Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Donatello krokodilas  (Skaityta 184821 kartus)

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Re: Donatello krokodilas
« Atsakymas #150: 2016 Gruodžio 06, 08:44:32 »
Grazios nuotraukos Donatai,kaip ir masina.
Ka dar planuoji su ja?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2016 Gruodžio 06, 10:27:01 »
grazu ziureti,dirbi graziai ;) tik vienas pastebejimas manau DF pritars prie visu lempuku raudonu mano nuomone tau truksta koju apsvietimo  :V

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2016 Gruodžio 17, 12:15:27 »
Remus graziai skamba ir atrodo.Maciau kaune pardavineja bakelius su dviem triubom naujus 75e.Graziai atrodo tik kazin kaip skamba.Autogide yra skelbimai multifleks ar kazkas pan.
Magnaflow. Tai vat klausimas kaip jie skamba. Remus teko matyti kaip atrodo ir skamba. O šitie neaišku. Nenoriu karkalo padaryti. Noriu tik, kad gražiai murktu ir tiek. :)

Grazios nuotraukos Donatai,kaip ir masina.
Ka dar planuoji su ja?

Ačiū, ačiū, Luki, už pagyras :H . Kad su tais planais pats žinai kaip būna su senom mašinom. Čia gali nieko nebeplanuoti ir šast išlys koks žaislas ir planai patys susiplanuos...  :bedantis:

grazu ziureti,dirbi graziai ;) tik vienas pastebejimas manau DF pritars prie visu lempuku raudonu mano nuomone tau truksta koju apsvietimo  :V
Apie šitą mod'ą galvojau. Bet kai viskas buvo išardyta dėl šildomų sedynių, langų pravodkės tampymo kažkaip patingėjau... ( ir kas man tada į galvą šovė... ), o dabar kažkaip viską ardytis vėl nebekyla rankos.  :-)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2016 Gruodžio 17, 12:57:58 »
Magnaflow. Tai vat klausimas kaip jie skamba. Remus teko matyti kaip atrodo ir skamba. O šitie neaišku. Nenoriu karkalo padaryti. Noriu tik, kad gražiai murktu ir tiek. :)

(y) (y) (y) Magnaflow 12249 https://www.magnaflow.com/products?partNumber=12249
http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/vienos-lietuviskos-rs2-istorija/msg1638813/#msg1638813
nzn kaip butu su tavo motoru, bet pas mane tai esu labai patenkintas

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2016 Gruodžio 17, 13:58:49 »
Magnaflow vieni geriausiai skambančių ;)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2016 Gruodžio 17, 17:16:11 »

Apie šitą mod'ą galvojau. Bet kai viskas buvo išardyta dėl šildomų sedynių, langų pravodkės tampymo kažkaip patingėjau... ( ir kas man tada į galvą šovė... ), o dabar kažkaip viską ardytis vėl nebekyla rankos.  :-)
[/quote]tai kad nedaug ardyti reik,plius zinok atmosfera vaziuojant atperka visa varga (h)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2016 Gruodžio 18, 11:47:19 »
Magnaflow yra rimta ;) ypac tas modelis bakelio kur Gedis minejo (8-)

Neprisijungęs df

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2016 Gruodžio 18, 13:49:26 »
Magnaflow (y)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2016 Gruodžio 18, 16:39:38 »
O ko tau reikia, garso ar išvaizdos? :)
ti beabejo kad 2in1, kitaip but laaaabai paprasta :-)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2016 Gruodžio 18, 16:40:52 »
ti beabejo kad 2in1, kitaip but laaaabai paprasta :-)
Na magnaflow geriau skamba už vibrant, tad teks rinktis garsą ar išvaizdą ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2016 Gruodžio 18, 17:13:37 »
pagal 'tyrimus' tas Vibrant 1149 bačiokas su Vibrant 1794 rezonatorium turėtų būt pats tas, tik kad $ daugiau atsieina už tą beveik patį rezultatą

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2016 Gruodžio 18, 17:21:44 »
pagal 'tyrimus' tas Vibrant 1149 bačiokas su Vibrant 1794 rezonatorium turėtų būt pats tas, tik kad $ daugiau atsieina už tą beveik patį rezultatą

Imk magnaflow ir nesiparink, niekas ten po dugnu nelenda apart tavęs ir meistro :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2016 Gruodžio 18, 17:50:43 »
ne po dugnume esmė, o musyse ir tik musyyyse :-) :-) , o jei rimčiau tai išmetimo tip'suose !
žinoma su tokiu trišakiu galima sužaist
http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/vienos-lietuviskos-rs2-istorija/msg1922997/#msg1922997
bet tai paliksiu kitai auto kur nein pastatyt paskutinio bačioko su iš jo išeinančiais antgaliais, o bulkai šits
Vibrant 1149 yra labai arti OEM look, tik dėl to ir tik....

