Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 267022 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
parduotas avantas mano sidabrinis i geras ranka. Nupirkta ka tik A4 B5 1.9tdi PD 85kw Quattro 00m. Pilotas, rekaras, klima ir daugiau nieko is bajeriu. Aij dar viena smulkmena, 6 begiai :D

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 01, 10:08:45 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Norėčiau ir aš tokios (r) daug kainavo?

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Apie 3000e. Galėjai paskubėt nusipirkt kol daužta skelbimuose buvo :) būtum pigiau sumokėjęs :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kad q ir 1,9  manualas, tai :H

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
o tai kur 2.5 v6 dingo ar as kazka praziopsojau ?

• Žiūrėti profilį
Apie 3000e. Galėjai paskubėt nusipirkt kol daužta skelbimuose buvo :) būtum pigiau sumokėjęs :)
tai kad ji is pirmos dienos idejus skelbima ir nupirkta.

• Žiūrėti profilį
o tai kur 2.5 v6 dingo ar as kazka praziopsojau ?
v6 bus neuzilgo parduodama.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
nu idomu kaip seksis parduot tau ta 2.5 :) nebent labai pigiai leisi

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
jai noresi yra dar uzuolaidos tokios kaip emiai  (h)

• Žiūrėti profilį
nu idomu kaip seksis parduot tau ta 2.5 :) nebent labai pigiai leisi
as pasakysiu tik viena. Kiek kam pasakai kad turi V6, visi sako bek tu nuo jos kuo greiciau ir t.t Ir taip sako tokie kurie maziausiai supranta ir klauso bobuciu pasaku. Jei dviem uzlinko motorai tai reiskia kad jie visi yra lavonai ir t.t Tokia nuomone nuvilnijo ne vien turbut per musu sali. Sita masina tvarkinga, variklis kaip bitute, jei ne sita PD ja sau palikciau.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
nu mes va dbr audine 132kw pardavinejam  , variklis ir viskas tvarkoj , kebulas turi siek tiek pabraizymu , kaina irgi vos ne pigiausia autopliuse , bet  , kad atvaziuotu ziuret bent , buvo tik pora zmoniu.. sustojas manau tas pirkimas..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
nu mes va dbr audine 132kw pardavinejam  , variklis ir viskas tvarkoj , kebulas turi siek tiek pabraizymu , kaina irgi vos ne pigiausia autopliuse , bet  , kad atvaziuotu ziuret bent , buvo tik pora zmoniu.. sustojas manau tas pirkimas..

Nuo treciadienio pietu visa prekyba numire  :D. Iki tol baltarusiai eme viska , nesvarbu ar 2,5 , ar 1,9 net 1999metu a6c5 pirko ir muitas buvo pofik.

• Žiūrėti profilį
tai sakyk ka dabar daryt...gali ir i PM. :D

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
apžiūrėk geriau jos priekį. Garantuoju kad rasi prie ko prikibt ;) kapotas ir tas neišlygintas normaliai

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
jo sakyk ir man i pm :D , o tai kaip cia jau muita uzdejo ? ne sausio 1d buvo atkele ?

• Žiūrėti profilį
apžiūrėk geriau jos priekį. Garantuoju kad rasi prie ko prikibt ;) kapotas ir tas neišlygintas normaliai
taip, priekis atsiremtas per pati vidury kaip i stulpa mazdaug kur, groteles skile, prie buferio darbo yra, kapota dazyt reik, bet to nevadinu musimu.

• Žiūrėti profilį
jo sakyk ir man i pm :D , o tai kaip cia jau muita uzdejo ? ne sausio 1d buvo atkele ?
vel reiskia grazino nutarima atgal.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Jokio nutarimo nebuvo, tik musu iliuzijos, pasakos ir visi straipsniai neoficialiais duomenimis.
Kas nespejo parduoti-uzuojauta, cia liecia citroen, peugeot, renault ir visu kitu gavno savininkus, kas liecia normalias markes ju kainos neturetu stipriai kristi, bet cia jau prasideda burimas is kavos tirsciu, kas bus jeigu bus.Kas idomiausia dauguma lietuviu norinciu nusipirkti masina, lauke liepos 1d. ir tikejosi po jos pirkti uz puse kainos , deja kainos nenukrito , o ir pasiula tapo labai kukli.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
tiksliai gi visi lietuviai liepos 1d lauke , dziaugiuos kad pardavineju ne koki reno ar dar ka , o audi , tai sansas kad lietuviai nupirks yra :) , bet realiai tada man nesusirisa galai pasiziuri dabar renault laguna 2001-2003 1.9dci kainos 8-10tukst litu :D tai jeigu kris tai kiek jos isviso kainuos  ? :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Jokio nutarimo nebuvo, tik musu iliuzijos, pasakos ir visi straipsniai neoficialiais duomenimis.
Kas nespejo parduoti-uzuojauta, cia liecia citroen, peugeot, renault ir visu kitu gavno savininkus, kas liecia normalias markes ju kainos neturetu stipriai kristi, bet cia jau prasideda burimas is kavos tirsciu, kas bus jeigu bus.Kas idomiausia dauguma lietuviu norinciu nusipirkti masina, lauke liepos 1d. ir tikejosi po jos pirkti uz puse kainos , deja kainos nenukrito , o ir pasiula tapo labai kukli.

Žiauri teisybė... Nupirkti nebėra ką, o parduoti dabar irgi žiauriai sunku.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
o oficialiai kur nors yra parasyta kad uzdejo muita ?

• Žiūrėti profilį
parduoti sunku, bet jei masina turi kazkokio patrauklumo, isskirtinumo atras pirkeja visad. Savo pardaviau per nepilna savaite aisku numetes kaina, nors ir pakelus ant pakeliko pasimate ir gan rimtu defektu bet zmogus neatsibaide ir vistiek paeme. O db uz dar maziau paemiau 5kart geresni varianta. Per plauka dabartine 1.9 neisejo i Belarusija...

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
bet ziuriu tu pastoviai ant tu ketvirkiu , neatsibodo dar tau jos ?  :-]

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
diesel tai kiek mokejai jei nepaslaptis? kazi ar didelis skirtumas tarp traukos 85kw quattro ir 81kw quattro, jeigu nedidelis tai greit noresis galingesnes Oo) (bent man tai jau norisi :-] )

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
cipa ikalei ir lakstai :D