Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dimania ir jo Auto NEW AUTO  (Skaityta 35822 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Dimania ir jo Auto NEW AUTO
« Atsakymas #150: 2011 Rugsėjo 22, 12:30:50 »
Parėmimo variantas visai neprastas. Savaime aišku, kad nesurinksim ten milžiniškų pinigų, bet motyvacija bus tiek mum (dalyvaujantiem kaip žiūrovai draguose), tiek Dimaniai (mintis, kad yra palaikymo komanda).  :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2011 Rugsėjo 22, 12:44:58 »
donate , forumieciai manau po 5 ar 10 litu, tikrai negaila butu ir visi galetu kazkuom prisideti. darom akcija DIMANIA   :D

Aš tikrai prisidėčiau prie tokios akcijos :)
saskaitos numeri nuroditi  :-]

Reik iškelt klausimą aukščiau, kad prisidėtų daugiau žmonių, nes nuo vieno manęs tolko nebus :D
temą skaitom. spalio mėnesį narių susitikimo metu galėsime panagrinėti klausimą dėl forumo klubo narių dalyvaujančių autosporte parėmimo (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Dimania

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2866
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2011 Rugsėjo 22, 12:59:11 »
donate , forumieciai manau po 5 ar 10 litu, tikrai negaila butu ir visi galetu kazkuom prisideti. darom akcija DIMANIA   :D

Aš tikrai prisidėčiau prie tokios akcijos :)
saskaitos numeri nuroditi  :-]

Reik iškelt klausimą aukščiau, kad prisidėtų daugiau žmonių, nes nuo vieno manęs tolko nebus :D
temą skaitom. spalio mėnesį narių susitikimo metu galėsime panagrinėti klausimą dėl forumo klubo narių dalyvaujančių autosporte parėmimo (h)
nevisi ta tema mato

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2011 Rugsėjo 22, 13:12:24 »
Tai tegu įmeta vaidžia į patį viršų pranešimą su sąskaitos nr ir suformuluota mintimi, sumesim manau be problemų mes visi čia draugiškai.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2011 Rugsėjo 22, 13:14:54 »
Tai tegu įmeta vaidžia į patį viršų pranešimą su sąskaitos nr ir suformuluota mintimi, sumesim manau be problemų mes visi čia draugiškai.
nepulkit nuogi į dilgėles. temą mato visi kam reikia ir kas nori matyti. susirinkimo metu bus iškeltas klausimas dėl šito reikalo. kaip vilkų taryba nutars dėl paramos taip audi klubas ir darys ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2011 Rugsėjo 22, 13:15:35 »
n.x cia ka kelt ir aptarinet lai sukuria tema,visi mesim litus ir tiek

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2011 Rugsėjo 22, 13:17:07 »

Pritariu. Su tokiu vilkinimu čia niekas nieko nesumes, jei pradės atskirai keli žmonės spręsti tokius klausimus. Bus tema - visi matys, kas norės, tas ir parems.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2011 Rugsėjo 22, 13:19:31 »

Pritariu. Su tokiu vilkinimu čia niekas nieko nesumes.
nu tai pirmyn, meskitės :D bet su tokiu rėmimu audiklubas tada ne prie ko. gi rėmimas bus vykdomas pavienių asmenų savo laisva valia ;) o aš kalbu apie rėmimą iš audiklubo sąskaitos (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2011 Rugsėjo 22, 13:29:19 »
o mes kas  ? mes AK ir remiam ji kaip klubieti vardan klubo o ta popierizma ir problemu sprendima lai valdzia sprendzia,pas dimania kaip tik anukai paaugs iki to laiko

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2011 Rugsėjo 22, 13:32:34 »
o mes kas  ? mes AK ir remiam ji kaip klubieti vardan klubo o ta popierizma ir problemu sprendima lai valdzia sprendzia,pas dimania kaip tik anukai paaugs iki to laiko
o kas tu? :V :) aš tavęs nepažįstu :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2011 Rugsėjo 22, 13:36:43 »
vienzo lai dimania duoda savo rekvizitus ir arba pats arba volume lai sukuria tema...

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2011 Rugsėjo 22, 13:55:05 »
uzvedam tema, duodam rekvizitus, visi norintis prisideda kas kiek gali. as uz tai, o ne kazkokie fraeriai susede spalio menesi sugalvos kaip cia remti, kas nores ir taip sumes po kazkiek, kad ir keleta zmoniu prisides, vis sis tas prie to brangaus sporto. o tie kur susede nuspres kazka, tegul is savo puses padaro kazkoki zingsni, nuo to tik geriau bus

