Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ecstasy Audi A4 1.9 TDI Avant / Audi A4 1.8T (Pajungta RNS-E !)  (Skaityta 53866 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Evaldai jai parduot norėsiu žinosiu kam siulyt :D

Greičiau galvok. :D Arba galiu duoti r17 gerus.

čia tuos nuo pasatto ? :D

Tep :)

diesel power r17 reik man bliam r17 možoki noriu r18  (v) :V

eee, is kur cia pletkai kad man ko reikia, prasyciau neskleist :D Tokiu kokiu noriu ratu siuo metu skelbimuose nematau :( Baronka gera bet ir dropo reikia, o ratai tai asmeniskai man per daug spykiu :D

tokie čia tie pletkai tik užmatčiau kad galvoji kažka apie r17 jau kai dropa pasidariai ir paminėjau :] tai ko tu ieškai kad net skelbimuose nėra ? :] O kas lietčia pas mane dropa tai norėjau dėt bet pastebėjau kad man kažkaip priekyje biški padanga ar tai per kokia duobe ar per kažką lietčia arka tai bojojau bežemint būtu buvę išvis batai :]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 03, 17:05:30 sukūrė ecstasy »

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
pagaliau uzsidejai vaira :) viskas veikia?

Jo pagaliau užsidėjau :] jai ne atostogos ilgos tai būtu vėl gulėjes garaže :-] jo šiaip viskas veikia ko neturėjau greit sugaudžiau ir pajungiau ;] dbr jai reiktu būtu juoko reikalas uždėt o iš pradžiu kai nebuvau keitęs buvo šokių tokių klaustukų :]

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
tai kas ten pas tave per ratu et ir padangu plotis kad liecia priekyje kazka?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
ratai 225/40 o et lygtai 35 ar 37 :] man žodžiu nzn kaip bet buvo biški arkos apačia atlenke kai važiavau su padanga tai per ta atlenkta metala pjovė biški :] tai viena karta užlenkiau  vėl atlenkė biški dar užlenkiau iki kolkas nk :] ydomiai taijp čia :]

typhoon

• Svečias
vairas suteikia salonui iskart daug geresni vaizda, +dar tie ratai nesveiki ziauriai gerai atrodo  (y)
jei ne paslaptis kiek tie ratai atsiejo tau ?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
nu tiksliai negaliu pasakyt nes ratus pirkau be padangų paskui padangas atskirai biški tvarkiau dažiau ir pan :]

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
paklausiu jūsų nuomonės kaip manot jai užmetus chromuotus veidrodėlius ? :] ir dar norėtčiau kaip a6 kur bųna dangčio galinio ta juosta esu matęs klp a4 taxi mašina žalia visai puikiai žiūrisi :]

• Žiūrėti profilį
paklausiu jūsų nuomonės kaip manot jai užmetus chromuotus veidrodėlius ? :] ir dar norėtčiau kaip a6 kur bųna dangčio galinio ta juosta esu matęs klp a4 taxi mašina žalia visai puikiai žiūrisi :]

del veidrodeliu tik teigiama nuomone. Spalva tam tinkama.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį

del veidrodeliu tik teigiama nuomone. Spalva tam tinkama.

dabar čia žiurinėjau nalabai ką jų yra, arba aš jų dar neapėjau.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį

dar va kokias tokias groteles galėtu idėt :] be ženklo būtu :]

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
visai nieko butu, o jei dar sudejus nikeliuotus purkstukus ant kapoto ta tada visai jau....  ff  :-]

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
visai nieko butu, o jei dar sudejus nikeliuotus purkstukus ant kapoto ta tada visai jau....  ff  :-]

jei dar neonkes ant ju sviestu  kieta masina butu :D

• Žiūrėti profilį
nu ok baigiam tas nesamones, matosi kad rimtai zmogus nori pagrazint masinike ne visokiais pigiais pagardais...

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
nu ok baigiam tas nesamones, matosi kad rimtai zmogus nori pagrazint masinike ne visokiais pigiais pagardais...

jo kalbam rimtai :] nenoriu perdėt aš ten kažką ant jos tik šiaip bikši pagražinti va kaip veidrodelius norėčiau uždėti chromuotus prie ragu derintusi ir dar gal kokias groteles va kaip pavizdį kur idėjau be ženklo :] o dėl neonkiu tai aš prieš juos :DD nzn man išvis jie nesamone :-] dar sužeminti pavasarui reiktu :]

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Parduok ratus :D
jei reik galiu numontuot kokia nakti  :-] cia per pora namu stovi  :-]

Jei jamsi ratus, isimk ir lempas ir netycia jas sudauzyk :D
Siaip tai, mano nuomone, iki grazios masinos truksta dropo, lempu normaliu, ragai biski ne i tema bet nekrenta i akis, bet geriau cia liptu juodi ;) O kodel nuemei originalius dangtelius ratlankiu ir situs uzdejai? Manau aez dangteliai graziau atrode... Salonas irgi skonio reikalas, as, jei jau buciau siuves salona, tai vietoj baltos geriau kokia ale alcantara ivaryciau, bet jei tau gerai tebunie... O apie kokia tu ci juosta nuo A6 kalbi, gal gali foto imest?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
dropa zeminima as ir pats noriu zinau siek teik aukstai stovi kaip dzipas :D kas del lempu man esamos nera blogos bet jo jau noretusi pakeisti i kazka naujo noreciau i 00-01 metu lepmas kur jau posukis kartu su lempa :] kas del aez tai nuemiua juos todel kad turejau tik 3vnt  ju todel gavau audi lipdukus tokius ir uzdejau kad butu visi keturi :] kas tas alcantara ? :] as dabar balta palaikysiu kai matysiu kad jau demes nebeisvalomos ir pareina ragas uzsiusiu juoda nes dar turiu kelis meginius metrus odos :]

štai apie šita juosta ant dangčio aš sneku :]

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, prie to pacio, manau temos autorius nesupyks, ikelsiu savo ex bolida. Nupirkau galima sakyt lavoneli, tai teko grazint... Gal ir temos autoriui kils kazkokiu susimastymu...

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, prie to pacio, manau temos autorius nesupyks, ikelsiu savo ex bolida. Nupirkau galima sakyt lavoneli, tai teko grazint... Gal ir temos autoriui kils kazkokiu susimastymu...

kurkis savo garažą barahlyno nekėlęs.

Neprisijungęs Martcius

• Žiūrėti profilį
Tavo nuomones niekas neklause. Ziuresim ka apie tai pasakys temos autorius.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
o kas čia per baraklėlis nespėjau nk pamatyt jai buvo nuoraukos kažkokios :]

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
gal ir nikeliuotu ratu nori?  :D

A tau jau jų nebereikia ? :-]
nezinau dar, mastau apie 19  :V

ak šit kaip :] nu man lietniku dabar užteks dabar va dar nusiperkau pigiai rs4 ratus tai gana :-]

Neprisijungęs Martcius

• Žiūrėti profilį
Nuotrauku neikeliau, laukiau tamstos nuomones. Tema tai tavo :)