Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: donces-zemaicio a4 b6 2,5 v6 114kw r20 OZ  (Skaityta 178714 kartus)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Senesnis ikrai grazesnis. Masivesnis toks atrodo :)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Blemba, nesuprantu, kaip jus nesusitvarkot su tuo vairu  :V

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Blemba, nesuprantu, kaip jus nesusitvarkot su tuo vairu  :V

buciau lietuvoi viskas butu paprasciau ,ir siaip uzsiknisau konstruot  :) dabar va braliukas atsius man ta vaira ,isidedu atgal vairo visa ta kronsteina tik fiskes sukisu vaira uzmausiu  ir psio  :)

• Žiūrėti profilį
vakar gavau priekine pakaba super patenkintas kokybe berots nebloga  (y)

By donceee, shot with NIKON D60 at 2010-01-23

• Žiūrėti profilį
tai va neuzilgo zadu perdazinet savo auto kadangi pats dirbu si darba aukstos kokybes servize dazytoju ir paruoseju tad man niekas nekainuos tik mano paties laikas ,kai dirbi si darba nori ir auto tureti ne kaip visu ,nes auto tokiam zmogui kaim tavo darbo veidrodis ,todel mastau kaip ji graziau butu galima pasidaryti turiu tokia minti stoga dazyt juodai ,kapota tai pat o pacia masina dazyt baltai ,darbo zinoma labai dau ,bet ko nepadarysi del gero rezultato ,noro man netruksta laiko tai pat turiu ,imesiu kelias foto ka mastau daryt artimiausiu laiku jei kas netyngi galit parasyt savo protynga nuomone ,dekui .

By donceee at 2010-01-24

By donceee at 2010-01-24

By donceee, shot with Canon EOS 10D at 2010-01-24

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Kažkaip per didelis skirtumas mano manymu, kai stogas-kapotas juodi, o likęs kėbulas baltas  :V ta paskutinė foto tai.. be žodžių  (v)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
kiek toks pakabos komplektas kainuoja?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jei jau linksti į tą pusę, tai juodai tik stogą dažyk, o viską kitką baltai...

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
tik kapote skyliu tu nedaryk, nes atrodo tikrai ne kaip.

• Žiūrėti profilį

priekine pakaba kainavo 170 euru plius dvi granatos 50 uz viska 230euru
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 24, 19:24:57 sukūrė donce-zemaitis »

• Žiūrėti profilį
Jei jau linksti į tą pusę, tai juodai tik stogą dažyk, o viską kitką baltai...

na gal tik stoga juodai nes ir neradau internete su juodu stogu ir kapotu radau ik su juodu stogu ,reikia gerai pagalvoti ir nuspresti nes paskuo neduok dieve nepatiks rezultatas tada tik nagus nusigraust  :[  cia tos foto tik kad vaizdas butu bendras matyt jokiu skyliu nezadu daryt.   bet ziuriu taip niekas ne lazdavoja  :)  man asmeniskai grazu ,per foto manau dar to tikro grozio neina pamatyt gyvai manau isvis atrodo leeeeeeeeedas  (z)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 24, 19:27:02 sukūrė donce-zemaitis »

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
stogas juodas graziai ziuresis, bet kai jau kapotas buna is "greiti ir isiute" tai negrazu  :) grazu ziuret kai zmogus stengiasi savo aude tobulint daug darbo jau padaryta ir dar daug laukia, bet teisingu keliu viskas daroma, saunuolis  :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
stoga juodai visa kita baltai...  (y)

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Daryk stogą juodą - matinį.

• Žiūrėti profilį
stogas juodas graziai ziuresis, bet kai jau kapotas buna is "greiti ir isiute" tai negrazu  :) grazu ziuret kai zmogus stengiasi savo aude tobulint daug darbo jau padaryta ir dar daug laukia, bet teisingu keliu viskas daroma, saunuolis  :)

na greiciausiai taip ir bus stogas juodai o visa kita baltai 8:8  saunuolis tai saunuolis bet kai pagalvoju kai reikes visa tai igyvendint  :V,zinoma galeciau tik is isores nudazyt ,bet jei daryt tai daryt ,reikes ir vidines dazyt ,kiek ardymo ir t.t bet ko del audines nepadarysi  :H kai bus rezultatas tai pats sau ranka paspausiu  :D  beje jau si vimota biski derinu ir varikliui apdeita ,artimiausiu laiku bus perkami purkstukai,plunzeris ,hibridine turbina ir beabejo gera programa .

• Žiūrėti profilį
Daryk stogą juodą - matinį.

na del matinio nezinau .prieziura truputi sudetynga ,draugui esu matini kapota padares ,tai nuplaut sunkiau,nudziovint ir nelabai praktiska ,visdelto reikia ir praktiskumo nes masina bus ne schou caras o daily drive.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nereikia jokių matinių....

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
"Pandų" era (mada) jau baigėsi ;) Aš tai siūlyčiau visą kėbulą dažyt baltai + shadowline'as ;)

• Žiūrėti profilį
"Pandų" era (mada) jau baigėsi ;) Aš tai siūlyčiau visą kėbulą dažyt baltai + shadowline'as ;)

na cia nevisiska panda o tik stogas juodai  :) beje ir ratai prisiderintu svelniai langai kokia 50procentu uztemdyti ,kaskaip baigiu nusiteikti kad reik dazyt baltai ,ir stoga juoda smala ir psio  :)

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
Man irgi atrodo , kad masina baltai ir stoga juodai:)

Neprisijungęs Justin

• Įrašai: 319
    • Žiūrėti profilį
balta masina + juodas stogas =  (y) (y)

Neprisijungęs marex

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
stoga juodai dazyk, o kapota palik balta, nebent kazkada pakeisi kapota i karbonini ;) Taciau, vien spalva grozio neduos, pakaba turi buti nuleista ir ratai geri ;)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
kas kas bet jau ratai tai pas ji super  :H (o)

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
stoga juodai dazyk, o kapota palik balta, nebent kazkada pakeisi kapota i karbonini ;) Taciau, vien spalva grozio neduos, pakaba turi buti nuleista ir ratai geri ;)

Paziurek i jo ratus ir suzeminima :)

• Žiūrėti profilį
blin kiek visas baltas audines radau internete su juodu stogu visos buvo rs4 .pustos arkos apdaila grazi ,bijau kad nudazius mano masina neatrodytu berysio  kaip saldytuvas ,nes mano tai ne rs4 ,paprastos arkos ir rieges apdaila ,bandysiu internete iskast toki kaip mano karavana balta  ne rs ir paziuresiu kaip atrodys .