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2011 Rugsėjo 22, 14:38:12 »
Tai paprastas dalykas, mes pradedam remt "neoficialiai" (tiesiai į sąskaitą) ir laukiam "spaliukų", tikiuosi sprendimas bus teigiamas, ir tada toliau visi laimingai remsim "oficialiai". Ir tikiuos parama nebus vienkartinė... Reik kažkaip sugalvot, kad sakykim kas mėnesį, ar kas kelis mėn... Nes galiu garantuot, kad greičiausiai ta parama bus vienkartinė. O sportininkui reikia nuolatinės pagalbos ir palaikymo  :V
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2011 Rugsėjo 22, 15:00:16 »
Tai paprastas dalykas, mes pradedam remt "neoficialiai" (tiesiai į sąskaitą) ir laukiam "spaliukų", tikiuosi sprendimas bus teigiamas, ir tada toliau visi laimingai remsim "oficialiai". Ir tikiuos parama nebus vienkartinė... Reik kažkaip sugalvot, kad sakykim kas mėnesį, ar kas kelis mėn... Nes galiu garantuot, kad greičiausiai ta parama bus vienkartinė. O sportininkui reikia nuolatinės pagalbos ir palaikymo  :V
o kas garantuos, kad parama tiesiai į sąskaitą bus panaudota būtent ten kam ji skirta? o pvz. ne alui? :D tik neįsižeiskite, nesąžiningumu nieko nekaltinu ;)
valdyba jau dabar derina skaidrų paramos priėmimą iš asmenų ir perdavimo Dimaniai klausimą. bus pakurta tema tuo klausimu.
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2011 Rugsėjo 22, 15:05:00 »
subtili vieta, bet skirtumas koks, jeigu dedi pinigus is vienos kisenes i kita? rezultatas tas pats

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2011 Rugsėjo 22, 15:13:05 »
Nih.ja sibie... Tai dabar reikia tapti klubiečiu, norint Dimą paremti ar ką? Kodėl mes, prisidengdami audi klubo vardu, iš geros valios negalime paimti ir sumesti? Aišku, čia peripetijos, bet tą patį, ką Slimai pasakei, galima pasakyti iš kitos pusės. Kas įrodys, kad tie litai, kuriuos permesiu klubui, nueis Dimaniai? Gal jie nueis triusikų gamybai su klubo atributika ir pan. Nežinau, koks bus sprendimas, bet manau, kad lendama į tankų mišką.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2011 Rugsėjo 22, 15:16:53 »
tai kad nematau niekur kad tik nariai gales, beje skirtumo nera, ar permest i klubo saskaita, kad klubas permestu dimai, ar permest dimai. is esmes jokio skirtumo, svarbu kad visi draugiskai sudalyvautu tokioje akcijoje, ir bendrai pasiektumem rezultata
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 22, 15:19:50 sukūrė Shaltis »

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2011 Rugsėjo 22, 15:26:34 »
Nebent būtų atskira sąskaita, kuri būtų specialiai Audi Klubo sport komandai, ar kažkas panašaus :) O visi užsiimantys sportu, pasiekę tam tikrų rezultatų, būtų remiami iš tos sąskaitos... Į tą sąskaitą būtų pervedamas sakykim 1 ar 2 % AK gaunamų pajamų + Donate. (nenoriu skaičiuot svetimų pinigų, tiesiog siūlau variantą).
Kaip, su kuo ir kada panaudot sukauptas lėšas, dar nesugalvojau :D
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Dimania

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2011 Rugsėjo 22, 15:39:49 »
be zodziu ka jus cia mano parke nutaret  :D

chebra as gi nuo saves vaziuojiu tik uz ltu ribu, o cia noreturi kad licenzija, startini mokesti apmoketu ne kaz kos Dima ar Petia ir tt, o Asociacija Audi Klubas
o po zodziai AK mes turesim visus sportininkus kurie uzsiema auto sportu

Nebent būtų atskira sąskaita, kuri būtų specialiai Audi Klubo sport komandai, ar kažkas panašaus :) O visi užsiimantys sportu, pasiekę tam tikrų rezultatų, būtų remiami iš tos sąskaitos... Į tą sąskaitą būtų pervedamas sakykim 1 ar 2 % AK gaunamų pajamų + Donate. (nenoriu skaičiuot svetimų pinigų, tiesiog siūlau variantą).
Kaip, su kuo ir kada panaudot sukauptas lėšas, dar nesugalvojau :D
sitas pasiulymas man tinka

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2011 Rugsėjo 22, 15:41:23 »
man p.x as dimaniai pervesiu o jeigu jis uz tuos litus nupirks vaikui zaisla o uz atlikusias teises - koks skirtumas...man nuo to galvos neskauda

Neprisijungęs Dimania

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2011 Rugsėjo 22, 15:43:58 »
man p.x as dimaniai pervesiu o jeigu jis uz tuos litus nupirks vaikui zaisla o uz atlikusias teises - koks skirtumas...man nuo to galvos neskauda
kaip tame filme "a dengi po e-mailu pridut)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2011 Rugsėjo 22, 15:46:23 »

tu geriau zodi tark arba rekvizitus duok :)

Neprisijungęs Dimania

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2011 Rugsėjo 22, 16:41:49 »

davai mes kol kas palaukiam, nes jei man po viena zmogu kas savaite mest litu cia bus nesamone, geriau daug ir vienu metu

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19552
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2011 Rugsėjo 22, 16:50:20 »
Labai nenusedintys vietoje nera stabdomi teikti parama Dimaniai, kuris garsina kluba savo pasiekimais.
Tiesiog perveskite i Audiklubo saskaita kiek galite lesu su prierasu "Parama Dimaniai" ir viskas.
Pinigai niekur nedings, o Dimania juos gaus.
jei pervesite tikrai ispudingas sumas, gali buti, kad gausite Klubo padekos rasta su Dimanios bolido nuotrauka ir netgi parasu :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2011 Rugsėjo 22, 16:54:29 »

davai mes kol kas palaukiam, nes jei man po viena zmogu kas savaite mest litu cia bus nesamone, geriau daug ir vienu metu
Juk visda galima padaryti atskira saskaitele kurioje tie pinigai kauptusi :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91