Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: donces-zemaicio a4 b6 2,5 v6 114kw r20 OZ  (Skaityta 178386 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
pas mane yra galinese 98m masinoje

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
o kaip cia suprast kam ant bmw jau ne lt numeriai? ar cia ne
tavo tas bmw?  Oo) :D
Citata
               nelabai cia iseina Su lietuviska vasinet pasibaige tie laikai teko registruot 820 europietisku man
 kainavo.

• Žiūrėti profilį
beje b6 parasyta kad 8 airbag'ai, o fotkese isove tiktai 2 matosi priekiniai, ce todel kad smugis buvo i prieki gautas ar kaip?

jo smugis buvo i desini kampa ,kaire prakiskai sweika,todel tik dvi ro pagalves ir teisove,na viska matysiu ir parasysiu daugiau kai parsigabensiu i namus .

nu as vel panervuosiu jumis :D isvardinkit man 8 airbagus :D nu labai laukiu :D 2 sedynese, 2 prieky ( issove ) ir 2 uzuolaidos vadinamos. kur dar 2 ?? :D ne air bag zenkliukus juk reikia skaiciuot hebryte :)

Už šitą neatsakau, bet būna galinėse sėdynėse dar kampuose. ;)

paciose galinese sedynese? bet tai cia virs 06 metu kiek zinau ir tai a6 ar a8, bet ne a4

Auto datoi buvau imetes jau nuo 2001 metu ejo 8 oro pagalves.

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
cia 96kw? ko bemwui ratus uzdejei juodus tie su palange grazesni :)

• Žiūrėti profilį
cia 96kw? ko bemwui ratus uzdejei juodus tie su palange grazesni :)

jo 96kw 6 pavaru,anie buvo labai sunkus,ir isnesimas galo nelabai geras buvo,o sitie juodi jau buvo,ir nebrangiai juos gavau ateity bjuos powercoutinsiu gun silver.

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
a4 (y)
bnv irgi uzskaitau ;)

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
tai gal jau ir an b6 nusizejes jau ratus? geras pirkinukas b6 seip traktoriu nemekstu bet kai pats pasiwazinejau su 96kw tai nespjaunu nerasiu 1.8tq imsiu ir as 1.9tdi europine...motoras neliestas?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį

pafotkink idomumo delei kaip atrodo, nes masinom uzsiimu, bet mates galinese sedynese tik naujose masinose. o a4 tai nemates 8 pagalviu, nors is amerikos su viskuo kas imanoma gryzdavo, bet budavo tik 6 pagalves. cia kas foto ideta mato, tai po sedynem ten davikliai, o ne airbagai kokie. nu vnz lauksiu offroado foto, kaip ir del paneles priekines info dar nesulaukiau kazkodel

• Žiūrėti profilį
tai gal jau ir an b6 nusizejes jau ratus? geras pirkinukas b6 seip traktoriu nemekstu bet kai pats pasiwazinejau su 96kw tai nespjaunu nerasiu 1.8tq imsiu ir as 1.9tdi europine...motoras neliestas?

na ziuresiu ar as ja sau pasiliksiu ,ziuresiu kaip detales kaip remonto darbai ir kiek noro  bus seip automobilis super patinka pries bmw pirkdamas ieskojau b6 universalo bet kainos buvo belekokios jei normali ,su paprasciausia komplektacija kainavo apie 7000e tad nusipirkau bmw su gan gera komplektacija ir pigiau ,o sios audines komplektacija idomo tv.nav ir  6pav ir t.t variklis ledinis ,nekliuvo jam tik greiciu dezes ausys nuluzusios,bet kuriasi is puses apsisukimo .

• Žiūrėti profilį

pafotkink idomumo delei kaip atrodo, nes masinom uzsiimu, bet mates galinese sedynese tik naujose masinose. o a4 tai nemates 8 pagalviu, nors is amerikos su viskuo kas imanoma gryzdavo, bet budavo tik 6 pagalves. cia kas foto ideta mato, tai po sedynem ten davikliai, o ne airbagai kokie. nu vnz lauksiu offroado foto, kaip ir del paneles priekines info dar nesulaukiau kazkodel

pas mane berots 6 ieskojau ziurejau gale bet ne labai radau,reiks dar paieskot ,bet manau kad tik sesios .

