Sveiki,
Pirmiausia prisistatysiu pats, esu Aurimas iš Jurbarko, šiai dienai turiu ~19,5 metų.
Vairuoju jau apie metus laiko, teisės išlaikytos šiek tiek seniau. Šiandien neoficialiai baigiau vidurinę (paskutinis egzaminas buvo), planuoju studijuoti informatiką. Labai patinka pasikrapštyti prie savo mašinos, bet dažnai pritrūksta žinių ir tenka keliauti į servizą.
Apie mano Audi.
Būsimoje mano Audi kolekcijoje pirmu numeriu tapo Audi 100 (C4) 2.8 E Quattro 128 KW (174 AG) 1991m. mechaninė. Tai pirmoji mano mašina (turėjau ir važinėjau su senu Nissan'u 87m iki šiol, bet jis ne mano) ir dar nusipirkta iš savo kišenės, todėl mylia ją dvigubai, nors dar daug prie jos reikia padirbėti.
Senasis šeimininkas (-ai) tos mašinos visiškai nemylėjo, mašina visiškai neprižiūrėta arba prižiūrėta labai atmestinai, viskas daryta kuo pigiau ir prasčiau, bet dabar mašinytė pateko į geras rankas ir nors šiek tiek sveikata jei tikrai pagerės, žinoma jei sugebėsiu ją išmaitinti, nes šiandieniniai studentai valgyti neturi ką, o čia dar ir mašinai reikės už kiekvieną porą šimtų kilometrų pirkti po kanistrą benzino.
Pasistengsiu visus nušviesti kokio stovio buvo pati mašina perkant ją ir kokio stovio ji bus po kiekvieno pagrąžnimo ar patobulinimo.
Šiam kartui pora fotografijų kaip jinai atrodo dabar, nuo pirkimo dar niekas netvarkyta, išskyrus nupirktus kalpokus. Labiausiai į akis krenta estetinė išvaizda, tačiau pirmiau rūpinsiuosi, kad riedėtų jinai be jokių priekaištų, paskui jau pereisiu prie išvaizdos.