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2016 Gruodžio 18, 20:44:42 »
tai kad nedaug ardyti reik,plius zinok atmosfera vaziuojant atperka visa varga (h)

Kad jei jau tokiu modu užsiimčiau, tai norėčiau darytis taip, kad šviestu tik tos pusės, kurios atidarytos durys, uždarius duris po kiek laiko užgestu tas apšvietimas.  :-)

---

Nu dėl bakelio kaip ir daugumos nuomone suprantu, kad Magnaflow yra gerai!  :bedantis: . Taigi nusižiūrėjau vieną varijantą ( nors tas bakelis tik pavasarį būtu perkamas ), kuris man labiausiai limpa ( http://www.autoduslintuvai.lt/e-shop/index.php?route=product/product&path=60_68&product_id=237 ) ,bet dabar iškilo du klausimai :

1. Tvirtinimas. Niekada neteko domėtis tokiu reikalu ( Tad prašau nesijuokti už tokį juokingą klausimą  :D ). Tai tiem, kam jau patikėsiu šitą darbą ( pats "svarkę" matęs tik filmuose ), tai man laikiklius nuo seno bakelio pjaus ir virins prie to bakelio, ar ten atskirai naujus laikiklis iš metalo lanksto pagal senojo formas?

2. Kas iš praktikos patys esat užsidėję tą Magnaflow bakelį? Realiai klausantis netampa karkalas? Per tas youtubes prisižiūrėjus tai nieko neina suprasti. Esmė, kad nenoriu, jog paliktu karkalas, kuris tik daug garso skleidžia (N1 bakeliai :D ) ir nieko nevažiuoja.  :D

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2016 Gruodžio 18, 21:08:22 »
Prie magnaflow bakelio dar ir antgalių reiks. df savo coupe yra sudėjas magnaflow, skamba gražiai. :H dėl laikiklių tai manau priklauso nuo žmogaus kuris darys ir nuo tavo norų. (H-)

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2016 Gruodžio 18, 21:13:31 »
Prie magnaflow bakelio dar ir antgalių reiks. df savo coupe yra sudėjas magnaflow, skamba gražiai. :H dėl laikiklių tai manau priklauso nuo žmogaus kuris darys ir nuo tavo norų. (H-)

Prie to bakelio, kurį aš nusižiūrėjau, antgaliai jau yra ( tik dar reikės su tais tiekėjais susisiekti ir pasiaiškinti dėl angalių diametru, kad paskui nebūtų taip, jog man į buferį jie netilps  (z) ) .  :-) Pas df pats variklis jau gražiau dainuoja, biški cilindrų daugiau.. :D Na pavasariui mod'as nusimato jau, jei viskas gerai. Gal baubalas labai nepaliks po tokio modo.  :-)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Gruodžio 18, 21:16:35 sukūrė Donatello »

Neprisijungęs df

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2016 Gruodžio 19, 10:34:36 »
Laikiklius privirins prie pacio naujojo bakelio,islenks reikiamas ausis ir pakabins ant gumu.
Nekrioks jeigu nepaliksi straight pipe o gale magna :D

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2017 Kovo 30, 21:11:15 »
Kadangi jau pradeda įsibegėti pavasaris, reikia kažkiek nuo temos nuvalyti dulkes :bedantis:. Prieš gerą mėnesiuką mašinoje pasikeitė šiek tiek detalių,skysčių:

O šiandien kurjeris pristatė iš Vokietijos siuntinuką su tokiu turiniu :
.
.
.
.
.
.
.
.

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2017 Kovo 30, 22:49:26 »
dejai ate powerdisc ? ir kokias kaladeles prie ju derinai ? patenkintas ? reikia nuomonės dėl šitų disku kadangi noriu keist savo, nes ne velnio ju neuztenka :think:

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2017 Kovo 31, 06:07:39 »
man ate ziauriai patiko, tik viena minusa pastebejau eda kalades gerokai greiciau nei standartiniai diskai

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2017 Kovo 31, 07:20:09 »
Man ate raižyti netgi labiau už zimus skylėtus patiko

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2017 Kovo 31, 11:11:40 »
Taip. Jau antrus Powerdisc'us naudosiu. Pirmus suėdžiau su perdaug rimtom kaladėlėm, Feroro Performance DS, tai kai kaladėlė pašyla, stabdydavo tikrai gerai, bet kol viskas šalta ten, tai stabdydavo kaip medinės. Dabar idėta Ferodo Premjier, tai esu patenkintas. Aišku, jei neužtenka esamų stabdžių, tai paprasčiausias sprendimas - didesni diskai ir mOndresni suportai ( kaip dabar madoje forume :D ). Čia tie raižyti, grežioti diskai to stabdymo 50proc. tikrai nepagerins :)

Dabar daaaaug "smagesnis" reikalas. Tarp spyruoklės ir amortizatoriaus lėkštutės turi dėtis guma, kad spyruoklė įsistatytu ir nejudėtu. Kas čia per eksliuzyvinė guma, kad jas taip sunku rasti? Priekinės šiaip netaip radau ir be ebay'aus, reikės artimiausiu metu užsakyti. Tačiau gal kas žino galinių  bent "part number'į"?

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2017 Kovo 31, 11:15:15 »
Nzn 50%, ar ne 50%, bet man zenkliai pagerejo stabdymas. Aisku dydis savo daro. Bet stabdant nuo didelio greicio, nedingsta stabdymo efektyvumas kaip su senaisiais. Paprastai vaziuojant didelio skirtumo nesijaucia

Sent from my HTC One using Tapatalk