buciau nupirkes galines su uzuolaidom tawo
pas mane wairuotojo puses subadyta buwusio savininko galine tai reikia abfyskes...nzn kokia ta struktura pas mane paprastas odinis juodas salionas
Senoji struktura, turiu.
rasiu pc foto tu moldingu imesiu pazesim ar kreivi jie buvo nors wisus atrinkau nesubraizytis ne kaip pas mane liko...jei tokie sudrosti kam cia klausei forume ar palikt orginalia spalva ar dazyt biski nusileisk is padangiu ir buk paprastesnis
jei nori duosiu nr to bahuriuko kur gauna is audicentro dalis jis man ziurejo ta s4 moldina 350lt galiniai 360 tad nebestumk cia ir nebesnekek weju ne cia sneket
Jei kas turi 2din konsole ,clima ir pelenine duokite zinot nupirkciau .
Jai be sildomu sediniu tai turiu, bet su neturesiu. Pelenine 2din duosiu tau dovanu kaip ir kalbejom Konsole zinau kas turi, manau kai atvaziuosi dar jie ja tures paderesim ir paimsim
Reiketu pries ziema pasikeist akuma ,gal kas rekomenduotu kokios firmos ,kokybiskus nes kaip zinia i Lt tiek visokio slamsto priveža kad baisu pirkt ,ar gal kas nuolaidas gauna ?
Gal kas turit byfo tel numeri ? Beje audzi palikta pas elektrika pakeisim spidometra y spalvota,pajungsim borto kompa ,bei davikli y langu apiplovimo bakeli imontuosim .
868656470
Reikia 3 stipinu vairo oro pagalves nupirkciau.
kokios? foto
Eitu toki ekraniuka i C5 imontuot?