Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ecstasy Audi A4 1.9 TDI Avant / Audi A4 1.8T (Pajungta RNS-E !)  (Skaityta 53839 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
cia ne telsiuos tamsinai ne pas sauliuko? :D

Jo langai Telšiuose :] Man rodos, kad Saulius jo vardas buvo ;]

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
norėčiau žmonės jūsų pagalbos kitas žingsnis pas mane dabar turėtu būti dropas :] tai vat noriu dabar aiškintis su jumis ka man geriau pirkti :] Galvoju gal pirkti gera patikima daikta iš Eibach firmos :] Nelabai žinau koks originalių spyruokliu ten tas žeminimas jau yra bet man siūlo Eibach Pro-Kit (žemina 30/30mm) arba Eibach Sportline (žemina 50/40mm) o aš pats dropo norėčiau kad man nuo rato gumos iki arkos būtu tai 2 nu max 3 pirštai tilptu :]

30/30 per akis.

Evaldai sakai man užsidėjus 30/30mm jau man mašina stovėtu tokiam aukšti kuriam noriu ? :]

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
gerai uztamsino?man tai net tu kur prasideda tas juodas apwadas nesimato kad tamsinta butu...ka benulupo uz karawana?

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
gerai uztamsino?man tai net tu kur prasideda tas juodas apwadas nesimato kad tamsinta butu...ka benulupo uz karawana?

Jo gerai ne prima karta tamsinu ten ;] nu pas tavęs nesimato nes pas tavęs turbūt 100proc plevelė :] 260-270 kažkur.

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
ieskokis koilu pasireguliuosi kiek nori auksti ir bus ramu

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
norėčiau žmonės jūsų pagalbos kitas žingsnis pas mane dabar turėtu būti dropas :] tai vat noriu dabar aiškintis su jumis ka man geriau pirkti :] Galvoju gal pirkti gera patikima daikta iš Eibach firmos :] Nelabai žinau koks originalių spyruokliu ten tas žeminimas jau yra bet man siūlo Eibach Pro-Kit (žemina 30/30mm) arba Eibach Sportline (žemina 50/40mm) o aš pats dropo norėčiau kad man nuo rato gumos iki arkos būtu tai 2 nu max 3 pirštai tilptu :]

30/30 per akis.

Evaldai sakai man užsidėjus 30/30mm jau man mašina stovėtu tokiam aukšti kuriam noriu ? :]

Taip.

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį

30/30 per akis.

Taip.

Ok :] na skubėt dar nepirksiu gal dar kokias pigesnes pradžiai atrasiu bet šiaip Eibach jau rimtas reikaliukas būtu :]

Neprisijungęs ViliusD

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
Andriau apie toki dropa kalbejai? :-]

kazinak

• Svečias

nepirk eibach, ju spyruokels megsta trukineti,o po to issireikalauti naujas labai sunku ,ziurek kazka is apex geriau ,bus ir pigiau ir kokybe geresne

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Andriau apie toki dropa kalbejai? :-]

Jo jo Viliau kažkas va tokio :]

Jau spyruoklės parkeliauja iš Vokietijos gaila, kad per ilgai užtruko visas darymas jų ir siuntimas, buvo sake 1-3sav o jau 4 sav praėjo.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
sitoj foto dropas minimum 40mm. Turejau su 30mm, pats geriausias dropas ant b5

Neprisijungęs Eligijus

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
už langus visus + bet nežinia kiek ilgai važinės su jais  :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Užmatyta audi penktadienį Mažeikiuose ;)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Užmatyta audi penktadienį Mažeikiuose ;)

Ar ne šeštadieni tik, nes penktadieni nelabai manau :]

O kas dėl dropo tai gavau spyruokles tik labai jos ilgai keliavo iki manęs tai dar nespėjau nei sudėt guli namie atsiųstos :] idėsim turbūt dabar jau tik pavasari :]

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Nu ka senai berašiau kažką į savo garažiuka :] Per ta ilga laika lyg ir naujos audi neatsirado :D , turbūt Lietuvoje su ja važinėsiu kol užsilenks :D Sudėtos eibach firmos sportinės juodos spyruoklės, kas čia dar turbūt padaugėjo ir rudžių skaičius mašinoje :D Ir su šiandienine smulkia avarija mašina jau antra karta bus gavusi į šonus, be mano kaltės :D

Čia šiandienos ryto vieno dieduko darbas kuriam jau 84 metai :o Mašina stovėjo pastatyta prie namo o dėdukas kaip pasakojo, jog jis manė kad į kažkokia didesne duobe ivažiavo ir nieko nepajuto. Gerai ,kad yra gerų budrių kaimynu kurie ir matė, ir numerius jau buvo užsiraše, pavažiaves pora šimtu metru diedukas sustojo ir laukė kas čia bus toliau :D

Neprisijungęs ViliusD

• Žiūrėti profilį
Jau antra karta prie namu taip ligu tau?

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
kas labiausiai užknisa, kad reikės visą šoną dažyti, kad viskas būtų tvarkingai su spavų žaismu

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Jo jau 2 kartus stovinčia kieme ir vienas prekybos centro aikštelėje ir visur man į šonus :D

audicauper : jo tas žiauriai užknisa :/ šiandien popieriai priduoti surašyta kokia žala padaryta lauksim ką čia įvertins :] Bet ka aš pats planuoju, prisimesti kažkiek ir perdažyti aptvarkyti mašina. Nes dar ir iš ano karto bamperis galinis netvarkytas :]

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Naujienos tokios, kad mašina bus visa perdažoma pirmadieni Brutas pradės ją krapštinėti :) o visa eiga kas kaip pranešim tiesiogiai :D

Neprisijungęs ViliusD

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Nu ka zadejau po biski imesti fotkiu,bet nebebuvo laiko kada imetu galerija is bruto mano a4 perdazymas :) http://public.fotki.com/Brutualas/1/a4b5-avant/ laukiam treciadienio kada masina bus surinkta :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
ilgai tu uzsiciklinai su ta b5...ziuriu skandinaviski orai negailestingi jokiam kebului...

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
Diesel su ja as jau 4 metai kokie taip nebevaziuoju i Norvegija, ji man Lietuvoje kaip kita masina, kad butu su kuo vazinet parskridus :)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
permaliavota :]