Citata iš: donce-zemaitis 2010 Sausio 09, 16:49:35 Citata iš: Audi_kl 2010 Sausio 08, 23:29:46 nzn, man tai ratai lievi... niekada gyvenime bbs nedeciau o masina tika nupirkta man grazesne buvo(cia kur pievose fotkinta). na neskaitant ratu tai tikrai daili, nei pridesi nei atimsi... na kiek zmoniu tiek ir nuomoniu pirmasis zmogelis esi kuriam nepatiko bet nelabai manau mes visi ir stengiames kam itikt svarbiausia kad paciam grazu bet ,kritika ir pasitart su bendraminciais reikalyngas dalykas BBS tai cia tikrai super Man idomu tada kas gali tikt jei ne tokie ratukai
Citata iš: Audi_kl 2010 Sausio 08, 23:29:46 nzn, man tai ratai lievi... niekada gyvenime bbs nedeciau o masina tika nupirkta man grazesne buvo(cia kur pievose fotkinta). na neskaitant ratu tai tikrai daili, nei pridesi nei atimsi... na kiek zmoniu tiek ir nuomoniu pirmasis zmogelis esi kuriam nepatiko bet nelabai manau mes visi ir stengiames kam itikt svarbiausia kad paciam grazu bet ,kritika ir pasitart su bendraminciais reikalyngas dalykas
nzn, man tai ratai lievi... niekada gyvenime bbs nedeciau o masina tika nupirkta man grazesne buvo(cia kur pievose fotkinta). na neskaitant ratu tai tikrai daili, nei pridesi nei atimsi...