Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 273291 kartus)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Pas mane buvo tas filtras toks ant c5 1,9 po to kai pradejo leist pakeite tiesiog i plastamse be to filtro ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
masina nevaziuoja kaip priklauso, nu max kaip kokie 66kw ir tai kazin, po paiesku radau kad visai uzstrigus turbos geometrija,aktuatoriaus koja praktiskai nejuda, vyksta skelimo, valymo darbai, ryt surinkinesiu. Idomu tai kad ant turbos 98m jokiu tepalu prasisunkimo, laisvumas kaip naujos, tiek km prasukta su org. turba netikiu???

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Įdomu būtų pamatyt išvalytos turbos foto :)

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
Ji net ir nevalyta atrodo pernelyg gerai jog butu maciusi tuos visus km  :think:

Neprisijungęs vitalijusP

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Tiksliai pasakyta, nes atrodo labai puikiai, praktiskai, kaip isvalyta. Tik isvalyta labiau blizga, iki pirmo uzkurimo.

• Žiūrėti profilį
Tiksliai pasakyta, nes atrodo labai puikiai, praktiskai, kaip isvalyta. Tik isvalyta labiau blizga, iki pirmo uzkurimo.
tie balti tai katoliko likuciai ir tos keramikos dulkes itariu labiausiai uznesa, atrodo nebaisiai, nes nepamirskit kad ant lietuvikos rusisko kuro nevazineta, net kvapas suodziu visai ne kai lietuvisko kuro, bet uzstigus visiskai buvo, nei per jega nei kiek nevaiksciojo. Isvaliau namu salygom. Viskass sklandziai graziai vaiksto.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi turėjau patirtį valydamas afn geometrija, bet žiūriu, kad sparnelių kiekis skiriasi...
Taip atrodė prieš

O taip atrodė po:

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 07, 15:21:25 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Ramunas175

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi turėjau patirtį valydamas afn geometrija..
Su kokia chemija pavyko tau taip atmirkyti suodžių?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Su kokia chemija pavyko tau taip atmirkyti suodžių?
Šituo

Neprisijungęs Marius_

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi turėjau patirtį valydamas afn geometrija, bet žiūriu, kad sparnelių kiekis skiriasi...
Taip atrodė prieš

O taip atrodė po:

tai kad čia ne afn turba.. bent jau nelabai panasi (H-)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nesiginčysiu, buvo raportuota kaip afn :)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Nereik jokiu chemiju valymui.Autogenu pasildai iki raudonumo ir kaip nauja.Suodziai lb gerai isdega.Po to kai issivalai,reik isardyt pabaigt geometrija ir nupoliruot plokste.Ji dazniausias strigimo priezastis,buna isakyjusi ir prikemsa suodziu.O po to jau kai nebevaiksto geometrija,tai ir iki ziedo prikemsa

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Paskutinese foto geometrija ne AFN.I sita geometrija neisideda kartridzas AFN.O ir kampai visiskai kitokie

• Žiūrėti profilį
nu va isvalyta, surinkta, pravaziuota, nu tai visai kita masina..

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Naujos kartos geometrijos praktiskai nebeuzstringa,patobulino.Tik ja ZYMIAI sunkiau surinkt ;)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o tai kokio variklio čia turba?

su kartridžu
http://postimg.org/image/jrtys4iq1/

Neprisijungęs Pufas

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
o tai kokio variklio čia turba?

su kartridžu
http://postimg.org/image/jrtys4iq1/
Čia 1.9tdi pd 85kw a4, passat ir pan. Jei klystu pataisykit. Pas mane tokia variklio kodas ajm ir gali det nuo afn arba atvirksiai tinka

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
O jus surinkinedami turbas jas reguliuojate? Ta prasme ta aktuatoriaus asele? Nes man vienas meistras kuri as drystuvadinti salaputriu aiskino kad butina reguliuoti. Bet jei ta aktuatoriaus asele nesukineta iki ardymo tai ka ten reguliuotpaskui?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O jus surinkinedami turbas jas reguliuojate? Ta prasme ta aktuatoriaus asele? Nes man vienas meistras kuri as drystuvadinti salaputriu aiskino kad butina reguliuoti. Bet jei ta aktuatoriaus asele nesukineta iki ardymo tai ka ten reguliuotpaskui?
Man reguliavo, bet turbūt prastai, nes nuo žemų nebetaip važiavo kaip prieš tai.

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
o ka ten reguliuoti ? juk valydamas geometrija pacio aktuatoriaus verzles tai nejudini  :think:
As kaip tik vakar ir savo geometrija prie progos isvaliau, pats aktuatorius lieka pas mane su
saltaja turbos dalimi kai as ja perskeliu.

• Žiūrėti profilį
as tai nieko nereguliavau, palikau viska kaip originaliai. Isoperavus katolika atsirado ant laisvu svilpimas tik.
ir filtra tepalo radau toki nebloga

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tas  aktuatoriaus ašelės reguliavimas labai paprastas, bent jau turbinų restauratoriai taip reguliuoja ir visos važiuoja, 4mm nuo pradinio taško įtempimo pusėn.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Visoms pradeda švilpt be katalyzo. Savo išsiėmiau ir su ta visa banke pasidejau. O isidejau is srotines kita su isdauzytu katalyzu. Nes maza ka kada gal labai sugrieztins TA teks isideti :)) O svilpimas man asmeniskai tas turbos labai patinka.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
Tas  aktuatoriaus ašelės reguliavimas labai paprastas, bent jau turbinų restauratoriai taip reguliuoja ir visos važiuoja, 4mm nuo pradinio taško įtempimo pusėn.
aisku.savaja reikes ziureti.nes kaskas negerai su trauka ir lyg perputineja.mafa keiciau i kita deveta bet taspats.o diagnostikos nerandu kas padarytu su vagu. Veiksmas anapus baltijos.

• Žiūrėti profilį
Visoms pradeda švilpt be katalyzo. Savo išsiėmiau ir su ta visa banke pasidejau. O isidejau is srotines kita su isdauzytu katalyzu. Nes maza ka kada gal labai sugrieztins TA teks isideti :)) O svilpimas man asmeniskai tas turbos labai patinka.
tu manai kad idejus ta sena uzkerpejusi katolika tai su juo jua nedumins? abejoju.....