Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: donces-zemaicio a4 b6 2,5 v6 114kw r20 OZ  (Skaityta 177119 kartus)

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
grazu aisku, nepasigincysi. ps. pas tave veidrodziai cia pilkai dazyti, pusiau matinu laku gal pusta?

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
grazu aisku, nepasigincysi. ps. pas tave veidrodziai cia pilkai dazyti, pusiau matinu laku gal pusta?

Na veidrodeliai tragiskai dabar atrodo ,nes buves savininkas buvo Su flakoneliu nusidazes ir nusilakaves tipo kaip chromuoti:) o man per laika jie plaunant nusilupo . Reikes kada kebulo spalva nudazyt.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
galim apsikeist :D pas man ir "dolphin grey" (+)

• Žiūrėti profilį
 siandien pakeiciau galine kaire lempa nes senoji buvo pribegus vandens ir rasojo.

Rezultatas

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Rastafkes butu gerai, bet su padangom kazka mastyt reiktu :V

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
O kas blogai buvo? su stopu? nes pas mane tai abu buve truke tai stiklai gerai butu sutvarkyti. Originalai buvo? Jai taip tai ta rasojenti paimciau ;)

• Žiūrėti profilį
O kas blogai buvo? su stopu? nes pas mane tai abu buve truke tai stiklai gerai butu sutvarkyti. Originalai buvo? Jai taip tai ta rasojenti paimciau ;)

Nezinau kas blogai ,nei skiles nei ka nesigilinau kita nupirkau ir tiek duok kiek negaila ir tavo stopas bus .

• Žiūrėti profilį
Nieko naujo pas mane apart to kad parejo kondiskes skyvas ,kuris nutrauke generatoriaus dorza or kondiskes bei plasmase variklio sulauze remontas su dalim 208euru. Bei dar padanga r20 pakeiciau nes zmona su minksta pasivezino ir nupjove korda nauja padanga vredstein 225euru. Vakar kelias foto nutraukiau su rageliu .

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tipo pakeist kita siurbli is sroto, uzdet nauja genero dirza ir plasmase variklio 200e sukainuoja ? Tai kad ten nera to darbo nieko. Nebent pas 2,5 daug nusiardyt reik

• Žiūrėti profilį
Tipo pakeist kita siurbli is sroto, uzdet nauja genero dirza ir plasmase variklio 200e sukainuoja ? Tai kad ten nera to darbo nieko. Nebent pas 2,5 daug nusiardyt reik

Reikejo nusiardyt prieki nes nejo prieti ,paskui du dirzai is lauzyno skyvas ,variklio plasmase ,lempu reguliavimas ,darbaa . Zodziu nepigiai nepigiai .

• Žiūrėti profilį
Manau siu ratu be rastafkiu neizdeciau ? Arba nekaip atrodytu R18, 8J, ET48, skylės 5*112

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Kaip žmonai dėčiau kokius R16 jei tokie užsideda ir mažiau problemų būtų.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tos kitos žmonos geriau vairuoja ir mažiau bordiurais laipioja nei vyrai :D o cia kad su tuscia pavare belekam gali pasitaikyt

• Žiūrėti profilį
Tos kitos žmonos geriau vairuoja ir mažiau bordiurais laipioja nei vyrai :D o cia kad su tuscia pavare belekam gali pasitaikyt

Butent :)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Manau siu ratu be rastafkiu neizdeciau ? Arba nekaip atrodytu R18, 8J, ET48, skylės 5*112

uzdetum, atrodytu dar puse velnio, bet rastafkiu reiketu

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
kad ir kaip gerai vairuotu moteris, bet dar nepastebėjau, kad važiuojant bordiuru ji išskirtu, kad važiuoja kotokia kelio danga

Butent
gal run flat padanga  būtų padėję šiuo atveju ?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Blin arai nu kažką ne to tu jau. Draugo merga kozna dien po miesta malasi su c5 r19 ir tie ratai kokie buvo tokie tebera lediniai. Ta žema padanga nereiškia kad esi kažkoks raupsuotasis ir reik visko bijot. Aš pats važiuoju kaip vaziaves su r16 tik ant bordiuru dideliu nebelipu ir tiek. O taves paskaicius atrodo jei jau zena padanga tai reik super vairuotoju buti

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Na mano mergaite vaziuoja neblogai, bet va kieme yra tokie vidutinio dydzio bortukai, nori nenori kasdiena reikia jeis skersai vaziuoti, ratas tai lipa, tai krenta, labai tiksliai reikia jausti ratus, tai 2 kartus daziau ratus, dabar jau apdauzytais kantais vazineju, ka padarysi :D o tiesiais keliais, tai aisku, nieko nera kitokio nuo r15.. ps. 235/35 padangos pas mane.

Neprisijungęs sadunas66

• Įrašai: 310
    • Žiūrėti profilį
Galinio buferio verkiant reikia

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Blin arai nu kažką ne to tu jau. Draugo merga kozna dien po miesta malasi su c5 r19 ir tie ratai kokie buvo tokie tebera lediniai. Ta žema padanga nereiškia kad esi kažkoks raupsuotasis ir reik visko bijot. Aš pats važiuoju kaip vaziaves su r16 tik ant bordiuru dideliu nebelipu ir tiek. O taves paskaicius atrodo jei jau zena padanga tai reik super vairuotoju buti
super nereikia, bet bent jau padanga reikitu staciau pastatieti prie bortuka ir nelekti ant jo iš pragreičio, o ramiai užlipti

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Na jei ant bordiuru laipiot tenka daugiabutis ar pns faktas as jau nesideciau dideliu ratu ir zemu padangu. Nes pvz tokiam pietiniam butu koma būsena :D kol nuosavam bepigu bet daugiabuciuose daznai tenka gi lipt ant bordiuro ir nevisad gali pavykt graziai tai padaryt.

• Žiūrėti profilį
Na gavosi taip kad draugei teko su r17 pavazinet kelias savaites ,tai liepe greit nupirkt r20 padanga ir vel uzdet atgal r20 ant masinos ,nes su r17  tipo vaizdas nekoks ir labai jau zema . Tai va taip tokia ta mano moteris per tiek metu kartu zino visas auto markes ka reiskia m-sport s-line ,zeminta ne zeminta ,keliolikos ratai :) ir t.t :)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
gera moteri turi. mano nepastebi, kai nuo r15 kalpaku ant r19 pereinu, kol pats nepasakau :))

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
Jo pasako kartais, kazkas kitaip atrodo, bet kas tiksliai tai neaisku :).
Ant tu r17 reikejo padangas atitinkamo aukscio uzdeti ir nebutu buvus per zema, tik vaizdas jau kitoks

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
kazi kas geriau ar 4 padangas pirkt ir turet desras ir jokio vaizdo, ar viena 20-ne? idomei cia ta tema issirutuliavo.
aplamai ant zemo profilio padangos nesimato praktiskai kada ji tuscia. ir nesvarbu kas vairuotu moteris, ar vyras