Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: donces-zemaicio a4 b6 2,5 v6 114kw r20 OZ  (Skaityta 178169 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Re: donces-zemaicio a4 b6 2,5 v6 114kw
« Atsakymas #550: 2014 Rugpjūčio 27, 23:48:26 »
Tau pasiseke jei ledinius gavai ,mano masina nenauja tiks ir tie .

O del v6 cia amzina diskusija ir man dzin kas ka kalba esu turejes ir e36 m3 su 210 kw ir e46 su 150kw   
Ir e 39 3l diesel 142kw t.t ir galiu pasakyt kad vaziuoja ta audi neblogai ir traukos pilnai uztenka nors ir ratai r20 is vietos truputi bukoka bet poto smagumelis ir garsas v6 tikrai grazus ner ko lygint su 1.9 , uosvis turi galaxi 1.9 tdi 96 kw 2004 metu is vietos 1-2 traukia o po to nieko gero ir kuro sanaudos ne 6l o netoli 8 iseina ir kura pila tik is degalines nes bijo del purkstuku :)

Randi ka lygint kufora su audi. :) Turejau c5 130ag AVF variklis, dabar kieme puna pardavimui AWX a4, abi vaziavo gerai, po to c5 pasicipavo, tai ne tik 1 ir 2 begiu kanalino. Beja a4 trauka pasibaigia 4 begiu (necipuota). Garsas nesunkiai pasikeicia pamodifikavus dusle, bet cia ne tame esme. V6 garsas tikrai grazu, bet laikyt ji tik del garso butu gana kvaila. Niekas nevaro cia ant v6, bet pripazint reik, technologija atgyvenus, jei butu su juo pasielgta taip kaip su v8 3.3tdi (ejo a8 d2), butu kita kalba, ten jau common reilas.

na kompas buvo apklijuotas audi centro vokietijoj lipdukais, uzdetos tipo kaip blombos. ir brife buvo 150kw.

Gal but per audi centra dare, bet tai nereiskia, kad paciam fabrike. :) Del galios iteisinimu, tai kiek zinau ten pas juos labai grieztai su modifikacijom, menkiausi pokyciai turi but iregistruoti.