Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 267080 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
nu va atvaziavo zmones pirkti salono odinio, pamate c5 1.9 TDi ir ja nupirko tuo paciu, ot buna...

Neprisijungęs A6Avant

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
ne nu, kaip anekdotas skamba  :D :-] (y)

• Žiūrėti profilį
ne nu, kaip anekdotas skamba  :D :-] (y)
atsakau, vakar kokia 22val vakare apsiziurejo, ziauriai patiko jiem RS6 kreminis rekaro salonas, snd 14.30 iskeliavo jau.

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
Ir jai nepaslaptis uz kiek ?

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
Jo ir man idomu uz kiek ? O tu neminejei kad i ta kita c5 desi ? :]

• Žiūrėti profilį
facelift vidaus kitoki atspalviai, neiseina, bus ieskomas kitas odinis salonas i FL.

• Žiūrėti profilį
kas bus pirmas kad dropo reikia...

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
:D :V šeip tai dropo reikia :goodboy:

• Žiūrėti profilį
:D :V šeip tai dropo reikia :goodboy:
nebus to dropo, nes ka zinai gal kada reiks laukais begt...

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
tai čia ką kontrabandą ja vežiosi? (z)

• Žiūrėti profilį
nebuk toks naivus ir netikek visais mano zodziais :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
ne gi suprantu kad tu stumi, tai pastūmiau ir aš šiek tiek :D realiai jei tau gražu be dropo tebūnie... mano akiai žiūrėti galima, bet nėra taip kad būtų wow :O (wow) bet tau to ir nereik manau

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Tai su dropu ir tokiais ratais irgi nebutu to wow kaip sakai. Dbr tvarkingai ir graziai atrodo. :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O tai nafik tie r18, kai aukštis kaip tanko? Dedi standartinius r16 ar jau max r17 ir važiuoji, o dabar tai :-(:bedantis:

• Žiūrėti profilį
va jau antras, kas dar?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
va jau antras, kas dar?

Vaziuok tu kaip nori, bet koks tolkas is tokiu coliu su tokia pakaba? Man tai jau daug geriau r16 atrodytu, bent jau tokios parodijos nebutu ir tvarkingai bei orginaliai ziuretusi

• Žiūrėti profilį
o as kaip visada neapsisprendes, sprendziant is to kad per sezona pakeiciu po 4 komplektus tai i visa tai nereiktu ziureti labai rimtai... ;)

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
Vaziuok tu kaip nori, bet koks tolkas is tokiu coliu su tokia pakaba? Man tai jau daug geriau r16 atrodytu, bent jau tokios parodijos nebutu ir tvarkingai bei orginaliai ziuretusi

nerėra čia  jokios parodijos, quattro ir turi taip atrodyti, didesnė parodija žeminta quattro
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 09, 22:26:08 sukūrė AVANTgarde »

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
nerėra čia  jokios parodijos, quattro ir turi taip atrodyti, didesnė parodija žeminta quattro
parodija tu parodija :D jei vasarą nenaudojamas tas quattro, tai nafik nežeminti? o žiemai susidedi stock amortikus ir leki per pusnis ;)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį

Jeigu su quattro nenuvaziuoji nuo asfalto, tai kodel gi jos nezeminti? kokia tau cia parodija...didesne parodija kai frajeriai issikelia savo masinas vos ne iki dzipo aukscio o i "bekele" isvaziuoja duok dieve karta per metus...Nes, zinai, turi quattro ir visur kliutis gal izvelgia :D

Neprisijungęs AVANTgarde

• Žiūrėti profilį
Jeigu su quattro nenuvaziuoji nuo asfalto, tai kodel gi jos nezeminti? kokia tau cia parodija...didesne parodija kai frajeriai issikelia savo masinas vos ne iki dzipo aukscio o i "bekele" isvaziuoja duok dieve karta per metus...Nes, zinai, turi quattro ir visur kliutis gal izvelgia :D

tada nereikalingas quattro

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Kam gadint masinos komforta del kazkokio dropo, nors tverkingai masina atrodo o tos dropi tos kaip nusileidzia ant zemes tai tokios par pi stos geldos atrodo:D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

as kitos nuomones :) kai galios ratuose daugiau, kai danga ne kaip magnetas - tikrai saugiau su visais varomais, nei vienu galiniu ar vienu priekiniu :)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį

As 99% nuvaziuoto kelio vaziuoju asfaltu, taciau sekanti masina tikrai bus quattro :) Ir siaip, jei neieskant specialiai quattro atsirastu geras variantas tai tipo reiktu nepirkti - nes nafik man tas quattro, as gi asfaltu vazineju??? :D nebejuokink...

Neprisijungęs AVANTgarde

• Žiūrėti profilį
as kitos nuomones :) kai galios ratuose daugiau, kai danga ne kaip magnetas - tikrai saugiau su visais varomais, nei vienu galiniu ar vienu priekiniu :)

apie S kita kalba, žinoma  kai daug kw tai tik q  :)

As 99% nuvaziuoto kelio vaziuoju asfaltu, taciau sekanti masina tikrai bus quattro :) Ir siaip, jei neieskant specialiai quattro atsirastu geras variantas tai tipo reiktu nepirkti - nes nafik man tas quattro, as gi asfaltu vazineju??? :D nebejuokink...

na kita audi bus q ir pas mane, bet aš ir važėnėju dažnai ne aksfaltu. o jai vazineji tik gerais keliais visada tai q tik papildomas svoris  :)