Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 272358 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
buvo kazkada pora 2.8 Quattro sedanu mechanu papuole marijampolej irgi, tai berods po 6800lt kazkas panasaus tai isgaravo greit.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Arba skenduolis

Cia rimtas bajeris, jau kelinta masina amerikonas ir po poros metu sedynes baisios, kazka jie ten papigiai naudoja.

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
Cia rimtas bajeris, jau kelinta masina amerikonas ir po poros metu sedynes baisios, kazka jie ten papigiai naudoja.

Teke abziuret viena 1.9tdi is prancuzu, tas pats su sedynem buvo, visos sutrukinejusios, gal tikrai skendes.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tai kad nezinau, pirikupas vienas man sake kad kozai vanduo kenkia, trukineja. Nu ir nezinau, buvo va mano odine keleivio sedyne vandens gavos doze, tai tikrai patrukinejo.. O gal sutapimas

• Žiūrėti profilį
gal kai vandens gauna is vidaus tie pamusalai ismirksta, suseda, sedint oda tempiasi ir greiciau sutruksta...

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kaip tiesa su rūdimis pas šitą tavo ? Nes švedai gi mėgsta stipriai parūdyt  :V

• Žiūrėti profilį
Kaip tiesa su rūdimis pas šitą tavo ? Nes švedai gi mėgsta stipriai parūdyt  :V
yra vietom bet kaip svedui tai labai mazai, mano kitai is vokieciu tu paciu metu irgi taip pat vietom patraukta yra.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
gal kai vandens gauna is vidaus tie pamusalai ismirksta, suseda, sedint oda tempiasi ir greiciau sutruksta...
tai gal bus nuo vandens, amerikonai manau niekuo deti, graudo a6c5 gal net dieseli esi mates amerikonas baltas avant irgi garliavoj vazinejas, oda kaip nauja visur minksta minkstutele

• Žiūrėti profilį
zinau as ja, kaimynystej beveik stovi ten, ji balta, kokia europine balta ,baisu. Bet amerikonas balta c5 tai turi kazkoki kitoki prieskoni, visai kita masina atrodo.

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
taip garliavoje ta balta c5 graziuole (y)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Ji balta tokia i geltonuma gal kazkaip nzn bet tikrai jei tinka, nera ji saldytuvo baltumo. O vysnia man irgi grazu, tik buferiu apaciu norisi tos spalvos

• Žiūrėti profilį
Ji balta tokia i geltonuma gal kazkaip nzn bet tikrai jei tinka, nera ji saldytuvo baltumo. O vysnia man irgi grazu, tik buferiu apaciu norisi tos spalvos
sikna pirmiausiai piktint noriu, buferis su parktronikais, juodos lempos kolkas, ir org mufleriai. Kazkokia nesamone, dvigubas ismetimas ir pasikavojes...

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
sikna pirmiausiai piktint noriu, buferis su parktronikais, juodos lempos kolkas, ir org mufleriai. Kazkokia nesamone, dvigubas ismetimas ir pasikavojes...
vava cia tiesa as tam su balta kiek kartu sakiau det apacia kita org nuo olraudo ar nuoko ji ten su dviem isemimais ir kist kaminus lauk. Durnai ten padare

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Toks ismetimas jau grazu :)

Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Toks ismetimas jau grazu :)

Cia ir siaip - visa ji tobulai atrodo  (y)

• Žiūrėti profilį
cia gerai padaryta Sintetic, nes paslepta viskas, ale del aerodinimikos ir kad kuo maziau dumu pustu i is galo vaziuojancius. Tu paziurek japoniskas masinas, ten negana to kad vamzdis matosi, bet dar kartu ir su bakeliu, ypac pas senas, pas kaikurias naujas ir vaizdas nepasikeites :D nu man tai graudziai atrodo

• Žiūrėti profilį
kazin c5 galinis bamperis su dviem ispjovom dual exhaust skiriasi nuo sitos senos? Gal kas zino. Ar bent lipsas tiktu

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
kazin c5 galinis bamperis su dviem ispjovom dual exhaust skiriasi nuo sitos senos? Gal kas zino. Ar bent lipsas tiktu
bamperis tinka nuo naujasniu metu reik tik laikiklius pakeist soninius,o vien lip"as netinka

• Žiūrėti profilį
aisku, reiks kada pasiieskot. Nors gal pavasariui tokius darbus atidesiu.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Ech, pasiilgau C5, dabar kai nebeturiu, tai jų daugėt pradėjo pas visus, ačiū jums.  :bedantis: :goodboy: :D
nu tai uz nedidele suma pinigu nieko naujesnio ir nebeiseina siai dienai :)

• Žiūrėti profilį
c5 geras pasirinkimask, uz nedidele suma tikrai gali paimt nedaug vaziavusi benza ir su gera komplektacija.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
c5 geras pasirinkimask, uz nedidele suma tikrai gali paimt nedaug vaziavusi benza ir su gera komplektacija.
a va jeigu dyzelio reik ir pasirinkimas uz 10k lt tai kujavaznajet ka imt :D audi,bmw.... Va kur klausimas :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
a va jeigu dyzelio reik ir pasirinkimas uz 10k lt tai kujavaznajet ka imt :D audi,bmw.... Va kur klausimas :D
tu tai daba nieko nejemi, vazineji su eko masina ir viskas, ir taupais bapkes geresniems laikams :)

• Žiūrėti profilį
Koks gali buti reikejimas dyzelio? Tau reikia masinos vaziuoti ir kuri tau patinka ir tu skaiciuji kiek kainuos islaikymas, sanaudos, kiek gausi traukos ir kokia bukle nupirksi uz esamus pinigus ir t.t O jei perki masina bele naujesne kad pasipuikuot pries kitus uz paskutinius pinigus tai jau neturiu ka komentuot, jaunyste kalta :D

Neprisijungęs Batista

• Įrašai: 215
    • Žiūrėti profilį
Koks gali buti reikejimas dyzelio? Tau reikia masinos vaziuoti ir kuri tau patinka ir tu skaiciuji kiek kainuos islaikymas, sanaudos, kiek gausi traukos ir kokia bukle nupirksi uz esamus pinigus ir t.t O jei perki masina bele naujesne kad pasipuikuot pries kitus uz paskutinius pinigus tai jau neturiu ka komentuot, jaunyste kalta :D

(y)