Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 274432 kartus)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
turiu itarima kad jei pedantiskai priziureta, tai ir salonas bus kaip naujas prie tu 700k. dabartine auto 07 metu vw grupes, rida 300k, atrodo (y) teko ziurineti ir kitas, rida ala 200k, liudesys apima i salona paziurejus

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
jei savininko nagai deimantiniai, o čiolės manikiūras visad pagalastas - salonas eina šaibom ant akių :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
po 700k priziurek kaip nori, salonas gal bus kazkiek dar islaikytas bet technine dalis tai ten jau kazin kaip. Kad ir trasoj naudota.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
po 700k priziurek kaip nori, salonas gal bus kazkiek dar islaikytas bet technine dalis tai ten jau kazin kaip. Kad ir trasoj naudota.
Iš ko sprendi?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
savininkas vienas 1950m gimimo, salonas kaip naujas, sedynes vairuotojo kampas pratrintas visa kita kaip nesedeta. Pafotkinsiu kokie darbai atlikti. Perziurejus seriso istorija tai atsizvelgiant kas kaip ir kas kada keista tai su tokiu poziuriu tas zmogus turejo A. Merkel veziot. Kiek kartu keisti priek pusasiai su granatu gumom, kiek kartu plautas variklis tai neina suskaiciuot. Pafotkinsiu idomesnius faktus.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 02, 21:58:19 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Mega, na vistiek 700k ne 300 ir ne 400k.. Na bet jei jau taip kaip rašo prižiūrėjo, ir tepalai ir t.t. tai realiai ji manau bus tvarkingesnė už 70proc lietuvoj esančių c5 :D Na bent iš foto tai panašiai ir atrodo, susivedam kokios parduodamos lt 1,9 81 tai  (z) Pamenu ir sau kai ieškojau, tai tos po 8-9k būklės nzn kaip net apibūdint  :D Už šitą autorius spėju prašys nuo kokių 3k e  :V

• Žiūrėti profilį
Mega, na vistiek 700k ne 300 ir ne 400k.. Na bet jei jau taip kaip rašo prižiūrėjo, ir tepalai ir t.t. tai realiai ji manau bus tvarkingesnė už 70proc lietuvoj esančių c5 :D Na bent iš foto tai panašiai ir atrodo, susivedam kokios parduodamos lt 1,9 81 tai  (z) Pamenu ir sau kai ieškojau, tai tos po 8-9k būklės nzn kaip net apibūdint  :D Už šitą autorius spėju prašys nuo kokių 3k e  :V
prasyciau minimum 3k eu bet ir nesiruosiu parduot. Realiai kas ja mate visi aikciojo bet nezinojo jos ridos. Rytoj pafotkinsiu detaliau kas joj yra. Relaiai motoras dirba maloniu ausiai garsu, kuriasi silta salta, kas keista nes istorijoj neradau kad butu keistas kuro siurblys.

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
karoli, nu nebuk naivus. puse tokiu auto i lt gryzta ir sienos dar nekirtus jau ridom atsuktom buna. galiu netgi duot nr kas ta daro :D kieviena diena kursuoja marsrutu siauliai - kaunas arba siauliai - marijampole. o kai pradedi palei vin koda prasimusinet vw centre, dar ne tokiu stebuklu pamatai ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Nu ne 300 ir ne 400, bet ir ne 50. Mačiau gyvai mersą E klasės iš švedų po 740k, atsuktų ridą iki 120, nesuabejočiau :V

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
kad tiek km prisisuktu tai visus 16 metų kasdien po 127km reikėjo važiuoti įskaitant šeštadienius ir sekmadienius

kaip turbina, purkštukai ar yra sąraše kad keisti ?

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
kai turejau pries 6 metus 1.9 tdi buvo labai geros bukles 970000km begus o siaip dar dabar po kauna vazineja, zmogus turbut net nezino kad 1,5 mln prabegus ;)

http://postimg.org/image/hbdtkepmz/

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
kai turejau pries 6 metus 1.9 tdi buvo labai geros bukles 970000km begus o siaip dar dabar po kauna vazineja, zmogus turbut net nezino kad 1,5 mln prabegus ;)

http://postimg.org/image/hbdtkepmz/
Spalva gerule :)(y)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
kas ten per bakelis ant alsuoklio vamzduko ?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Pagaliau siek tiek ralybes i akis :smoke: (y) Nebloga a6.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

• Žiūrėti profilį
Pagaliau siek tiek ralybes i akis :smoke: (y) Nebloga a6.
cia pala dar, neturiu dugno foto, dugnas sakyciau kaip dvieju metu masinos, variklio apsauga, dezes apsaugos kaip naujos buferio lupa kaip pas visas atvepus, visiskai nauja, per plastmases dugne vos vos keliose vietose perbrezta, varikjlis is apacios vietom sviecia metalas kaip naujas, kondicionieriaus siurblys matosi keistas apynaujis metalas, slangos svarios ir t.t, zodziu buvau apstulbes. Tai va pirmas is darbu laukia kokio mandresnio salono ketimas, gal kas turi ka pasiulyt???

Neprisijungęs Andrius_834

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
O kas per porolonas prie variklo virsaus? Dangtis jei buna, tai ant dviejų veržlių statosi.

• Žiūrėti profilį
O kas per porolonas prie variklo virsaus? Dangtis jei buna, tai ant dviejų veržlių statosi.
tai va, jis buna del garzo izoliacijos ir kad tepalus sugertu issiskyrusius, dauguma Lietuvos kauliniu audi po "2 simtus" begusiu savininkai tokio net nemate :D

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
kas ten per bakelis ant alsuoklio vamzduko ?
man ir visada buvo idomu kas cia per daigtas, ne pirma karta jau matau, o ant mano afn'o to nera (H-)

Neprisijungęs vitalijusP

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
man ir visada buvo idomu kas cia per daigtas, ne pirma karta jau matau, o ant mano afn'o to nera (H-)
gal koks filtras, esu kazkur kazkada mates

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
gal koks filtras, esu kazkur kazkada mates
As tu AFN n mates, nei vienas neturejo sito "daikto" (H-)
Etka man jo irgi nerode.

• Žiūrėti profilį
alsuoklio filtras pagal mane

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
alsuoklio filtras pagal mane
Ok, sakykim ten filtras, kam alsuokliui reikalingas filtras ? kodel kituose AFN jo nera ?:think:

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį