Apie 3000e. Galėjai paskubėt nusipirkt kol daužta skelbimuose buvo būtum pigiau sumokėjęs
o tai kur 2.5 v6 dingo ar as kazka praziopsojau ?
nu idomu kaip seksis parduot tau ta 2.5 nebent labai pigiai leisi
nu mes va dbr audine 132kw pardavinejam , variklis ir viskas tvarkoj , kebulas turi siek tiek pabraizymu , kaina irgi vos ne pigiausia autopliuse , bet , kad atvaziuotu ziuret bent , buvo tik pora zmoniu.. sustojas manau tas pirkimas..
Citata iš: Kambas 2011 Liepos 01, 10:13:07 Apie 3000e. Galėjai paskubėt nusipirkt kol daužta skelbimuose buvo būtum pigiau sumokėjęs tai kad ji is pirmos dienos idejus skelbima ir nupirkta.
Citata iš: diesel_power 2011 Liepos 01, 11:45:41 Citata iš: Kambas 2011 Liepos 01, 10:13:07 Apie 3000e. Galėjai paskubėt nusipirkt kol daužta skelbimuose buvo būtum pigiau sumokėjęs tai kad ji is pirmos dienos idejus skelbima ir nupirkta.apžiūrėk geriau jos priekį. Garantuoju kad rasi prie ko prikibt kapotas ir tas neišlygintas normaliai
jo sakyk ir man i pm , o tai kaip cia jau muita uzdejo ? ne sausio 1d buvo atkele ?
Citata iš: ignaras 2011 Liepos 01, 13:34:35 jo sakyk ir man i pm , o tai kaip cia jau muita uzdejo ? ne sausio 1d buvo atkele ? vel reiskia grazino nutarima atgal.
Citata iš: diesel_power 2011 Liepos 01, 13:36:28 Citata iš: ignaras 2011 Liepos 01, 13:34:35 jo sakyk ir man i pm , o tai kaip cia jau muita uzdejo ? ne sausio 1d buvo atkele ? vel reiskia grazino nutarima atgal.Jokio nutarimo nebuvo, tik musu iliuzijos, pasakos ir visi straipsniai neoficialiais duomenimis.Kas nespejo parduoti-uzuojauta, cia liecia citroen, peugeot, renault ir visu kitu gavno savininkus, kas liecia normalias markes ju kainos neturetu stipriai kristi, bet cia jau prasideda burimas is kavos tirsciu, kas bus jeigu bus.Kas idomiausia dauguma lietuviu norinciu nusipirkti masina, lauke liepos 1d. ir tikejosi po jos pirkti uz puse kainos , deja kainos nenukrito , o ir pasiula tapo labai kukli.