Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 272703 kartus)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
nelaikas isigyti c6 ?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
as zinau kad tu tokia pirksi kai grysi is uz ano balos kranto.... Spesiu, reik palaukt kol papuls kazkas gero

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
O ka gero siulo ta C6?Daugiau mygtuku vidui ir ne vieno gero dyzelinio motoro.

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
2.7 ar 3.0 nėra gi jau tokie blogi :]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
2.7 ar 3.0 nėra gi jau tokie blogi :]

Tai kad gerai pagalvočiau, ar dar tas "legendinis" 2,5 v6 nebūtų geriau, nei 2,7 ar 3,0 :goodboy:

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Va butent (+)Jie dar problemiskesni uz 2.5.Po kokiu 4m jau galima bus cia atitaryt tema A6 3.0TDi ''bedu turgus"

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
kokie planai su 1.9

• Žiūrėti profilį
apie 2.5, 2.7 ir 3.0tdi V6 nematau prasmes net galvot.  Kazkada Evka gerai pasakes buvo, tas 2.5 neatiduoda tiek kiek jam reikia sudet. O kas su c5 tai nezinau kolkas vazineju pats nes neturejau nei jokio transporto, siaip dar antra c5 turiu tokia pat tik tamsiai melyna musta paemes, tai bus matyt kuria pasiliksiu. Laukiu biski menesio galo kol atsils, tada darbai pajudes.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 23, 22:10:03 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
antra kokiu varykliu?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
asmeniskai man C5 lb gera auto.Talpi,taupi....Su 1.9 aisku.3men buvau isdaves Audi,bet vel grizau prie Audi :-)

• Žiūrėti profilį
antra kokiu varykliu?
tokia pat 1.9tdi mechanas, stokas visiskas, tamsiai melyna, airbag ok, kuriasi, vaziuoja, motoras neliestas.

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 23, 22:18:19 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
Tai kad gerai pagalvočiau, ar dar tas "legendinis" 2,5 v6 nebūtų geriau, nei 2,7 ar 3,0 :goodboy:
placiau gal galima apie tas legendas? visi tik loja o karavanas eina turiu ir 2.5 treti metai eina, prabegus nemazai prie variklio nekisau ranku apart tepalu ir dirzu keitimo dbr turiu ir 3,0 leda, gal galit paburt is kavos tirsciu kada subirs man jos abi, nes nieko naujo neisgirstu kai kalbama apie siuos variklius? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
placiau gal galima apie tas legendas? visi tik loja o karavanas eina turiu ir 2.5 treti metai eina, prabegus nemazai prie variklio nekisau ranku apart tepalu ir dirzu keitimo dbr turiu ir 3,0 leda, gal galit paburt is kavos tirsciu kada subirs man jos abi, nes nieko naujo neisgirstu kai kalbama apie siuos variklius? :D

Tai palauk, pas visus į kiemą anksčiau ar vėliau ateina šventė. ;) Pažiūrėk, kiek vakaruose jų stovi su motordefekt ir t.t. Sklendės, grandinės, įtempėjai, grandinės grandinės ir vėl grandinės :D Čia ne tirščiai. Tiesiog tokia realybė, kad ta modifikacija labai linkusi į šituos gedimus ;)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Kad vaziuoja 2.5 ir negenda,dar nk nereiskia.Nuemes dangtelius manau tikrai rastum is 24 karomyslu bent viena nukritusi jau ;)Siurblys atskira tema.Isvaziavai ir nezinai ar namo grisi ;)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
3.0TDi beda grandines,tempejai ir vanusai(nez kaip pas Audi tas vadinasi)

• Žiūrėti profilį
nu is c6 imciau tik 2.4 V6 ne FSI benza Quattro mechana, bet kad papultu toks, tai retas atvejis, gfryzta benzai visi pamusti pagrinde,o dyzeliai dakalti, sveiki toliau ten vaziuoja vakaruose. Kai turguj pnvz kada pavaiksciojau kai kas antras 2.0tdi su motor defekt jau kokiu 2006m ar pasatas ar kas kita, tai baisu man su jais prasidet.

• Žiūrėti profilį
na  kiekvienam savi marskiniai visad arciau kuno kaip sakant o su variklio defektais galima rast visokiu masinu stebuklu nera lektuvai irgi nukrenta 1.9 ir 2.0 irgi turi savu niuansu eksplotacija pigesne ju bet viskas reamias i masinos stovi ir kaip pries tai buves savininkas vazinejo su auto ;)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Siaip visi motorai geri,kurie nedamusti.Tik kai kurie greiciau dasimusa ;)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Kas antras is tu 2.0TDi su motoro defektu,o kiti tarp tu kas antru, greitom prikelti :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kas antras is tu 2.0TDi su motoro defektu,o kiti tarp tu kas antru, greitom prikelti :-]

Užtat po 2008m situacija pasikeitė, kai pasirodė CR ;) Iš šitų kiek mačiau su defektais, tai nebent su trūkusiu paskirstymu arba turbo ;)

• Žiūrėti profilį
Užtat po 2008m situacija pasikeitė, kai pasirodė CR ;) Iš šitų kiek mačiau su defektais, tai nebent su trūkusiu paskirstymu arba turbo ;)
tai audi, italas jau 98m. buvo CR sukures :D

• Žiūrėti profilį
ne nu tai 2008 metu masinos didele daugumu eksplotuojama vakaruose ir pravaziavusios logiskai mastant neturetu buti daug anksti dar jom griuti:)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Jei dyzelis tai geriausias variantas spėju 1.9 PD 96kw, problemų neturintis variklis. Aišku jei nori lakstyt aplink auto su kanistrais gal ir nepats geriausias variantas.

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Jei nori,kd greit kisene netustetu,81kW geresnis ;)

• Žiūrėti profilį
Jei nori,kd greit kisene netustetu,81kW geresnis ;)
cia ne variklis, o legenda