Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: DM garaziukas (A8)  (Skaityta 20630 kartus)

Neprisijungęs Artz

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
Re: DM garaziukas (A8)
« Atsakymas #75: 2010 Sausio 30, 14:13:09 »
Galiu truputeli papasakoti apie RRS is praktines puses...

Vaziuokle - Posukiuose aisku ne audine su sport vaziuokle  (-) bet kaip dzipas tai tikrai smagiai iveikia, nes su ta pavirtimo kontrole. Ale suki i posuki ir kai fiziskai automobilis turetu pakrypti nuo posukio, tai orines vaziuokles ar velniai zino ko pagalva ji pasveria i posuki. Ir gaunasi, kad lygiai stovi posukyje. Orines vaziuokles programos yra 3. Access - iki 20km/h, ale i garaza ivaziuoti ar dar po kur nors pralysti ( ypac svarbu jeigu ant stogo dviracius veziesi ar dar koki biesa ) ir tai tikrai nera sport vaziuokles rezimas, kaip daug kam atrodo  :D . Normal - visiem suprantama. Off road - iki 50km/h man atrodo, tipo jau pravazumui. Taip pat yra blokiruotes priekine ir galine, tiksliai nzn ar blokuojasi tarp tiltu. Blokiruote isijungia tik ant N padeties ir tik ant uolienu rezimo. Bet ta uolienu rezima galima ir sniego naudot ir visur kitur kur tik reikia blokiruotes. Yra funkcija leidimuisi nuo kalno, siaip geras dalykas, nes leidziantis nuo kalno ir laikant koja ant stabdzio gali padaryti klaida. Tiesiog spustelsi stabdi, automatiskai tavo svoris dar labiau ant pedalo nusimina ir siuo atveju tu jau slysti nuo kalno, o ne vaziuoji.
Begiu deze - 6 begiu automatine su command shift funkcija. Ale tiptronic'as. Begiu dezei jokiu priekaistu.
Salonas gal ir nera pats graziausias, bet cia jau skonio reikalas, kam reikia grieztu formu, o kam labiau apvalumai. Bet salonas funkcionalus ir tikrai patogus. Siaip geras dalykas dviguba pagazine, gali stikla atidaryti arba visa bagazine.
Lempos bi-xenon - asmeniskai man, trumpos normalios, kaip ir audines ir visu kitu, bet ijungus ilgas tai ohoho. Pirma karta ijungus tai tikrai nustebau, kad tokios geros lempos gali buti.
Greitis ir komfortas - esu vaziaves 220km/h, visiskas komfortas, jokio greicio pojucio. Tiek esu vaziaves su e46, tai vajezau... nors ir tvarkinga buvo.
Variklis - dyzelinis 3.6 bi-turbo 200kW. Motoriukas tikrai smagus, jokio lago. Asmeniskai lyginant su mano 3.0 b6 tai sitas, nors ir dzipas, bet ispudis zymiai didesnis.  Sanaudos 11l/100km, bent jau tiek rodo borto kompiuteris. Vaziavimo stilius tikrai ne pensinis :)
Stabdziai - Brembo, stabdo tikrai gerai, kaip tokiai masei (2.7t) tai tikrai laba labai gerai, tas pats kas ir mano 3.0 b6.
Pravazumas - yra 2 dalykai... dzipines padangos ir plentines padangos. Niekada neziurekit kaip dzipas lipa per purvus sniega su plentinem padangom, nes tai bus tas pats kas ir paprasta awd masina. VIsai kas kita yra rimtos dzipines su stambiais karbai padangeles. Tada pasirodo visos galimybes.
Remontas - afigenai brangus. Asmeniskai tokia masina pirkciau, nebent su garantija ir nauja, kas ir buvo padaryta. Nors stabdziai brembo, bet susibangavo po 70 000km, aisku del itin agresyvaus vaziavimo slapiu oru. Remonto kaina uz visus 4 diskus ~ 3000lt sostenoj. Taip pat buvo iseje is rikiuotes parktronic'as. Kita silpnoji vieta pas situos dzipus yra priekinis stiklas. Jis yra ganetinai status ir dideliu greiciau gavus akmenuka, jis itruksta. Nzn ant kitu metu, bet 2007m pirkom 2 identiskus dzipus ir abudu dabar su iskilisiais stiklais.

Asmeniskai isbandyta su plentinem padangelem ant uzakejusio ezero. Ka mes tada galvojom...  :-] :-] :-]

Nevertinkit sio posto kaip profesionalaus ivertinimo. Visgi nesu daug dzipu vairaves. Negu palyginti nei su q7, nei su hammeriu, nei su pajeru, land cruiseriu ar pathfinderiu. Galiu tik pasakyti, kad toyota hilux senasis modelis turi geresni pravazuma negu RRS ar naujasis hilux modelis. Isbandyta. Bet visgi hilux yra kibirai, o RRS tarp bekeles ir plento. Tad cia jau reikia rinktis tai ko tau labiausiai reikia. Nemanau, kad butu logiska pirkti hilux, jeigu tu daugiausia laiko praleidi ant asfalto. Ir nelogiska butu pirkti ferrario jeigu tu gyveni kazkur uzmiestyje, kur retkarciais yra sunku nusigauti iki namo.

Pease  :D