Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 272144 kartus)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
slam o pas tave valit?
Nepradek dabar aiskint kaip 4l bnw ein.. ar koks ten
Ne tokiai masinai automatas :D Nivalit ji nieko ;) :-]
gautum putu nuo to automato jei gyvas PD ff
81kw a3 kaip a4 pd 85kw mechanas eina, tad automatui ragas   :V
O kur tau geriau valit idomu? Nuo sankryzos 50 metru? O paskui tau vieni vartai nuo automato :)

Gerai cia suskelei  :D

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Radot dėl ko ginčytis. Èia jau kiekvieno nuomonė. Automatas - komfortiškesnis važiavimas.  (h)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
slam o pas tave valit?
Nepradek dabar aiskint kaip 4l bnw ein.. ar koks ten
Ne tokiai masinai automatas :D Nivalit ji nieko ;) :-]
gautum putu nuo to automato jei gyvas PD ff
81kw a3 kaip a4 pd 85kw mechanas eina, tad automatui ragas   :V
atlek sustatysim visus 3 :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Beje manau radot ka lygint- A3 ir A4... Svoriai biskiu skiriasi manau (!?)

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
Tai jie rekia , kad geriau eina a4 uz a3 tokiu pat varikliu. Gamintojo duomenis paziurekit pagal laika iki 100km/h , a3 81kw krauna ir PD 85 ir ne PD 81kw ir mechanus ir automatus ;) Pats kiek stojau su 81kw a4 tai vieni vartai

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
zemint nesiruosiu, o su 50 padangom ratai atrodys kaip ant vezimo  :)

Mjooo, prisiminus senus laikus kaip savininkas apie dropa kalbejo... :D Beje gerai atrodo sudropinta, bet manau reikejo palaukt ziemos galo tada dropint :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi nesuprantu, kur poweris galvą trinktelėjo, kad taip viskas apsivertė ir teisingai apie dropą pradėjo galvoti :D

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
slam man tai juokas ima is tokiu snekoriu, pas tave nevalit ir panasiai, pries tai vazinejau su 114 kw ir nei kart nesakiau kad pas mane valit, ar pas mane nevalit, tad nenusisnekek geriau, kad valit gali koks dima pasakyt, ar evaldas rs kai turejo, dar cia rs4 buvo.   klube yra uzbombintu variantu, bet ne tu su 1,9 vazinedamas kaip tu nusisneki cia

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
slam man tai juokas ima is tokiu snekoriu, pas tave nevalit ir panasiai, pries tai vazinejau su 114 kw ir nei kart nesakiau kad pas mane valit, ar pas mane nevalit, tad nenusisnekek geriau, kad valit gali koks dima pasakyt, ar evaldas rs kai turejo, dar cia rs4 buvo.   klube yra uzbombintu variantu, bet ne tu su 1,9 vazinedamas kaip tu nusisneki cia
(+)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
zemint nesiruosiu, o su 50 padangom ratai atrodys kaip ant vezimo  :)

Mjooo, prisiminus senus laikus kaip savininkas apie dropa kalbejo... :D Beje gerai atrodo sudropinta, bet manau reikejo palaukt ziemos galo tada dropint :)
taisomes :D Buvo sudropinta jau vasara, bet ziema eksperimentavau su spyruoklem, ir galu gale sudejau ko norejau... Beje dropo darymo istorija prasidejo nuo galiniu amortizatoriu keitimo vasara.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 31, 21:44:36 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
Snekoriau, tu snekoriau kalba eina apie 1,9tdi mechano ir automato valinima :)

• Žiūrėti profilį
floodintojai jus floodintojai...

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
sorry,pravalys gal :D

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Bet tu taip ir nesupranti, kad kalba eina apie skirtingus variklius. 1.9 vp ir 1.9 pd tkrai stipriai skiriasi savo savybemis ir pd lenkia vp visa galva savo "valinimu". Be to vargu ar eilinis zmogus sumetys nuo sankryzos begus greiciau nei gerai veikianti automatine deze. Ne sekundese parasytose manualuose esme.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
ir nei viena is ju nevalina, ir apskritai net nevaziuoja, praplesk akis biski toliau uz savo 1.9. nei viena 2.5 nevalina jau ner ka kalbet apie 1.9 cia masinos skirtos  taupiam vaziavimui o ne valinimui

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
slam man tai juokas ima is tokiu snekoriu, pas tave nevalit ir panasiai, pries tai vazinejau su 114 kw ir nei kart nesakiau kad pas mane valit, ar pas mane nevalit, tad nenusisnekek geriau, kad valit gali koks dima pasakyt, ar evaldas rs kai turejo, dar cia rs4 buvo.   klube yra uzbombintu variantu, bet ne tu su 1,9 vazinedamas kaip tu nusisneki cia
ir nei viena is ju nevalina, ir apskritai net nevaziuoja, praplesk akis biski toliau uz savo 1.9. nei viena 2.5 nevalina jau ner ka kalbet apie 1.9 cia masinos skirtos  taupiam vaziavimui o ne valinimui

Shalti koks tu juokingas :D Juk tas ir savaime suprantama, lyginom mechana su automatu..
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 01, 13:12:34 sukūrė slam »

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
ir nei viena is ju nevalina, ir apskritai net nevaziuoja, praplesk akis biski toliau uz savo 1.9. nei viena 2.5 nevalina jau ner ka kalbet apie 1.9 cia masinos skirtos  taupiam vaziavimui o ne valinimui

Nu leskausTDI garaze yra ir 1.9, kuris valina, bet cia kita tema jau :) O siaip tai sustokit ir issiaiskinkit, kieno geriau rieda masina, tada kuris nors gales iskeles galva rasyt kad va, padariau :) Peace

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
zemint nesiruosiu, o su 50 padangom ratai atrodys kaip ant vezimo  :)

taisomes :D Buvo sudropinta jau vasara, bet ziema eksperimentavau su spyruoklem, ir galu gale sudejau ko norejau... Beje dropo darymo istorija prasidejo nuo galiniu amortizatoriu keitimo vasara.

Tai va man tas ir keisciausiai, kad zmogus teiges, kad NIEKADA nedropins masinos taip uzsikabliavo ant dropo, kad net antra karta dropina, dauguma viena karta "nuleidzia" (:-]) ir jiem to gana, o cia zmogelis nori daugiau ir daugiau, maladec (y)

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
Poweri, kada s4 snuki parodysi? Dar daug truksta detaliu?  ?!?

• Žiūrėti profilį
reikia siltesniu oru laukti, kad plastmase geriau lankstytusi, siaip atsilus orams imsiuos tvarkyt, atkaitint,  kniedyt buferi, bet be balandzio men. rezultato nebus.

• Žiūrėti profilį
kokius ratus deti? Masciau tik apie avus bet ir sitie labai zavi... Pasirinkt nesunku, nes abu guli garaze. Jusu nuomones

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
graziausi tai nr 2, tada avus, o treti baisus :D

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
asmeniskai man tai avus'ai :) ir tik jie, jei dar rastafkes uzmestum geris butu :)

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
nr2 = nr3 jeigu ka :D

I galini paziurejau, atrodo ,kad visai kitoks :D
Beto tie nr2 tik r18, kitokie nesiziuri ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 01, 18:12:27 sukūrė slam »