Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 268807 kartus)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
pas manes toks pats salonas irgi tik kad ne recaro... ir biski jau toks sudirbtas po norges kai reikejo irankius vesti biski  :V

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
pas manes toks pats salonas irgi tik kad ne recaro... ir biski jau toks sudirbtas po norges kai reikejo irankius vesti biski  :V

tai jeigu ne recaro, tai ne toks pats :D

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
nu ne lygiai toks pats tik tiek kad nerecaro :D bet rastas sedyniu toks pats tik noriu odos ant jos nes tie subegimai visokie neissivalo kiek valiau  :V

• Žiūrėti profilį
kas del svaros, tai oda nepakeiciamas dalykas

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį

tai jeigu ne recaro, tai ne toks pats :D

Pas mane toks pats, sėdynės recaro ir dalinai odinės, elektra. O ta juostelė irgi apibraižyta, kokiais dažais dažei? lakavai? Ir dar kaip nuo durų nuimei? Reik info :D

Neprisijungęs mazas325

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
Pafotkink kaip atrodo diena juodas tavo stogas  ;) (+)

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
neplanuoji vairo keist?

• Žiūrėti profilį
nuo duru paprastai nusiima, nusiimt apsyvke reik, nuimt garso izoliacine medziaga ir matysis tokios fiksacines saibos, su atsuktuvu viena saibytes ausele atlenki ir ji atsilaisvina, telieka atsargiai patraukt ir ji nusiima. O paneles juosta nuimt tai reik pasikrust is peties, nes del vienos vietos kur ji laikosi reik visa konsole isardyt kad ja isimt nesulauzius, ta vieta tai virs avarinio mygtuko. Dazai Dinitrol Acryl lack 13 ar 14 lt flakonas, kiek teko isbandyt tai patys geriausi purskiami is flakono dazai.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 09, 22:25:40 sukūrė diesel_power »

• Žiūrėti profilį
neplanuoji vairo keist?

jau mintis sukasi tokia...

• Žiūrėti profilį
Pafotkink kaip atrodo diena juodas tavo stogas  ;) (+)

nufotkinsiu, vis pamirstu, o atsimenu kai jau saule buna seniai nusileidusi :D

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
neplanuoji vairo keist?

jau mintis sukasi tokia...

į kokį ? nes aš irgi keisiu  :)

• Žiūrėti profilį
kolkas paslaptis, jei isidesiu ir man jis tiks, bus zinoma ir foto  :)

Neprisijungęs ecstasy

• Žiūrėti profilį
nusipirksi netiks kas tada ?  :D man per puse kainos  :D :V

• Žiūrėti profilį
nenoriu tusciai kalbet kol neturiu vairo rankose :)

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
nuo duru paprastai nusiima, nusiimt apsyvke reik, nuimt garso izoliacine medziaga ir matysis tokios fiksacines saibos, su atsuktuvu viena saibytes ausele atlenki ir ji atsilaisvina, telieka atsargiai patraukt ir ji nusiima. O paneles juosta nuimt tai reik pasikrust is peties, nes del vienos vietos kur ji laikosi reik visa konsole isardyt kad ja isimt nesulauzius, ta vieta tai virs avarinio mygtuko. Dazai Dinitrol Acryl lack 13 ar 14 lt flakonas, kiek teko isbandyt tai patys geriausi purskiami is flakono dazai.

Dėkui, reiks pabandyti kai laiko bus ;)

• Žiūrėti profilį

Dėkui, reiks pabandyti kai laiko bus ;)

reiks daugiau ne laiko, o uzsispyrimo :D

Neprisijungęs watermelon

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
Nelabai man tiesa sakant tie vizi blizguciai ir tiurlingai. Kazkaip noretusi kad viskas originalu butu o ne dazineta. nu bet cia tikman taip.

• Žiūrėti profilį
Nelabai man tiesa sakant tie vizi blizguciai ir tiurlingai. Kazkaip noretusi kad viskas originalu butu o ne dazineta. nu bet cia tikman taip.

o matai, yra ivairiu nuomoniu :)

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį

Viskas ir būna originalu, aišku nelabai gal gerai stoga dažyt su flakonėliu, bet tamsus stogas ir ta sidabrinė apdaila yra originali.

• Žiūrėti profilį
juodo stogo originaliai neteko dar jokioj masinoj matyt, o sidabrines apdailos a4 taip pat neteko...nebent pagal spec. uzsakyma daryta

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
juodo stogo originaliai neteko dar jokioj masinoj matyt, o sidabrines apdailos a4 taip pat neteko...nebent pagal spec. uzsakyma daryta

Būdavo ir juodas stogas, ir netgi alcantra juoda ;) Pas mane a3 su paprasta komplektacija juodos sėdynės ir juodas stogas :)

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
Va čia aki užmesk, manau komplektacija visai nieko :D tik fotke mažoka imečiau, stoge gale irgi yra lemputės gražiai apšbiestos :P.

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,35383.0.html

Nemanau kad čia spec užsakymas.

• Žiūrėti profilį
Va čia aki užmesk, manau komplektacija visai nieko :D tik fotke mažoka imečiau, stoge gale irgi yra lemputės gražiai apšbiestos :P.

kuriam psl ta foto stogo?, beje ka kalbet kai pas mane 1,9 tdi bazine iranga o pas tave 2,5 v6 Q uz tai ir vidus neeilinis...

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Sedynes  (+) (y) juosteles  (-) (n) kaip tiurlingas atrodo dabar :) ta carbono originali apdaila man daug grazesne :) (be)

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį

kuriam psl ta foto stogo?, beje ka kalbet kai pas mane 1,9 tdi bazine iranga o pas tave 2,5 v6 Q uz tai ir vidus neeilinis...

Kažkaip pats nerandu, fotke iš Shalčio garažo nuknisau tegu nepyksta jis :D
Spalva tokia ir lemputės tos yra, tik turbūt medžiaga kitokia ir stoikes jau netokios, nes čia jam lyg spec. darė.

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,20807.225.html
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 10, 17:47:48 sukūrė Andrejka »