Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: dmx audi (astunke) -foto-  (Skaityta 35266 kartus)

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
TAi matyt tada teks r19 ziurinetis. Na dar karta perzvelgiau autoplius'a, taina bent jau r19 tai nieko ypatingo ten neradau, na reikia dar palaukti ir neskubeti manau.
O autoplius'e dveji r19 nebent tokie normalesni tai va sitokie man grazus, tik velgi as juos noreciau tamsesne spalva nupust http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=ratlankiai&id=60276 arba dar sitie gal tokie puse to :D http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=ratlankiai&id=60969 nors del situ tai nezinaukaip atrodytu, tik tiek kad orginalai :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Autopliuse dabar visi geriausi variantai jau išgraibyti, nieko gero nebėra (-)

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Autopliuse dabar visi geriausi variantai jau išgraibyti, nieko gero nebėra (-)
Na pastebejau kad ten nieko gero nera

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O kodėl r20 nenori?

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
O kodėl r20 nenori?
Bijau to kietumo, visgi lietuvoj keliai tokie :f. Siaip isvis apie r18 galvojau, bet kazkaip ikalbejo chebra iki r19 :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nebijok, nieko baisaus, pats ant s8 su r20 važinėjau. Jei jau apie r19 galvoji, tai dėk iškart r20 ir neprašausi

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
as manau jeigu jau keisti ratus tj tikrai ne wienu coliu didesnius, ant evos eso tai nelabai atrodo tie r18, mazi :D
A8 reikia minimum R19 :D  wo tada tai atrodo kaip masina :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ant savo aštunkių visokius ratus perėjau, nuo r16, iki r20 :D

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Ant savo aštunkių visokius ratus perėjau, nuo r16, iki r20 :D
Na tai ir sakai nera labai didelio skirtumo del kietumo?? Bet kad tu r20 ir nieko gero neber tame autopliuse

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai ne tik autopliuse žiūrėk. Nenorėk ratus per dieną rasti. Aš po pusmetį ieškau... :D

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Tai ne tik autopliuse žiūrėk. Nenorėk ratus per dieną rasti. Aš po pusmetį ieškau... :D
Na taip :D. Jei kas kokius uzmatysit neblogus duokit zinot ;) :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kiek litų skiri? Šiaip be 5k lt r20 su padangomis net nepradėk ieškoti, jei nori tikrai gražių ratų :)

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Kiek litų skiri? Šiaip be 5k lt r20 su padangomis net nepradėk ieškoti, jei nori tikrai gražių ratų :)
Na tada teks pataupyt. Na as ju neskubu pirkti, cia dabar taip uzklausiau del tu r18 nes zmogus nebrangiai parduoda, o ratu nebutinai r20 tiks ir r19 ;), o kaina matysim, pataupysim dar pinigeliu, bet labai dideliu pinigu aisku nesinori moketi, o kartu norisi ir graziu :-] :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Va http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=ratlankiai&id=58237 Persidažius nesveiki ratai ant a8...

Taip manai ?? O man atrodo kaip tik ant astunkiu tiktu tik kuo stambesni stipinai. Nors perdaziuos tamsesne spalva kazin kaip atrodytu

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
kad ju skyles labai mazos kaip po 100 atrodo :D
 cia tik kaip reklama jauciu imesta
reik skambint klaust :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nuo aštunkės šitie ratai, pats juos žadėjau imti, žiūrėjau gyvai.

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Nuo aštunkės šitie ratai, pats juos žadėjau imti, žiūrėjau gyvai.
O cia ir gumos tinkamos ane?? O kaip padangu stovis, nes kaina nelabai kandziojasi atrodo. O tu butent sio skelbimo ir ziurejai??

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Taip, jų kaina ankščiau žymiai didesnė buvo. Gumos tinkamo dydžio, sakau, aš kai juos žiūrėjau, dar ant a8 tebebuvo užmauti ;)

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Taip, jų kaina ankščiau žymiai didesnė buvo. Gumos tinkamo dydžio, sakau, aš kai juos žiūrėjau, dar ant a8 tebebuvo užmauti ;)
Tai sakai graziai ant astunkes atrodo?? Blem kazkaip gundyt pradeda :V O tai ko evaldai nebeemei jei jau buvai nuvaziaves apziuret juos? O neklausei nera jie lenkti?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Neėmiau, nes Arūnas savo r20 pasiūlė, tai ir susigundžiau, o kaip minėjau, tada ir jų kaina nemaža buvo. Dėl kitko nežinau, skambink ir klausk, bet man jie afigieni ant a8 (+)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=ratlankiai&id=62120
Dar va ratai kaip DM'o....  :G

Man asmeniškai jie (-) , plius dar jiems rastavkių reikia ir padangų. Jie ant a6 gerai atrodytų,o ant a8 mažoki gaunasi

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Neėmiau, nes Arūnas savo r20 pasiūlė, tai ir susigundžiau, o kaip minėjau, tada ir jų kaina nemaža buvo. Dėl kitko nežinau, skambink ir klausk, bet man jie afigieni ant a8 (+)
Tai cia ziaurei seniai jie jau pardavinejami. Na o tie kaip DM'o tai ju kaina bus didele visgi nauji ir dar orginalai

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai cia ziaurei seniai jie jau pardavinejami. Na o tie kaip DM'o tai ju kaina bus didele visgi nauji ir dar orginalai

Gi matai pats, kad komplektas 800lt ;)