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
beje b6 parasyta kad 8 airbag'ai, o fotkese isove tiktai 2 matosi priekiniai, ce todel kad smugis buvo i prieki gautas ar kaip?

jo smugis buvo i desini kampa ,kaire prakiskai sweika,todel tik dvi ro pagalves ir teisove,na viska matysiu ir parasysiu daugiau kai parsigabensiu i namus .

nu as vel panervuosiu jumis :D isvardinkit man 8 airbagus :D nu labai laukiu :D 2 sedynese, 2 prieky ( issove ) ir 2 uzuolaidos vadinamos. kur dar 2 ?? :D ne air bag zenkliukus juk reikia skaiciuot hebryte :)

Už šitą neatsakau, bet būna galinėse sėdynėse dar kampuose. ;)

paciose galinese sedynese? bet tai cia virs 06 metu kiek zinau ir tai a6 ar a8, bet ne a4

tipo visose audinese nuo 2001 tepradejo eiti 8 pagalves? (!?)

• Žiūrėti profilį

[/quote]
tipo visose audinese nuo 2001 tepradejo eiti 8 pagalves? (!?)
[/quote]

as nesakiau ir nerasiau kad visose audinese reikia atidziau skaityti ,as butent apie b6 modeli  ff (!?)

Neprisijungęs ENN ( Tomas )

• Įrašai: 1026
    • Žiūrėti profilį
ups atsiprasau netaip suziurejau  :-]

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
nu pas manaja tai 8  (be)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

nu prasau isvardink tada kur jos yra :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Pas kolegą in a4 2003m yra: priekinės, šoninės priekinėse sėdynėse, galinės sėdynėse, šoninės užuolaidos. Tai ir gaunasi 8 ;)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Pas kolegą in a4 2003m yra: priekinės, šoninės priekinėse sėdynėse, galinės sėdynėse, šoninės užuolaidos. Tai ir gaunasi 8 ;)

efka, bet komplektacija tada pilna. o jei pagal ta pilieti kur foto ideta, tai tikrai netikiu kad 8 gali but. isvis labai ekskliusyvinis variantas kad 8 butu a4 nes ne ta klase masinos i kuria daznai 8 montuodavo

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį

efka, bet komplektacija tada pilna. o jei pagal ta pilieti kur foto ideta, tai tikrai netikiu kad 8 gali but. isvis labai ekskliusyvinis variantas kad 8 butu a4 nes ne ta klase masinos i kuria daznai 8 montuodavo
Zmones skaitykit daugiau 'spaudos'  :-]

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį

Mano matematikos ziniomis as suskaiciuoju 8  :-] Manojoje audi B6 taip pogi sumontuoti 8. Kur jus cia matot stebukla ?????????????

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jie pas tave 8 tikrai, tai viskas okey, bet is amerikos ir europos bent 8 esu a4 pakeles tokias kaip tavo ir nei vienoj nebuvo 8. o is usa buvo ir sline ir kitokiu, bet tik su 6 airbag

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
jie pas tave 8 tikrai, tai viskas okey, bet is amerikos ir europos bent 8 esu a4 pakeles tokias kaip tavo ir nei vienoj nebuvo 8. o is usa buvo ir sline ir kitokiu, bet tik su 6 airbag
gali but, nesiginciju, bet ir tu nesakyk kad tai briedas jog buna 8. Vakar specialiai nulekiau pas drauga, pas kuri ir b6 tik sedanas, taipogi 8. As tik dabar ir pagalvojau kad as asmeniskai nesu susidures su 6 kiek maciau visur buvo 8,o pries pirkdamas savaja tikrai nemazai ju perziurejau...

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Taigi pagalvės kaip ir dauguma kitų "navarotų" yra pasirenkama opcija... Kas kam labiau rūpėjo tas tą ir pasirinko... 6 pagalvės jau bazinėj komplektacijoj yra (tokie saugumo reikalavimai)...

• Žiūrėti profilį

stai kelios foto mano e46 kelios  jo foto

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

By donceee at 2010-12-24

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 25, 01:04:55 sukūrė donce-zemaitis »

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
Re: donces-zemaicio auto garazas
« Atsakymas #374: 2010 Gruodžio 25, 11:18:00 »

zodziu draugui padejau nusipirtk a4 b5 facelifta 1.9tdi. Tai nesumeluosiu, 10 airbag masinoj. Pamenu forume buvo diskusija kaip ten tokioj masinoj yra 10 airbag, bet yra tikrai. Vardinu: 2x (vairas, panele), 2x priek. sonines stoikes prie stiklo, 2x stoikes kur tvirtinasi saugos dirzai, 2x priek. sedynese, 2x galinese stoikese keleiviui. Is viso 10. Jei niekas nemate tokio vaizdo, galiu pafotkint.