Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: donces-zemaicio a4 b6 2,5 v6 114kw r20 OZ  (Skaityta 177109 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
kazi kas geriau ar 4 padangas pirkt ir turet desras ir jokio vaizdo, ar viena 20-ne? idomei cia ta tema issirutuliavo.
aplamai ant zemo profilio padangos nesimato praktiskai kada ji tuscia. ir nesvarbu kas vairuotu moteris, ar vyras
cia tuo atveju kai dar neturi tu r20, matos, nesimato, bet į šona tempti tai turėtų

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
kazi kas geriau ar 4 padangas pirkt ir turet desras ir jokio vaizdo, ar viena 20-ne? idomei cia ta tema issirutuliavo.
aplamai ant zemo profilio padangos nesimato praktiskai kada ji tuscia. ir nesvarbu kas vairuotu moteris, ar vyras

Pats kaltas del suestos r20 padangos. Nes kai sy pavasari keciau is zieminiu ratu i vasarinius tai viena padanga r20 buvo gan gerai nuleista didelio demesio nekreipdamas nusiveziau pripuciau ir viskas.Praejus laikui vel zmona dasipute ,po kiek laiko vel o paaiskejo kad ventilis pro sona leidzia .Bet jau buvo po laiko nes padangoi jau buvo vidinei pisei gumbas numontavus pamatem gerai ypjauta korda is vidaus . Is po ziemos siulyciau visiem atkreipti didesni demesi nes paskui brangiai gaunaai :)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
tam yra padangu slegio davikliai ;)

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
kad ir kaip gerai vairuotu moteris, bet dar nepastebėjau, kad važiuojant bordiuru ji išskirtu, kad važiuoja kotokia kelio danga

:DDD jo buna tokiu, daugiausiai  :D 
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 01, 02:04:00 sukūrė An$id »

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
cia tuo atveju kai dar neturi tu r20, matos, nesimato, bet į šona tempti tai turėtų
i sona nesa stabdant didesniu greiciu. mieste nesijaucia visiskai. bent man taip buvo. priekiniam rate 1,5bar buvo.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
tam yra padangu slegio davikliai ;)
Jo i kokia 95m a4 kur dedasi zmones didelius ratus sudek tuos daviklius

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Geras garazas reik ir man susikurti tokia tema  :) uzsimesiu ratus r20 visi svaigs kad per dideli kiti kaip grazu kiti pavydes.suesiu padanga vel tirs zmoniu tipai,dar paminesiu kad brangioji pavairavo tai vienisiai moteru nepasiekiamieji islys ir varyt prades  :D siaip jo tie davykliai gerai bet kad dazniausiai jos meta lauk nes pipsi bet kada ir uzknisa ir tada juos atsijunge.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
i sona nesa stabdant didesniu greiciu. mieste nesijaucia visiskai. bent man taip buvo. priekiniam rate 1,5bar buvo.
ne nu tai tu ir palyginai 1.5 bar dar daug
va kai vaziuoja su kokiu 0.9 ar net 0.7 ir sako kad lyg viskas ir noramaliai, tai cia nejausti tai nezinau kaipo reik but padejus ant visko

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ryskiai Arai nesi turejes zemu padangu. Pvz kokia 235/35 r19 su 0.5bar net neatrodo tuscia. Su tokia pavaziuoju ir batai

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Ryskiai Arai nesi turejes zemu padangu. Pvz kokia 235/35 r19 su 0.5bar net neatrodo tuscia. Su tokia pavaziuoju ir batai
215/45R17 yra, žinau, kad neatrodo, bet padangai nesveika, važiuojant greičiau traukimas vis vien jau jaučiasi

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
215/45R17 yra, žinau, kad neatrodo, bet padangai nesveika, važiuojant greičiau traukimas vis vien jau jaučiasi

KOl pajausi, tai padangai jau bus ATA

• Žiūrėti profilį
Garaze naujienos tokios kad siandien buvau nuvaziaves y siaulius cabrio apziuret,RIDA 130000 neytiketina ,bet pardavejas garantuoja 100% ,masina kaip ir puse velnio tik ilgai prastovejus ,gal kas galite padeti man patikrinti rida sio automobilio . Variklis 2,5tdi 120kw mechanika ,apie varikli galite nekomentuoti :)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Cia kiek zinau kokia tai firma pardavineja sitoj aikstelej masinas, tai gal kazkokias ale garantijas gautum :) Siaip tik zinau kad toj aikstelej bent anksciau visos auto uz labai kosmines sumas budavo  :think: :D

• Žiūrėti profilį
Nu jo ryt bandysiu gal y audi centra skambinti ir klaisti del ridos ,bet kadangi as ne savininkas gali neteikti jokios informacijos.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Nzn man kiek teko tai paziuredavo. Nuleki i vw centra siauliuos ir paziures

Neprisijungęs Ober

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
Aš dėl savosios rašiau į audi centrą, nusiunčiau dokumentus vokiškus ir gavau visą istorija iš jų su rida, tvarkimais ir tt. Davė visą info be problemų.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pagal vidų panašu į tikrą ridą, dar turint omeny ir tai, kad čigonyne važinėjusi. Ne kartą iš ten pirkau su tokiais prabėgais

• Žiūrėti profilį
Ridos  centras  nepasako per telefona bet prisiminiau kad  turiu  pazystamu viename centre tad situacija tokia kad  ride 2009 metais  buvo  beveik 160000 tukstanciu o pardavineja su 135000 ir nuo 2002 iki 2007 isvis  jokios istorijos  turbut  tvarke neoficialiame service ,paskambines paaiskinau situacija pardavejui bet pardavejas savo  kalba ir viskas keisti  zmones.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Realiai koks skirtumas... Jei gyva auto, viskas kaip nauja, tai ar ne pofik, kiek rodo tas skydelis?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tikrai kad pofik juolab tokiu metu :) draugas mesenai c6 paeme 2009 jau kosmosa sumokejo rida 370k :) Bet masinyte ledas. Bet kol lietuvoj toks kontingentas kad perka skaičiukus tai ir sukamos tos ridos :)

• Žiūrėti profilį
Skaiciukai  135000 , masina  ilgai stovejus  , akumas  visiskai mires , stabdziu  diskai surudije  visi  keturi, pavaziavau sankaba pradejo buksuoti  , galinis  langas  truputi atsiklejaves , mygtukai apsitryne , tikrai reikia investiciju jeigu veleneliai padile  tai dar kiek  islaidu.  Na ne ledas  ne ledas.

Neprisijungęs xxignasxx

• Įrašai: 431
    • Žiūrėti profilį
tj imk is vokieciu su tokia rida tik sumokesi 2x ar 3x brangiau ir
turesi leda kokios problemos?

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
O kam tau tokios reikia? nematau privalumu  :think: dyzelis; 2,5 120kw dar ne quatrro, tuscia komplektacija, nei kozu nei 2din, nei vairo nei porankio...  dar ne ledinis, i pavesi toki kabrio, o dar ir kainuos kosmosa...