Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Edvinas A6 C5 quattro  (Skaityta 41330 kartus)

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
Re: Edvinas A6 C5 quattro
« Atsakymas #200: 2013 Gegužės 12, 22:22:22 »
Pats modelis visai patinka, viduje sėdėt tikrai smagu, važiuot galima pakankamai komfortiškai ir truputį padropinus.
Dėl traukos kolkas dar nemapinau, vešiu kažkada purkštukus tikrint, nes žiemą užkūrus kelias sekundes nesudegusia saliarka smirdėdavo ir dūmindavo.
Jei pasirodys, kad blogi, tada kažką mastysiu ir apie angalių keitimą, bei programą.
Traukos, kad trūksta negaliu labai verkt, tik dinamika biški debiliška...
Tarkim ramiai cruizini ir mėtai bėgius prie kokių 1,4 ir sugalvoji, kad vo dabar noriu kažką apsilenkt, kad tas net nesuprastų kas buvo (nu man taip kartais užeina :D ), tai turi pavarą mažint bent per vieną, nes tikrai buka žemose apsukose, o nuo kokių 2,5 jau visai padoriai važiuoja iki pat ribotuvo.
Žemose apsukose jinai labai vangi. Pliusas, kad nejauti jokios dyzelio vibracijos, nežinau kaip pas kitus, bet pas mane jos visai nėra, kaip pvz su mažesniu motoru būną pvz prilėtinu 4 bėgiu iki tiek, kad apsukos nukrenta iki 1k, gali spaust gazą, mašina važiuos kaip važiavo ir greitėsi nejausdamas jokio diskomforto, vibracijos ir t.t. (nors taip darau laaaabai retai)
Žiauriai didelis minusas - tai kuro sanaudos. Pradžioj tik nupirkęs dar stengiausi perlipt per save, tai būdavo ~10l/100km, dabar važinėju kaip man patinka, tai mieste reik 11 - 12l/100km