Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: donces-zemaicio a4 b6 2,5 v6 114kw r20 OZ  (Skaityta 178767 kartus)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
ant ryskios baltos smulkiu juodu detali kontrastui ir ledas... dar ratai pas tave teisingi, tai manau bus grazu

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
ant ryskios baltos smulkiu juodu detali kontrastui ir ledas... dar ratai pas tave teisingi, tai manau bus grazu

iskasiau dar pora foto cia jau ne s4 ir ne rs4 o paprasta b5

By donceee at 2010-01-25

By donceee at 2010-01-25

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
klysti donce, nes pirmoj foto slenksciai kebulo spalva dazyti bei kitokie nei b5 facelift ;) ten s4 pirmoj foto ;) nes ir galinis buferis matosi kitoks ir priekinis zemesnis ;) o antroj a4 b5 facelift su s4 grotom :D ( usa ) :D

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
klausimelis ne i tema, bet kodel nori masina baltai dazyt? man asmeniskai tai slykstuma balta masina

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nejuokaukite kolega :D nu aisku skonio reikalas, bet is tikro man labai grazu :)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
nejuokaukite kolega :D nu aisku skonio reikalas, bet is tikro man labai grazu :)
nu cia kaip kam, cia tik mano nuomone, as jau geriau kokia juoda exclusive spalva perdazyciau

• Žiūrėti profilį
klausimelis ne i tema, bet kodel nori masina baltai dazyt? man asmeniskai tai slykstuma balta masina

vat visada norejau kaska pasidaryt isimtinesnio ,kaska savo ,o dabar turiu tam puikias galimybes igyvendint ,tik va nenoriu pasidaryt blink blinko  :) mano temoi garsus pamastymai ,dart nedazau ryt ar poryt noriu atrast teisynga sprendima ,o vat kiek esu mates cia airijoi ,5 golfu,ir a4b7 audiniu baltu su juodu stogu  su gerais ratais suzmintu tai atrodo super gerai todel ir apie savo auto pagalvojau kad gal neblogai atrodo,o dazyt tai bet kokiu atveju dazysiu (beje siandien darbe ziurejau dazu paletes trumpai ,yra baltu spalvu bet noreciau truputi perlo idet )

• Žiūrėti profilį
klysti donce, nes pirmoj foto slenksciai kebulo spalva dazyti bei kitokie nei b5 facelift ;) ten s4 pirmoj foto ;) nes ir galinis buferis matosi kitoks ir priekinis zemesnis ;) o antroj a4 b5 facelift su s4 grotom :D ( usa ) :D

jo klystu  :s tu teisus,na bet kokiu atveju ta s4 tai panasi i paprasta kelios smulkmenos bet neesmines ,arkos nepustos tik buferiai kiti ir slenksciai dazyti,bet vistiek dabar daugiau galima bendra vaizda isivaizduot

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
perlas butinas :) taciau idet nepavyks tua j oi dazus :) pasidengsi pada balta su paprastais dazais, ir tik tada dengiasi perlas.. ivairiu tu perlu yra ir ivairiom kainom.. bet brangus dalykas.. litras buna visaip ir 500 ir 600 ir i virsu kainuoja.. manau pilnai pakaktu ~0.5ltr visai auto padengt kad jau gan matytusi kad auto yr aperline..

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
o jej padarai balta pada, 1 lako sluoksni lieji su perlu stambiu ir uzbaigi laku be perlo... dazem motocikla taip tik juodai... neblogai ziurisi gyvai, tik fotke is tel  :f

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
baltas perlas tikrai graziai atrodo, aisku labai priklauso kokia masina  ;)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

• Žiūrėti profilį
o jej padarai balta pada, 1 lako sluoksni lieji su perlu stambiu ir uzbaigi laku be perlo... dazem motocikla taip tik juodai... neblogai ziurisi gyvai, tik fotke is tel  :f

zinau sita bajeri ,buvo vienas airiokas pasidares savo toyota twincam taip ,nezinau man biski per daug blizgejo ir tas blizgutis toks kaip nuo mano mergos nagu lako  :) beje nereik pamirsti kad galiu kada koki buferiuka uzkabint ar ka ir gali prireikt perdazyt . bus matyt kai pradesiu ardyt auto ir ruost dazymui ,darbai visi bus siame forume ,tik dazyma paliksiu paslaptyje kury laika ,gales paspeliot biciuliai,nes pats turbut nuspresiu paskutine minute kai jau masina kameroje bus kaip dazyt  :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
cia perlo daug... ir balta spalva tau jo taip ryskiai neatmus  ;) gali det siek tiek maziau bet pacio stambiausio ir bus good garantuoju.... seip paeksperimentuok ir gausi sau patinkanti rezultata :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
taip, galima ir i laka papildomai perlo ipilt, tada jis nepaskes, ryskiau svies :)

• Žiūrėti profilį
biciuliai gal kas zinot ar tinka stabdziai nuo a3 i a4,esu atrades priekinius stabdzius nuo audi s3 tik va nezinau ar man tiktu ?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
biciuliai gal kas zinot ar tinka stabdziai nuo a3 i a4,esu atrades priekinius stabdzius nuo audi s3 tik va nezinau ar man tiktu ?

skylės netiks :) a4 yra 5x112, o a3 yra 5x100 (golpinės skylės)  :)

• Žiūrėti profilį

skylės netiks :) a4 yra 5x112, o a3 yra 5x100 (golpinės skylės)  :)

nu va blin ,tada reik ieskoti nuo audi TT,s4 reikes ilyst i koki foruma apsisniukstinet :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
audi tt juk ir 5x100 :D

• Žiūrėti profilį
audi tt juk ir 5x100 :D

kiek spejau pasidomet per forumus tai deda nuo a8

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Kam cia tuos stabdzius uzsimanei pasikeist? :V

• Žiūrėti profilį
Kam cia tuos stabdzius uzsimanei pasikeist? :V

stabdziai geresni niekad nemaiso,ir siaip uzsidejo r19 tad nelabai kaip atrodo dabar pats stabdziu diskas toks maziukas kaip kokios micros  :),begant laikui pasididinsiu galia tad ir stabdziu reiktu geresniu  :)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
manau stabdziai tiktu ir nuo a4 2.8 30v,turetu uztekti ;) ,be to,jauciu ir pigiau butu nei nuo s4 (h)