Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 271880 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
as neperku masinos pagal vaira as ziuriu kaip ji vaziuoja, man dar tokio vairo is VW/Audi neteko matyt kuris nebutu nutrintas. Beje gali but ir pakeistas kas labiausia tiketina, nes tokioj komplektacijoj toks vairas ir ne odinis dar tai mazai tiketina. Reiks paziuret modifikacijoj koks vairas buves.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kazkoks vairu ir ridos ekspertu burelis  :-] Tada ir as pasigirsiu, turejau mersa su beveik 700K rida , o vairas ledinis, salonas idealus, tik nupoliravus duris pasimate uzrasai taxi , tai tas tur but is vis be ranku vazinejo , o keleivius i bagazine gulde :-] Dabar buvo golfas 2007 metu ,vairas ir vairuotojo sedyne lediniai, nes anas statybininkas tai uzdejo kazkokia kandonke ant vairo ir visa sedyne medziagom apklojes, o toliau visa masina sveikos vietos nera, viskas damuzta, rida 220K. Tai apie ka cia spresti pagal vaira ar sedyne ? (n)

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
Kazkoks vairu ir ridos ekspertu burelis  :-] Tada ir as pasigirsiu, turejau mersa su beveik 700K rida , o vairas ledinis, salonas idealus, tik nupoliravus duris pasimate uzrasai taxi , tai tas tur but is vis be ranku vazinejo , o keleivius i bagazine gulde :-] Dabar buvo golfas 2007 metu ,vairas ir vairuotojo sedyne lediniai, nes anas statybininkas tai uzdejo kazkokia kandonke ant vairo ir visa sedyne medziagom apklojes, o toliau visa masina sveikos vietos nera, viskas damuzta, rida 220K. Tai apie ka cia spresti pagal vaira ar sedyne ? (n)
pilnai sutiku su pastebejimu, kad vairas nerodiklis, bet cia forumas ir visi dalinasi savo patirtim.

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį

Galiu ir as prisijungt prie sekliu burelio? O padangos ziemines dabar? Gal situs ratus kaip vasarinius naudojo, todel ir negave drusku ir lakas neatsilupes :)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
ka tikrai gali sprest apie c5, tai kad stikliniu detuve po 150 000 nebeveikia  :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Tu mane pradedi stebinti :-] Žiūrėk kaip nori, bet net didžiausiam moliui įdavus tokį vairą, jis jo nenulygintų per tiek km. Pas mus naftoj mašinos po 200-300t km susuka, didesnės nei 3 pavaros neįjungdamos ir tai vairai lygesni. Žiūrėk kaip nori, bet tu to gumos gabalo nenudroši tiek staigiai ir nereikia čia būti šerloku ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
ka tikrai gali sprest apie c5, tai kad stikliniu detuve po 150 000 nebeveikia  :-]

buvo 300+ veike visos 3. aisku cia vienoje is kokiu 15 mano ciupinetu. aisku, jei naudojama, tada kitas klausimas.

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
buvo 300+ veike visos 3. aisku cia vienoje is kokiu 15 mano ciupinetu. aisku, jei naudojama, tada kitas klausimas.
maniskei C5 viso 3 detuves veikia rida 290+

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Nauju Škodų vairai be odos į šipulius sueina net kai kuriems nepasiekus 100 000km :D
Tik nepasakok :)

Tėvo škodos vairas po kokių 50 000 km pradėjo gabalais luptis, bendradarbio po 100 000 km atrodė kaip naujas. Vairai buvo identiški.

• Žiūrėti profilį
koks jum skirtumas tas mano prabegas??? ar ji limona begus ar puse. Cia Evaldas nuolat su tais savo vairais. Atsibodot jau. Kalba tik apie vaira ir prabegus, nu forumas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Cia Evaldas nuolat su tais savo vairais. Atsibodot jau. Kalba tik apie vaira ir prabegus, nu forumas.

