Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 274201 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Bet keistuoliai ziauriai,tai dabar kaip tik viskas idealiai sutampa ratu spalva eina,o ne kaip pirma vidurys (slenkstis) juodas o buferiu apacios dazytos,dabar daug geriau.  (y)

Neprisijungęs Fanboy

• Įrašai: 1492
    • Žiūrėti profilį
visai normaliai atrodo :V

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
ratai :f :D :D

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
man asmeniskai viskas graziai dera ir tie ratai nera tokie baisus :) kiekvienas pagal save auto daro :)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
man asmeniskai viskas graziai dera ir tie ratai nera tokie baisus :) kiekvienas pagal save auto daro :)
aisku dar ir pagal financus ;) bet seip tikriai jau i geraja puse ;)

Neprisijungęs inferno

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Slenksciai super atrodo :) pirma nuotrauka ne is Sventosios kokios? labai matytos vietos :)
P.S. Ratu reik daaaaaug didesniu :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
taip is Sventosios, siandien is ten tik gryzau, ratu reik didesniu ir pats zinau, bet nedesiu  (be)  :D

Neprisijungęs Nesveikas

• Įrašai: 499
    • Žiūrėti profilį
tikrai dabar atrodo super (y)  ;)

Neprisijungęs watermelon

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
Noreciau gyvai pamatyti tuos dazymus. Ir kazin kaip laikys. Yra teke matyti a6 su nudazytom buferiu apaciom ir galinis buferis grynai nuo ratu kur taskymo zona yra ten nelike dazu. ir duru apatiniai moldingai guminiai. kaip laikys dazai kada uzkabini ir palankstai ta guma. Ratai tikrai negrazus, lyginant su anais visais turetais. jei r15 ar r16 tai nors originalius paprastus o ne sito modelio. mano asmenine nuomone :)  (h)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Noreciau gyvai pamatyti tuos dazymus. Ir kazin kaip laikys. Yra teke matyti a6 su nudazytom buferiu apaciom ir galinis buferis grynai nuo ratu kur taskymo zona yra ten nelike dazu. ir duru apatiniai moldingai guminiai. kaip laikys dazai kada uzkabini ir palankstai ta guma. Ratai tikrai negrazus, lyginant su anais visais turetais. jei r15 ar r16 tai nors originalius paprastus o ne sito modelio. mano asmenine nuomone :)  (h)
pas Evaldą jau kažin kelinta mašina :D dažytom apačiom bamnperių,ir jei netiki gali paklaust,pasakys kad laiko puikiai. Aišku dažant reik duot į patikimas rankas,kad super gerai paruoštų....

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Jeigu veži pas meistrą, kuriam iš subinės nagai auga, tai gal ir nusilups... Pas mane jau gal paskutinėms 4 mašinoms dažytos apačios ir nė vienai jokių bėdų...

• Žiūrėti profilį
Idetas Audi Symphony magas, dar bus dedamas originalus bosas.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 09, 00:22:27 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
kuok už šita dalykėli sumokėjai ?  :V

Neprisijungęs watermelon

• Žiūrėti profilį
klimos ekrana irgi keitei?

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
lyg ir uzmatytas vakar,uzvakar garliavoj :-] gali but kad ratai toki patys gal maisau  Oo)

• Žiūrėti profilį
aha garliavoj gali but  (aa)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Ko ten reik klimai =emyn perkelt? ten to viso priekio naujo reik? ar tik dengiančios plasmasės?

• Žiūrėti profilį
nieko nereikejo perkelt man, pas mane buvo mago anga ir dar tuscia ertme kuri buvo uzdengta tokia orig. plastmase, tai viska isemus liko kaip tik vietos sitam dideliam magui

• Žiūrėti profilį
Re: diesel_power A4 Avant
« Atsakymas #220: 2009 Rugsėjo 13, 21:41:14 »
uzdeti brizgavykai, arba purvasaugiai

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 09, 00:23:44 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #221: 2009 Rugsėjo 13, 23:23:47 »
magas +1 :)

Neprisijungęs watermelon

• Žiūrėti profilį
Re: diesel_power A4 Avant (brizgavykai)
« Atsakymas #222: 2009 Rugsėjo 15, 10:23:04 »
geras daiktas. originalus ar universalus? jei graziai priglustu tai deciausi ir as.

• Žiūrėti profilį
Re: diesel_power A4 Avant (brizgavykai)
« Atsakymas #223: 2009 Rugsėjo 15, 12:20:12 »
priglunda pakankamai gerai, tik pilkos spalvos tai ju deficitas, tik vienoj vietoj radau. Aisku kad neoriginalai. As juos dejau tik del to kad dazytu slenksciu dazai neatsiluptu, o vaizdo tikrai negadina mano akim.

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2009 Spalio 22, 23:10:22 »
palauk kiek tu sumokėjai už dažyma ? :) aš ir nzn ir noriu ir nenoriu perdažyt mašina :))