matos kad myli automobili is tokiu kai nusiperki tai vargo maz (+)ai buna
sakai ?? tik kažkodėl kai tokia prižiūrėta mašina atsiranda pardavime visi paleidžia komentarus, maždaug 'kas tau pirks už tokią kainą, atsipeikėk'
....Tiek litu neuzdirbu kad kas savaite remti patriulius. Ir dar tie gargzdiskiai , liepe palaukt masinoj, o pats nuruko protokola pildyt
patruliai yra gaidziai ir tiek. :f
o as matua. man pasikartot? jie gaidziai.Visi zmones, bet elkimes zmoniskai. Kas cia per darbas masina uz 50 metru pasistatyt ir dar uz ZALIO stulpo pasislepus shaudyt? Cia tokiu n pavyzdziu ne tik su greicio matavimu, :f
Citata iš: rafinuotas 2008 Birželio 01, 12:46:10 o as matua. man pasikartot? jie gaidziai.Visi zmones, bet elkimes zmoniskai. Kas cia per darbas masina uz 50 metru pasistatyt ir dar uz ZALIO stulpo pasislepus shaudyt? Cia tokiu n pavyzdziu ne tik su greicio matavimu, :fo ka jiem uz alga gyvent ?
Citata iš: jaunelis 2008 Birželio 01, 13:07:28 Citata iš: rafinuotas 2008 Birželio 01, 12:46:10 o as matua. man pasikartot? jie gaidziai.Visi zmones, bet elkimes zmoniskai. Kas cia per darbas masina uz 50 metru pasistatyt ir dar uz ZALIO stulpo pasislepus shaudyt? Cia tokiu n pavyzdziu ne tik su greicio matavimu, :fo ka jiem uz alga gyvent ? o tai kaip gyvent uz alga vairuotojams, mokytojams? Irgi reikia santazuot, vogt ir t.t.? Nepatinka but pareigunu, eik vadybiniku dirbt, laisva lietuva.