Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 273794 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kuo S6 netinka?:think:

Anas kol visu isleistu modeliu neisbandys, nenusiramins :-] Gerai , kad sito principo nenaudoja merginos paieskose, kitaip visai Garliavos silpnajai lyciai mysios butu :D

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
Kiekviena masina kuria pasiemi gera geros komplektacijos ir stovio gero, kaip tu sakai :D bet kazkodel ne viena netinka, jeigu s6 netinka tai netikiu kad kazkoks drakonas 2,8 tiks :D

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
a jus dar nesupratot, kad visos yra imamos pardavimui :-]

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
butent pirikupas

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
reik ir sau kokia masina pasilikt, visa laika negaliu su kabluku vazinet....

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
is vokieciu abi jos. Ne pardavimui emiau, as sau bandau jau metai laiko issirinkt masina bet vis nepavyksta...

Tai visi triperiai ar kas yra?

• Žiūrėti profilį
Tai visi triperiai ar kas yra?
tokiu neperku, tiesiog neprisiverciu pasidaryti tokia viena iki galo kuri butu 100proc. norimo rezultato ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
tokiu neperku, tiesiog neprisiverciu pasidaryti tokia viena iki galo kuri butu 100proc. norimo rezultato ;)

Man tai irgi jaučiu tas ratas suksis tol, kol naujos nepaimsiu, nes dabar tai tas nepatinka, tai anas ir taip istorija be pabaigos :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Man tai irgi jaučiu tas ratas suksis tol, kol naujos nepaimsiu, nes dabar tai tas nepatinka, tai anas ir taip istorija be pabaigos :D

LIGONIAI :-{ Ir as prie ju :-( Zavi pats procesas, pirkimas, darymas,rezultatas :D Ir deja ,tai tur but nepagydoma (-)

• Žiūrėti profilį
Va va, uzmiegi su viena mintim, o atsikeli su kita...pazystamas jausmas

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
LIGONIAI :-{ Ir as prie ju :-( Zavi pats procesas, pirkimas, darymas,rezultatas :D Ir deja ,tai tur but nepagydoma (-)

Kartais kai mintys užplūsta, tai pagalvoju, o kam visa tai... (!?) Na ir po 5min jau važiuoju kokių ratų pirkti ar dar kokio b b :bedantis: :bedantis: :bedantis:

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
bet kai parduodi ne į minusą ir dar jei teisingą auto, tas jausmas atperka triūsą nes džiaugiesi kad LT daugėja normalių auto, o ne drakonų (H-)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
visi perekupai sako "šitą jau sau nusipirkau, bet jei duos tiek kiek noriu, tai parduosiu" ir dažniausiai jau skelbime būna ant tų žodžių  (+) :D Renciau, o reikia džiaugtis, kai parduodi auto ir ją paverčia drakonu per kelis mėn? įdomu, kol stovi kieme ir darai sau  ;)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
na čia variantų visokių, bent aš kiek pardavęs, tai nė viena nenuėjo į drakonmeisterių rankas :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
mes cia visi, bendras ratas tvarkinguoliu tik lasas vandenyne visuomenej kokiu yra :) tau labai labai pasiseke  :V dzn masinos virsta drakonais
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 20, 11:50:21 sukūrė Shotokan »

• Žiūrėti profilį
nauja lupena siandien parsigabenta 2.0tdi 04m. galo, is Liuksemburgo, nebaigta tvarkyt po nedideles avarijos, beje vaziuojanti ir visai gerai...kelsim.

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
kol vaizdo nėra matos, kad pavargusi. Lauksim pasikeitimu :)

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
ši-tą tu-rė-tum pa-si-lik-ti sau
tei-sus?
kitaip reiks mokėti mokesčius aubiklubui, skelbimo nedėk

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
Nori bulbaa ir t.t veziot-avantas. iki sportbacko paziurek kiek papluset reik. Mesk mastyma kad visos audi keturiu duru I didelem bogazinem...
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 07, 09:39:44 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Nori bulbaa ir t.t veziot-avantas. iki sportbacko paziurek kiek papluset reik. Mesk mastyma kad visos audi keturiu duru I didelem bogazinem...
čia gi ne audi, o golfas :)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Na jo, keturdurės brangesnės, bet šiaip - dvidurė nepatogu. Tarp šitos ir guolio rinkčiausi šitą :)

• Žiūrėti profilį
Na jo, keturdurės brangesnės, bet šiaip - dvidurė nepatogu. Tarp šitos ir guolio rinkčiausi šitą :)
apskritai maza masina bet kokiu atveju grazesne dvidure nei 4 dure. Golf V keturduris tai baisus man....

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Na dėl golfo tai jo :) a3 kas man patinka tai ir 2 ir 4durės skirtingai atrodo, bet abi gerai žiūrisi.