Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ecstasy Audi A4 1.9 TDI Avant / Audi A4 1.8T (Pajungta RNS-E !)  (Skaityta 54413 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Nupirkti ratukai yra nuvešti tvarkyti šiuo metu :]

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
kas tekiniam nutike? Siaip idomus tokie, graziai speju ziuresis gyvai...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gražūs ratai, pats jų vos nepaėmiau iš provokator :)

• Žiūrėti profilį

ot nuoskauda :D

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Cia r18? Kas jiems negerai? Kiek mokejai? Siaip grazus tikrai  (y):)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

ot nuoskauda :D

Būčiau pasiėmęs, bet audi pardaviau :D

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Už ratus mokėjau 700 lietuviškų + pridėjo dvi padangėles dar ant galo drąsiai tiks :] O čia jo R-18 :] dažau aš juos naujai nes noriu kad atrodytu geriau nei yra :] šiaip nėra baisūs jie bet norisi susitvarkyti ;]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 04, 22:12:21 sukūrė ecstasy »

• Žiūrėti profilį
nemanai kad butu r17 uzteke?  :) Mano nuomone, jei r18 tai jau tikrai prasosi masina dropo...

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
na ratai grazus ,ir gerai kad ne 16 ar 17 ,na zinoma jei butu r19 tai isvis butu super  :) beje kur salona tau siuvo netycia gal telsiuose ?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
nemanai kad butu r17 uzteke?  :) Mano nuomone, jei r18 tai jau tikrai prasosi masina dropo...

Aš jau planavau pirkti iš darrys r19 bet persigalvojau nusipirkau šituos :] nu jo manau darysi šiek tiek dropa, dėsiu spyruokles kitas irgi manau :]

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
na ratai grazus ,ir gerai kad ne 16 ar 17 ,na zinoma jei butu r19 tai isvis butu super  :) beje kur salona tau siuvo netycia gal telsiuose ?

r16 buvo jau vasariniai ir taip norėjosi didesnių jau biški :] o salonas siųtas Skuode gaila nepadariau foto viso salono kol buvau Lietuvoje :] bet idėsiu ateitį ;]

Neprisijungęs xenon45

• Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
grazus ratai ;)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
isbiries duntis kaikam su tokes tekenes :D

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Neišbirės ne grožui reikia aukotis beje :D jai ir birėtu :D :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Niekas čia nebyrės, a4 pats tas r18 :)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
aš ir nebijau išvis r18 ant mk4 turiu rieda puikiai ir bėdų nematau su platčiom dar padangom  :) :V

AlgioX

• Svečias
pas mane tokios faros ir labai gerai ziurisi

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
nu kiekvienam palei skonį  ;) jai kada sumatyčiau keisti tai keistčiau į hella manau :]

• Žiūrėti profilį
aš ir nebijau išvis r18 ant mk4 turiu rieda puikiai ir bėdų nematau su platčiom dar padangom  :) :V

atvaziuokit i Kauna su tais savo R18, tada neuzilgo galesiu pasakyti kur brangiai spalvotus metalus superka :D :D :D

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį

atvaziuokit i Kauna su tais savo R18, tada neuzilgo galesiu pasakyti kur brangiai spalvotus metalus superka :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D  (y) (y) <o>

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
atsimerkusiam reik vazinet, draugas su 21 vazineja kaune alpinom ant bemwo padangom 30 ir normaliai viskas, as su 19 irgi maluosi vasara kaune ir nebuvau nei kart sulankstes, jei ne pinpongai kur nuo maziausios duobutes linksta tai viskas normaliai aisku su protu reik vaziuot

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį

o kiek tas brangiai gausiu daugiau nei mokėjau už ratus? :DDD

• Žiūrėti profilį
atsimerkusiam reik vazinet, draugas su 21 vazineja kaune alpinom ant bemwo padangom 30 ir normaliai viskas, as su 19 irgi maluosi vasara kaune ir nebuvau nei kart sulankstes, jei ne pinpongai kur nuo maziausios duobutes linksta tai viskas normaliai aisku su protu reik vaziuot

nezinau, man uzteko vienos nekaltos duobeles, tiesa tos kur po ziemos isdygsta astriais krastais greiciu 50km/h ir padanga prasikirto ir ratas ilinko. Ratai r17 ronal S4 originalai. Kartais ziurek kas uzkisa ir ner kur detis, soki i kita eile ir ten ziurek duobe griebi ratu.

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
Na, as buvau su r16 s6 originalais prie zaliuju ezeru Vilniuje ikales i tokia nesmage duobe kazkur ant 60km/h, jau toks garsas buvo, galvojau kad tikrai kazkas turejo luzt, sprogt ar panasiai. Taciau , nei padanga, nei ratas ar pakaba nenukentejo. Pasiseke sakyciau  (+)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
kai dėsiu ratukus jau neužilgo planuoju spyruoklės dėti kietinimui biški tik nežinau dabar kurias man jas dėd kuom skirias tos jų splavos spyruoklių ?  :V