Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 272916 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 04, 15:52:27 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Visai gražiai žiūrisi..  (+)

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
masyvesnis priekis atrodo  :)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
nu dar vaizdo negadina maniau bus blogiau ;]

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
ir apatines groteles taip pat padaryk  :D

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Audirs6

• Įrašai: 335
    • Žiūrėti profilį
masyvesnis priekis atrodo  :)
Gerai atrodo,tik prie kokios tamsios mašinos dar geriau atrodytu ;)

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
o ble  :O tikrai vaizdo priduoda, geras darbas  (aa)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
graziai atrodo groteles, su kuo cia klijavai?

• Žiūrėti profilį
graziai atrodo groteles, su kuo cia klijavai?

pirkt juosteles tokios buna kuri labai tinka. Zodziu sitas styling'as nekainavo 6lt :D

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 04, 16:02:42 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Daniel

• Įrašai: 453
    • Žiūrėti profilį
va

pirma kai pamaciau foto tai pasirode kaip A8  :O bet poto isiziurejus,dailuti snukuti turinti a4,man graziai ziurisi  :G
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 12, 01:26:07 sukūrė Daniel »

Neprisijungęs audimenas

• Įrašai: 259
    • Žiūrėti profilį
Nu ble masinyte ledas, sakes kaip jis priziuri geda man :) labai grazei ziurisi rimtai kaip a8 lb uznesa, masyvi tokia atrodo ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
va

cia kartais ne aleksote prie maximos lukoile fotkininta?

• Žiūrėti profilį
taip aleksote lukoile

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
taip aleksote lukoile
hmmm reiks atidziau stebeti gal uzmatysiu kur, as cia vietinis :)

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
nu maniske a4 identsika tavajai tik pas mane mechanikas deze bet atrodo ziauriai gerai mano spalv ir tokia ir seip asmeniskai ir kiek esu girdejas nuomoniu uz balta ji milijona kartu atrodo geriau jei masina nuplata grazia diena visi net atsisuka pazeti nes ji labai blizga :D seip kas liecia ratus kiek ziurau gamintojas numato orginaliai didziausius ratus r16/55/205, pas mane toki ir yra audi 5 spykiu orginales gryzes i lt butinai ikrausiu foto savo garazo, beje kas leicia del 17 ratu tai 215/45 padangos yra per zemos, o 225 taso ant kelio per provezas mane tai labai nervuoja, seip optimaliausia variantas as isbandziau a4 kad liktu konfortas ir butu grozis tai r17/50215 tai lygiai tokia padanga as 225/45, arba r17/50/205, cia kiek domejausi ir mano nuomone, o maniske yra orginaliai zeminta ir gan zemoka tai saugotis reikia visko ypac bardiuru ir kokiu bangu nes jauti kaip apsauga slysta zeme :D bet pripratau ir kaip sakoma atvaziuodamas ziuri kaip kas nes zinai kad gali pasikti viska ant 10cm bardiuro nezuvaziuoju pirekiu braukia apsauga buvau nulupes kelis kartus, bet dar norejau paklausti groteles labai gerai atrodo is kur jas gavai ar pats gaminai ? noreciau kad papasakotum

• Žiūrėti profilį
su tuo a4 zemumu, su buferio apatine plastmase, ir variklio apsaugom tu geriau neklausk :D

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
zinau saviske kai pirkau apsauga teko imti ir tvirtinima peradrinejau ir pacia apsauga stiprinau nes pirmosiomis laktymo dienom labai jau buvo daug ciuzinejimo  :D

• Žiūrėti profilį
zinau saviske kai pirkau apsauga teko imti ir tvirtinima peradrinejau ir pacia apsauga stiprinau nes pirmosiomis laktymo dienom labai jau buvo daug ciuzinejimo  :D

pas PD varikli labai zemai karteris skirtimngai nei pas pvz 1.9 81kw. As karteri du kart buvau pramuses

• Žiūrėti profilį
Kai kas zino kad esu pries drop'us visokius ir t.t Tai isdestysiu drop'o istorija. Taip jau isejo kad teko keisti galinius amortizatorius, isemus juos pasirodo jie aukstesni nei standartas,ilgesne kapsule ir lekstute auksciau stovi, tai galas masinos buves iskeltas, tai pries pora metu nupjoviau spyruokles ir susilygino. Dabar nupirkau KYB amortizatorius standartinius ir tos nupjautos spyruokles tapo per trumpos. Tai atsirado uzduotis susirast kitas. Paskambinau i tokia vieta, sakau ar turit spyruokles, sako turim, bet raudonas, tai as sakau man tokiu nereikia, man reikia juodu :D ir del visa ko paklausiau kainos. Bet po to visa valanda man jos neisejo is galvos, tai nuvariau pasiemiau visas keturias uz 70lt :D Stai rezultatas

prie to pacio ir suportus pasikeitem :D

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 01, 21:43:51 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nu blin, nesitikėjau iš tavęs to tikrai :D :D :D

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
Kai kas zino kad esu pries drop'us visokius ir t.t Tai isdestysiu drop'o istorija. Taip jau isejo kad teko keisti galinius amortizatorius, isemus juos pasirodo jie aukstesni nei standartas,ilgesne kapsule ir lekstute auksciau stovi, tai galas masinos buves iskeltas, tai pries pora metu nupjoviau spyruokles ir susilygino. Dabar nupirkau KYB amortizatorius standartinius ir tos nupjautos spyruokles tapo per trumpos. Tai atsirado uzduotis susirast kitas. Paskambinau i tokia vieta, sakau ar turit spyruokles, sako turim, bet raudonas, tai as sakau man tokiu nereikia, man reikia juodu :D ir del visa ko paklausiau kainos. Bet po to visa valanda man jos neisejo is galvos, tai nuvariau pasiemiau visas keturias uz 70lt :D Stai rezultatas

(y) :) kaip dabar masinos kietumas?
prie to pacio ir suportus pasikeitem :D