B6 236000km  :goodboy: Nesuprask kaip kabinėjimąsi, tiesiog nesuprantu, kaip ledinės mašinos būna su visais kiaurais kampais

• Žiūrėti profilį
nereikia cia man kazkokiu irodymu tavo. Neterskit temos su tais vairais prabegais ir t.t. nes jau iki skausmo. Nes 3 puslapiai diskusiju ir jokiu isvadu. Tas pats per ta pati. Man asmeniskai neidomu kiek kieno masina prabegus ir negrumoju pirstu nei vienam pamates nudrozta vaira kad va  ale "tavo puse limono prasukta".
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 29, 12:12:30 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nesinervok, juk ne piktai čia tau aiškinam. Tam gi ir yra forumas, kad pakalbėt.

• Žiūrėti profilį
O atsakyk kiek metu galima kalbet apie ta pati, o apie prabega galima spresti ve vien is vairo.

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Dabar betruksta diskusijos apie dropa ir ratus  :party:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O atsakyk kiek metu galima kalbet apie ta pati, o apie prabega galima spresti ve vien is vairo.

O kur tu matai, kad apie prabėgą aš sprendžiu VIEN iš vairo? Parodyčiau tau gyvai gal 20 vietų, neskaitant landžiojimo su kompu, pagal ką aš sprendžiu. Tiesiog stebuklais netikiu ;)

• Žiūrėti profilį
as ir netikiu stebuklais, nes ju nelabai buna. Bet man patiko dezes darbas, motoras graziau dirba nei V8. Deze dirba nuostabiai.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
tai kiek atidavei? :bedantis: bus dropas ir ratai?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Pritariu, su stock išmetimu, man B6 3.0 V6 dirba žymiai gražiau nei D3 A8 4.2 V8.

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
i kodel 2.4? o ne koks 2.8 ar 2.7?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O man tiesiog sirdis dziaugsmu apsipila, kol pagal vairus spres kokia rida mes gyvensime, persiuvimas 120 lt, o masina atjauneja 400K km  :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O man tiesiog sirdis dziaugsmu apsipila, kol pagal vairus spres kokia rida mes gyvensime, persiuvimas 120 lt, o masina atjauneja 400K km  :-]

O kiek kiauragalvių patiki, kad ten orginalus vairas? :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
 Vaje vaje... Cia beveik visiems (didziajai dauguma) idek masinos foto,kai tik nusipirkes zmogus,nevalyta niekas, nera graziu foto, iskarto- nudrozta.  :-] Atsigaukit, ka jis cia i koki autogida gal deda ? Dalinasi tiesiog foto, man kaip tik tokia daug idomiau matyt ir kaip paskui leda padarys. Aisku, kai dauguma cia deda fotkes ,kad ir kai nusiperka masina,ja atkelia,pakeicia visus riciagu maisus ,vairus persiuna ir t.t. tai jau liuks, o cia dieselis zmogus normaliai idejo fotke nupirktos, tvarkinga normali masina, isvalys salona, persius ta vaira ir patys didieji zinovai aplink tokia jei eitu kokiam turgui ,sakytu jo, tikra rida 220k. Reik dziaugtis jei vaziuoja ji smagiai, nera perpuvus kiaurai ir valio. Ir isvis jus juokingi, ofraudai ten vepezoji kazka tai jei taip papigiai viska imi ko milijonu nevartai ? Kiek jus norit siaip ,kad 97metu masina butu pravaziavus, 180 stuku ? Aisku,yra tokiu,bet nedaug. Nu zodziu,kuo toliau,tuo sitas forumas intelektu zemyn,zemyn. Toks jausmas,kad susirinke chebra visi su kokiom astunkem D4 kad gali cia vos ne zemint zmogu ir sprest apie jo masina pasakot vejus. Kokie 4 metai atgal cia taip nebuvo, nu bet tiek to kaip sakoma,o kam dabar lengva.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 29, 18:16:33 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
B6 236000km  :goodboy: Nesuprask kaip kabinėjimąsi, tiesiog nesuprantu, kaip ledinės mašinos būna su visais kiaurais kampais

a8 520000

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 29, 18:22:28 sukūrė M-T-M »