Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Donatello krokodilas  (Skaityta 185343 kartus)

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
Re: Donatello krokodilas
« Atsakymas #75: 2016 Birželio 11, 12:50:55 »
Dabar, kai atsirado daugiau mygtukų ir dingo ta "dežute" iš mygtukų sekcijos, bendras vaizdas man kurkas mielesnis ir visumoje kurkas rimčiau atrodo!  :bedantis:  Aišku nemeluosiu, kad fl centras kurkas smagiau žiūrėtusi bendrame vaizde, tačiau pagrindinė priežastis kodėl jo pas mane nebus - klimato kontrolės valdymo blokas. Senojo tipo ( dviejų ekranėlių ) blokai dar buvo montuojami dviejų rūšių ( skiriasi pagal kodus, o vizualiai galima dar atskirti pagal mygtukų briaunas ). Pas mane tas kėblesnis atvėjis, kai klimato bloką reikia dėti pagal kodą ir joks kitas netinka ( pasijungia, viską rodo, tačiau niekas nesivaldo :D ), būtų kiek naujesne mašina, būtų montuota jau kitkokia klima ir nebūtų problemų įsidėt tą fl centrą. O dabar bala žino ką dar reiktų keist, kad man tas fl klimos centras veiktų.  :bedantis: O dabar kaip ir minėjau, įsidėjus pilnai eilei mygtukų, realiai bendrame vaizde man maloniau ir gyviau atrodo, tai perdaug nesikremtu dėl to.  :H

Galinio atlošo tvirtinimą pasidariau kaip priklauso su fl laikikliais. O sedynių užraktą, kad bereikalo neatsiverstų sedynės prisichaltūrinau, bo nekyla man ranka grežioti ir kniedyti  kėbulą.  :-)