Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ecstasy Audi A4 1.9 TDI Avant / Audi A4 1.8T (Pajungta RNS-E !)  (Skaityta 53755 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
Daznas reikalas kad parejus turbai ir varikliui krantai buna. Jei sparnuotes pasizeidzia. Protingas nevaziuoja. O norvegas gazuoja kol vaziuoja tokiam gedimui atsiradus.  Ir atsargiai su tokiais auto vezimais i lt. Cia kontrabanda gaunasi. Gali tokie remontai labai skaudziai kainuoti. Nebentbpats sedi uz yralo vairo. O ne imones nveza

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Daznas reikalas kad parejus turbai ir varikliui krantai buna. Jei sparnuotes pasizeidzia. Protingas nevaziuoja. O norvegas gazuoja kol vaziuoja tokiam gedimui atsiradus.  Ir atsargiai su tokiais auto vezimais i lt. Cia kontrabanda gaunasi. Gali tokie remontai labai skaudziai kainuoti. Nebentbpats sedi uz yralo vairo. O ne imones nveza

Zinok kai isbandem auto nepasakysi kad turbo turejo problemu nes trauke gerai tikrai :) nes ir parvaziuojant namo nk blogo nei jautesi nei ka :) bet jau kaip sakant yra kaip yra ir nieko nebepadarysi ;) veze firma zinau kad reik moket kazkokius mokescius kad tvarkai masina uz norges ribu bet masina parveze tvarkingai be jokiu problemu :)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Va cia tokia turbo radau kai isemiau :)

O cia nauja turbo

Siuo momentu variklis jau senas isimtas is auto, savaitgali buvo nupirktas naujas variklis ir siandien jau gautas :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Rugsėjo 15, 17:25:26 sukūrė ecstasy »

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
Man irgi kaskada problema buvo su turbina. Bet tuo paciu ir dumai atsirado. Tai spejau isgelbet varikli. Nes sparnuote jau irgi buvo nusitarkavusi. Kas ir sueda varikli. O del mokesciu tai kaip pasiseks per siena pravaziuot. Pasiseka nemoki. Nepasiseka moki.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Man irgi kaskada problema buvo su turbina. Bet tuo paciu ir dumai atsirado. Tai spejau isgelbet varikli. Nes sparnuote jau irgi buvo nusitarkavusi. Kas ir sueda varikli. O del mokesciu tai kaip pasiseks per siena pravaziuot. Pasiseka nemoki. Nepasiseka moki.

Kaip ir sakiau pravaziavo tvarkingai niekas nieko nesake ;)

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
Galima placiau ? kokiu budu si turbina gali suesti varikli ? jei aliuminis nuo sparneliu nebyra i degimo kameras.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Sunku pasakyti nes man pravaziavus greiciau ruoza ismete lyg ir tepalu lempute, dbr nebepamenu tiksliai sustojau uzgesinau ir dingo trumpam laikui ir vel uzsidege vaziuojant netoli namu pradejo lyg ir trukti galios nors vietomis atrode kad vel viskas gerai. Ir grynai vis ne kieme isvis masina issijunge atidariau kapota turbo raudona ir labai didelis karstis ejo, atidariau tepalu dangteli ir is ten tokie balti kaip garai, buvo manau ir pats variklis gerai ikaites :)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Turiu keles nelabai ryskes foto kai nueme galva :)

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 23, 18:55:55 sukūrė ecstasy »

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Keletas foto is variklio keitimo proceso :)

Nuo nupirkto pliko motoro perrinkta viskas kas reikia :)
Variklis kolkas idetas i vieta, bet dar pilnai nesujungtas uzvedimui ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 23, 18:54:45 sukūrė ecstasy »

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Biski reik atgaivint tema :)
Masina jau ant kelio turbut kokie 2 menesiai tikrai :)
Cia su zieminiais ratais !

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gruodžio 23, 18:54:08 sukūrė ecstasy »

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Sumontuotos LED lempos :D

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Pagaliau gautos kaledines dovanos ! :goodboy:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O kur klima, pelenine, navi antena, telefono blokas?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Navi antena uzsakyta atkeliauja :)
Pelenines kolkas nebus nerukau :D
Klimos kolkas ir dar nera, bet imanoma is 1din padaryt 2din ;)
Telefono nereikia :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Navi antena uzsakyta atkeliauja :)
Pelenines kolkas nebus nerukau :D
Klimos kolkas ir dar nera, bet imanoma is 1din padaryt 2din ;)
Telefono nereikia :)

Kaledu senelis kazkoks netikras, nesukomplektuotas dovanas dovanoja :-) Idomu tik kaip klima pritaikysi :think:, nes maciau taip "pritaikyta"  ispjauscius kelma, vaizdas ziaurus.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Nu jei turi kokiu foto imesk :) snd maciau viena nk nesuprasi :) bet aisku matysiu jei rasiu geros bukles galetu imti :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu jei turi kokiu foto imesk :) snd maciau viena nk nesuprasi :) bet aisku matysiu jei rasiu geros bukles galetu imti :)

Kas liecia klima, tau nereikia geros bukles, jeigu tavo gera. Imi uztrintom knopkem papigiai ir persimeti savo. Kitu atvevu reikia koda ziureti, ne visos tinka.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Ok, reiks paziuret maniskes koda :) pasiulyt 2din jei kas turit sakykit ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ok, reiks paziuret maniskes koda :) pasiulyt 2din jei kas turit sakykit ;)

Siule vienas, ledines, bet kaina apie 30-40 eur , tik beda , kad jis neaisku ar siuntines

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Siule vienas, ledines, bet kaina apie 30-40 eur , tik beda , kad jis neaisku ar siuntines

Nu uz 30 paimciau paklausk man i skuoda issiust jei duoda padarom greit pavedima :)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Buvo isbandyta pas viena klubieti rns pries pora dienu, o snd sugalvojau paziuret kaip isemus concert bus pajungimas tai turejau fiske prideta prie rns ir vuolia veikia puikiai !

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 03, 20:37:32 sukūrė ecstasy »

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
Ar pas b6 taipat changeris stovi bardacioke kaip ir pas b7 ?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Pries:

Po:

Liko nepajungtas tik skydelis kolkas, nerodo jokios informacijos jame. Pries tai atejo fiske i concert II pajungiau ja ir i rns bet vistiek nerode :) nejaugi reikia vesti atskira kabeli is skydelio ? Ir kodel pries tai rode su concert o su rns nerodo ?

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
reikia vesti kabeli is skydelio i maga, o nerodo del to, nes rns-e draugauja can'ais. mano temoje turetu but nuorodos su instrukcijom, kas kur is kur  :smoke: