Man irgi sakė dujininkas, tik nemaišyk dujų. Jeigu pilsi su PRO, tai nebekeisk. Pasižiūrėjus kiek PRO dujų yra, apsisprendžiau ties paprastu LPG apsistoti. Statoile irgi nebepilu. Pilu BP, Viada ir Saurida. Dar kartais Deliuvis. Bet sąnaudos kaip pas mane, nors dabar vien mieste važinėjau, tai paskaičiuosiu.
Mažiausiai šio gėrio buvo tik sauridos dujose, nuo šių dervų purkštukai užsiklijuoja, įsivaizduoju kas sistemoje darosi
Kuria prasme ima iš emsi? Emsi bazę kokią turi ar pan? Dėl statoilo pračekinsiu, bet kaip minėjau, 90proc dujų iš Mžk išvažiuoja. Lukoilas tik imdavo rusiškas
Dažniausiai atvažiuoja remontuotis dėl kolonėlių gobšumo. Kai užpila dujovežis į kolonėlės rezervuarus dujų, min gerą valandą ten negalima piltis dujų, o dar geriau ir dvi
Tai va sauridoje man ir neleido piltis, sakė atvažiuoti po kelių valandų, nesupratau kodėl, nes buvo nesenai dujovežis, o sakai bloga degalinė
Čia operatorius žmogiškas tiesiog
Jei platininės tai jos ir 100k teoriškai turį važiuoti, aišku dujos resursą mažina
Ka zn, paprastos, bosines, 4 kontaktu
Čia pagal gamintoją 4 kontaktų turį būti?
Kad neturi but 4, tai faktas, bet kokias dave perkant, tokias ir sudejau, taip gavosi. Vire diskusija del to seniau, mano ,,garaze"
Tai pasikeisk į tai kas priklauso, nes nuo to gan stipriai priklauso, kada ir kaip mišinys užsidega.
Maybe del to man jis visada per riebus? Nes kiek neatsidarau engine, tai klaidos to rich ir tik to rich. P.s. dingo missfire, po uzdegimo rites keitimo.
O kaip suzinot, kokios tiksliai turi but?
Doooomai, kur tu?
Dviejų kontaktų 101000035HJ
As pirkciau ngk pagal kataloga ka rodo