Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: donces-zemaicio a4 b6 2,5 v6 114kw r20 OZ  (Skaityta 174348 kartus)

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Nebūtinai audicentras turėtų padėti. Internete pilna informacijos apie tai kokiom auto į kokius ratus pūsti oro. 3.5 bus per daug ir tau vidurys daug greičiau dils, be to gali ir sprogti dėl per didelio slėgio. O iš nuotraukų kur vidus išdraskytas tai tokie dalykai nutinka kai važiuojama su tusčia padanga. (H-)

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Nebūtinai audicentras turėtų padėti. Internete pilna informacijos apie tai kokiom auto į kokius ratus pūsti oro. 3.5 bus per daug ir tau vidurys daug greičiau dils, be to gali ir sprogti dėl per didelio slėgio. O iš nuotraukų kur vidus išdraskytas tai tokie dalykai nutinka kai važiuojama su tusčia padanga. (H-)

Kas galetu geresne informacija pateikti nei siu padangu gamintojas ? Yra Vredestein gamintojo puslapis ir ten prie mano padangu modelio ir padangu ismatavimu aiskiai parasyta pusti 3,5 bar .

• Žiūrėti profilį
Kas galetu geresne informacija pateikti nei siu padangu gamintojas ? Yra Vredestein gamintojo puslapis ir ten prie mano padangu modelio ir padangu ismatavimu aiskiai parasyta pusti 3,5 bar .
parodyk prašau. (h)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
3 bar kaip minimum pūsk. Aš į savo 235 35 19 po 3,2 priputes. Draugas i analogiskus ratus pusdavo po 2,5 nespedavo ratu tiesint siauliuose, pradejo pust kiek as ir viskas laiko, nelinksta

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nesu tiek gyvenime putes ir nera bedu buve. Kiek padangu svorio indeksas. Man panasu,kad su juo kazkas ne taip. Visi tie bajeriai ant vieno ir to oacio ratlankio vyksta?

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
Nesu tiek gyvenime putes ir nera bedu buve. Kiek padangu svorio indeksas. Man panasu,kad su juo kazkas ne taip. Visi tie bajeriai ant vieno ir to oacio ratlankio vyksta?

Jo ant to pacio bet tas ratas desinei pusei ant priekio . As tik kaip prielaida sakau kad ta puse yra kelkrascio puse ir duobiu daugiau ir plius zemo profilio 30 aukscio padangai 2,5bar pagalvojus tikrai nera daug.

• Žiūrėti profilį
Ant pačios padangos turi būti parašyta paskaliais kiek yra maksimaliai rekomenduojama. Įdomu kiek rekomenduojama.
Kažkaip man irgi labai keista tiek daug..

Neprisijungęs bacardifx

• Banned!
  • Įrašai: 132
    • Žiūrėti profilį
Jai kas parduodat b6 spoileriuka avantiu ir as priglausciau :))

• Žiūrėti profilį
Jai kas parduodat b6 spoileriuka avantiu ir as priglausciau :))
pastebėjau, kad bent jau B5 ir B5 avant spoileriai yra paklausus daigtas. (+)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
jus neziurekit kiek kas raso, bet 2,5 tai ant r20 mazai, puti viduriuka 2,8-3,0 ir nesuki galvos  (y)

• Žiūrėti profilį
Padanga pafotkinau tai pat raso max 3,5 bar

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Puti 3 bar ir viskas ok. Vaziuojant dar slegis pakyla vistiek kai pakaista padanga

• Žiūrėti profilį
Puti 3 bar ir viskas ok. Vaziuojant dar slegis pakyla vistiek kai pakaista padanga

(y)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O svorio indeksas padangų koks?

• Žiūrėti profilį
Padanga pafotkinau tai pat raso max 3,5 bar

tai raso max 3.5, bet juk nerašo būtent tiek ir pūsti. Aš gal prisidėsiu prie tų kurie sakė pūsti 3bar. (h)

• Žiūrėti profilį
O svorio indeksas padangų koks?

600kg

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Čia ne svorio indeksas,o leistina apkrova. Svorio indeksas žymimas dviem skaičiais, 4 numeriu linke pažymėtas
http://www.vienaturis.lt/post2827.html

• Žiūrėti profilį
Siovakaro maudyniu kelios foto.

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Spalio 04, 20:40:13 sukūrė donce-zemaitis »

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Na žiauru tiesiog
viskas aukštyn kojom
:)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
kebulas svarus atrodo, o ir spalvike  (y)

• Žiūrėti profilį
kebulas svarus atrodo, o ir spalvike  (y)

Nera kebulas prastas kaip tokiu metu  aisku iki idealumo truksta su spalva tai pasiseke tikra tynginio :)

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
ziurisi kaip tokiu metu auduke :) ko ko, tai s4 moldingu noreciau savo arkliukui :))

• Žiūrėti profilį
ziurisi kaip tokiu metu auduke :) ko ko, tai s4 moldingu noreciau savo arkliukui :))

Ziurisi neblogai ,paciam malonu pamatyt kai kur kelyje su zmona prasilenkiam :) s4 moldingai nepigus malonumas moldingai sukainavo 300e plius dazymas su dazais berots 80e

• Žiūrėti profilį
Syvakar aude buvo palikta pas  forumieti DND bus pajungtos sildomos sedynes ,sutvarkytas vejelis nes paspaudus langu mygtuka ir puciant galingiausiai vejelio padetyje pulsiuodavo kaskaip,silpnai radijas trauke ,ides originalu audi concert mage

,kartais nerodydavo kad atidarytos keleivio abi sonines durys .

Bei daviau rankpinigius uz siuos ratukus.