas, tiek isores apdailos. Ne veltui, miatu community yra toks didelis pasaulyje (ir Lietuvoje tikrai ne mazas).
O kas del saugumo, as su ja lygiai taip pat jauciuosi kaip su audi, nepasakyciau, kad nepastebima masina butu ir niekas taves nepaisytu  :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2016 Spalio 25, 21:43:23 »
Viskas čia aišku. Netinka kitų nuomonės, tai taip ir pasakyk. ;)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2016 Spalio 25, 22:07:32 »
Na Miata tai gražesnis civic. Skonio reikalas, jei nori kažko išskirtinio tai gali mėgint.
Su a6 to nepajusi, ką gali pajust važiuojant su kartingu. Sutinku. Tik nepamišk kad ir su miata to nepajusi, ką su a6.

Siūlau neskubėt parduot, nebent turi kita daily car. Nes pasilikti vien tą smiertnaja karopka tai nežinau. Aš bent į ja netilpau :)
Vienaip ar kitaip palaikau, kad kažką įdomiau darai (y)

Neprisijungęs EdvisJ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2016 Spalio 25, 22:23:52 »
Tai cia ir savaime aisku, kad miata niekada daily caru nebus. Audi pasiliksiu paprasta, be jokiu modu ir dziaugsiuos gyvenimu.

Cezariau, tau irgi mano camberiai ir strechai nepatinka, kiekvienas savo nuomone turim.

Neprisijungęs Irmantas_b5

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2016 Spalio 26, 00:41:41 »
Ne šitam forume apie jdm ir stancus visokius šnekėti, draugų nerasi..  :D papiešk kainą keskinų į PM, su / be padangų  ;)

Neprisijungęs TautvydasJ

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2016 Spalio 26, 10:34:52 »
Ne šitam forume apie jdm ir stancus visokius šnekėti, draugų nerasi..  :D

+1 už šitą mintį  :D

Sėkmės su Miata, geras pasirinkimas projektui  (+)

Neprisijungęs EdvisJ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2017 Gegužės 14, 20:58:27 »
Su Audi visai neseniai atsisveikinta. Nupirko jauna vairuotoja iš Rudaminos, tikiuosi prižiūrės taip pat gerai kaip ir aš. Atvažinėjau žiemą ir pavasarį be jokių techninių nesklandumų ir dar TA praėjo savo eiga be menkiausių trūkumų. Paskutinė Audi nuotrauka pas mane:

Liko ratai, spoileris (kaip pas rs6 ant bagažinės), mėlynas medžiaginis salonas). Jeigu kam kažko reikia - pm.

Persėdau į japonišką automobilį - Lexus GS, tad temą galima rakinti.  (h)