Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ecstasy Audi A4 1.9 TDI Avant / Audi A4 1.8T (Pajungta RNS-E !)  (Skaityta 51365 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
gal kas žino kokia kaina sankabos galtu būti ? :) Maniškė eina tik ant dugno :/

Neprisijungęs be_proto

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
graziai atrodo ;)
su tom priekinem lempom geriau sviecia nei su stock?

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
lempos FAIL

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Kazkaip per ilgai tu ja jau vedelioji :) Graziai atrodo perdazyta, uzdeciau dar OOOO ant bagazines, bet lempos tikrai fail :)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Jo ilgai ja vadelioju slam, ir Lietuvoje turbūt ją vadeliosiu kol nusibaigs :D kas dėl lempu jo man irgi jos jau pabodo, perdažant ieškojau FL isidėti, bet neradau greit. Tiklsiau radau viena gera varianta, bet buvo pardaves. Turiu OOOO ženkla po nudažymo neužklijavo :) o kaip su sankaba kolegos ? :D

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
apie 600 lt +- atsidek plius darbas

Neprisijungęs ViliusD

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
Speju, kad su vw daugiau km prasukes nei su OOOO ? :D

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
nu, kad ne :) vw turi apie 220k :] OOOO turi daugiau ir tai tikėti negalima juk jinai bus dar atsukta :D

Neprisijungęs ViliusD

• Žiūrėti profilį
Sneku apie paties pravaziuotus o ne apie bendra :)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
aj :D nu ir be manęs yra kam pagainiot mano senute :D o mk4 netaip daug ir važiuoja irgi :) kažkaip LT daugiau būna kad reik ten ar ten palėkt, nei kad norgej :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 13, 01:24:51 sukūrė ecstasy »

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
kaip manot kokios spalvos carbon klijuoti ? sidabrine ar juoda ? galvoju apie sidabrine, bet dar neapsisprendziau :D

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
Carbonas seip neklijuojamas.  :) O ka tu klijuoji, tai ne carbonas, o sudas kuris tik darko masina.   :think:

Neprisijungęs ViliusD

• Žiūrėti profilį
Kam tau? Nekazka jug ta plevele atrodo :-/

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
nebesvaikit :D netikiu kad auto klijuos :D vidaus apdailas tikiuosi :think: o šeip geriau tamsus "4D"

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
jei nesupks ecstasy, bet nieko gero is tos a4 nebeber :D mano perputimas jau gal 3 jai per jos amziu, ir aisku nesigavo tiap kaip noretusi, tiesiog per daug jau chemijos ant jos.. seip meiles ji labai prasosi, nors foto tikrai pakankamai kulturingai atrodo :) bet manau vaikinas prikels ja po biskiu..

idumu kaip tos rudys laikos dabar, ecstasy? nelenda? gan skaniai kariesas kaikur buvo uzsiveises :F

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
jo vidu klijuot galvoju :D lauko tai ne juk brutas permaliavojo ja :D nu masina nebe pirmos jaunystes tai ir tu rudziu yra ir visko. O dar kai masinos pats nenaudoju sesuo turi galimybe ja draskyt tai gal taip ir gaunas :D

Brutai : Nu kolkas pats nebežiurėjau gryžęs pasakysiu, bet iš sesers nieko negirdėti apart to, kad jei jau kazkas kazkur ireme i dureles (-)

Neprisijungęs ViliusD

• Žiūrėti profilį
jo vidu klijuot galvoju :D lauko tai ne juk brutas permaliavojo ja :D nu masina nebe pirmos jaunystes tai ir tu rudziu yra ir visko. O dar kai masinos pats nenaudoju sesuo turi galimybe ja draskyt tai gal taip ir gaunas :D

Brutai : Nu kolkas pats nebežiurėjau gryžęs pasakysiu, bet iš sesers nieko negirdėti apart to, kad jei jau kazkas kazkur ireme i dureles (-)
Man kazkaip ir vidui ta plevele nekazka :think:
Ta masina turbut uzkereta, kad vis kas nubraukia :-/ su mano irgi tokia pati situacija, pats niekada nesu buves niekur nubraukes, bet tik nupirkus antra diena brolis "prisiparkavo" man i bamperi :goodboy: po to klaipedoje kieme du kartus atsireme kazkas ir kaip aisku nieks nieko nemate :-( ir viena kart prie studlendo, bet ta su policijos ir moters pagalba pagavom :goodboy:

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
na man aktuali tema su "kariesu", nes ziuriu USA produto veiksminguma.. kiek jis i gali sugydyti ta visu nekencima kariesa :A  todel ir klausiu kas kaip..

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
na man aktuali tema su "kariesu", nes ziuriu USA produto veiksminguma.. kiek jis i gali sugydyti ta visu nekencima kariesa :A  todel ir klausiu kas kaip..
suriseja koki naudojai?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Man kazkaip ir vidui ta plevele nekazka :think:
Ta masina turbut uzkereta, kad vis kas nubraukia :-/ su mano irgi tokia pati situacija, pats niekada nesu buves niekur nubraukes, bet tik nupirkus antra diena brolis "prisiparkavo" man i bamperi :goodboy: po to klaipedoje kieme du kartus atsireme kazkas ir kaip aisku nieks nieko nemate :-( ir viena kart prie studlendo, bet ta su policijos ir moters pagalba pagavom :goodboy:

Kodėl ne kazka ? :) as galvoju kad man reiktu ta medienos imitacija naikint jau is mados iseje juk :D Viliau vedu abodo likimo draugai :DD

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį

Sakai tiek greit man pradės lysti ? :D Nu kol nieko man nesakė apie tai vadinas dar ir nelenda kai bus pirmu spuogu duosiu zinot :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
duok die niekad nebeislystu :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį

bandziau is sita :) brunox, hameritte, ir sits labai panasus sawo danga.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Būtu gerai, sakiai kažkokiam klubiečui tepiai kažko laiko iki šiol :)