Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ECO FRIENDLY. A4 quattro avant  (Skaityta 26759 kartus)

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
Re: ECO FRIENDLY. A4 quattro avant
« Atsakymas #125: 2017 Lapkričio 19, 21:07:07 »
Arba gal gal, labai nedidele tikimybe, kad tai garsas kaip suvaiksto turbinos geometrija ? :D
Gali but nes kiti 132kw orginalai jau taip daro  kaip vamzdyna pratiesina  :-] 

Neprisijungęs Tovac

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2017 Lapkričio 24, 12:48:34 »
UPDATE:

Grizo siurblys po restauracijos. Naujas plundzeris, perrinktas ankstinimo voztuvas, krapstyta el dalis. Garantija 3men. Vaziuoja.. ir gan stipriai..

Neprisijungęs janiakas

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2017 Lapkričio 24, 16:10:55 »
Kur tvarke? Kiek vien naujas plunzeris atsiejo,? Trauka nuo zemu sūkių nepagerejo?

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2017 Lapkričio 24, 17:13:36 »
Kur tvarke? Kiek vien naujas plunzeris atsiejo,? Trauka nuo zemu sūkių nepagerejo?
Nuo zemu sukiu tik chip padaro gera trauka :smoke:

Neprisijungęs janiakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2017 Lapkričio 24, 17:34:03 »
Cipuota mano, bet turbut cipuotojai prasti. (n)

Neprisijungęs wilmiz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2017 Lapkričio 24, 17:41:06 »
Cipuota mano, bet turbut cipuotojai prasti. (n)
Man rodos  prasti nes mano kai 1.9 spraigo nuo 1.5rpm

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2017 Lapkričio 24, 18:18:32 »
Arba ne viskas gerai su masina :think: Nes turejau c5 2.5tdi su ABT kompu prie zemu buka visiskai nu bet boostas kai pareina tai losdavo smagiai ji.. Dar su draugu testavomes tai lygiai vaziavom o pas ji lietuvoje daryta buvo, bet prie zemu labai gyva buvo (+)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2017 Lapkričio 24, 20:31:48 »
Arba ne viskas gerai su masina :think: Nes turejau c5 2.5tdi su ABT kompu prie zemu buka visiskai nu bet boostas kai pareina tai losdavo smagiai ji.. Dar su draugu testavomes tai lygiai vaziavom o pas ji lietuvoje daryta buvo, bet prie zemu labai gyva buvo (+)
Dyzeliui žemi niutonai kapai indeklams ir alkuniniui, ABT suprato ką daro, o vietiniai tiurlingistai mašinas laužo ;)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2017 Lapkričio 24, 21:28:34 »
Dyzeliui žemi niutonai kapai indeklams ir alkuniniui, ABT suprato ką daro, o vietiniai tiurlingistai mašinas laužo ;)
Manau siulo tai ko nori klijentas, nes daznam lietuviui rupi, kad eitu geriau nei kaimyno  :bedantis: arba is sportinio intereso persistengia kontoros, bet kai as apie dyzelius nesidomiu per daug tai nustebino tavo informacija, nezinojau to pries tai :V
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Lapkričio 24, 21:30:11 sukūrė PSSHHH »

Neprisijungęs janiakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2017 Lapkričio 24, 22:22:06 »
Man rodos  prasti nes mano kai 1.9 spraigo nuo 1.5rpm

Nu mano darbinej temperaturoj nuo 1800 rpm jau rauna, bet tas lagas iki 1800 tai...:-{

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
ECO FRIENDLY. A4 quattro avant
« Atsakymas #135: 2017 Lapkričio 24, 23:46:04 »
Manau siulo tai ko nori klijentas, nes daznam lietuviui rupi, kad eitu geriau nei kaimyno  :bedantis: arba is sportinio intereso persistengia kontoros, bet kai as apie dyzelius nesidomiu per daug tai nustebino tavo informacija, nezinojau to pries tai :V
Manau, kad nesupranta tiurlingistai ir net neperspėja apie pasekmes ;)
Šiuolaikinių dyzelių bėda yra Nm prie žemų rpm, kiti kaip tik tuos Nm mažina ir nukelia į didesnius rpm pasižiūrėk koks dyzelio bmep ir benzino, dyzeliui realiai gali gazo nespausti ir jis pats važiuoja

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2017 Lapkričio 25, 00:12:43 »
Manau, kad nesupranta tiurlingistai ir net neperspėja apie pasekmes ;)
Šiuolaikinių dyzelių bėda yra Nm prie žemų rpm, kiti kaip tik tuos Nm mažina ir nukelia į didesnius rpm pasižiūrėk koks dyzelio bmep ir benzino, dyzeliui realiai gali gazo nespausti ir jis pats važiuoja
Tai taip (+) As vazineju siuo metu su mk6 2.0tdi mapintas ( skaiciu nezinau ), bet gyvas prie zemu, aisku ziebimas konkretus sulaukus turbo boosto, bet issikvepia nuo ~3500rmp. Dar turim ir mk5 2.0tdi GT standartas lyg 125kw po remapo 160kW ir 470nM, rove kiek eina netaupant, bet perspejo iskart, kad kreive slinksis i virsu, nes nelaikys kazkas ir kitaip nedarys, zodziu bukas tai bukas, bet boosta pagavus iskart nusukineja ratus, ant slapio baisu i zieda ivaziuot, nes gali i srauta nespet uzsikases :bedantis: zodziu tik irodo tavo zodzius (y)

Neprisijungęs Tovac

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2017 Gruodžio 03, 19:01:57 »

Tvarke lbm.lt vyrukai is Kauno. Del traukos tai visapusiskai oagerejo, taciau stebuklu nebuna, geriau nei kad is gamyklos nevaziuos, nes prie zemu sukiu boosto nera, naturalu kad masina bus buka. Kaina tai tik plundziario nepasakysiu, zinau kad tik mechanine dalis nesvarbu kas jie tvarko uz 100eur, elektra uz 70eur. Man uz viska paeme 140eur, galvojau daugiau bus. Bet tikrai vertejo.