Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 271863 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
tai ka dabar su dviem ketvirkem veiksi ? :D 1.9tdi darbine , 2.5 iseigine ? :d

• Žiūrėti profilį
sidabrine bus parduodama neuzilgo

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
dabar kaip dvi turi ketvirkes  kaip tau trauka pasirode 1.9tdi ir 2.5tdi ? cia kaip zmones sako mieste visai nesiskiria trauka , nezinau kaip kitiem bet man tai labai skiriasi kur 2.5 o kur 1.9

• Žiūrėti profilį
dabar kaip dvi turi ketvirkes  kaip tau trauka pasirode 1.9tdi ir 2.5tdi ? cia kaip zmones sako mieste visai nesiskiria trauka , nezinau kaip kitiem bet man tai labai skiriasi kur 2.5 o kur 1.9
kazkokia viena klaidele sedi del slegio turbos, daugiau varikli nieko neradau. Siaip traukia neblogai aisku gal noretusi geriau, bet as su ja tik 20km vaziavau ir tai labai ramiai, nes buvau su suklastotais numeriais :D

Neprisijungęs žandaras

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Važinejas tiek su 1.9tdi PD, tiek dabar paskutinius tris metus su 2.5tdi v6, tai galiu pasakyti su 1.9 žymiai smagiau važiuoti buvo, tas 2.5 bukas, kol išsisuka jis pirmais bėgiaisi..

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Koks dar bukas?  :-] Gal kokiu problemu buvo su motoru? Ne visi arkliai pakinkyti.. :) 2.5 jei tvarkingas aisku kad 100 kartu smagesnis. O vimotoj kai prasukau, tai jis sake, kad kiek atvaro tu 2.5 v6 tai leisgyviai nei puses arkliu nebuna.  Oo)

//

Ai nors pas tave a6 kiek matau po avataru? Tai ji gal sunkesne.. nzn. Mano kaip pas pona diesel_power.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Koks dar bukas?  :-] Gal kokiu problemu buvo su motoru? Ne visi arkliai pakinkyti.. :) 2.5 jei tvarkingas aisku kad 100 kartu smagesnis. O vimotoj kai prasukau, tai jis sake, kad kiek atvaro tu 2.5 v6 tai leisgyviai nei puses arkliu nebuna.  Oo)

//

Ai nors pas tave a6 kiek matau po avataru? Tai ji gal sunkesne.. nzn. Mano kaip pas pona diesel_power.

Dar ir kaip bukas jis prie žemų rpm. 1,9 iš vietos daug geriau startuoja, tik aišku po to jau 2,5 ima viršų, kai įsisuka.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
nzn gal ta pirma antra saiba 1.9ir smagiau eina , bet su 2.5 trecia isimeti tapke uzmini ir sulendi i sedyne :D

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
Koks dar bukas?  :-] Gal kokiu problemu buvo su motoru? Ne visi arkliai pakinkyti.. :) 2.5 jei tvarkingas aisku kad 100 kartu smagesnis. O vimotoj kai prasukau, tai jis sake, kad kiek atvaro tu 2.5 v6 tai leisgyviai nei puses arkliu nebuna.  Oo)

//

Dar ir kaip bukas jis prie žemų rpm. 1,9 iš vietos daug geriau startuoja, tik aišku po to jau 2,5 ima viršų, kai įsisuka.

jeigu lavona turejai, tai gal ir taip...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Koks dar bukas?  :-] Gal kokiu problemu buvo su motoru? Ne visi arkliai pakinkyti.. :) 2.5 jei tvarkingas aisku kad 100 kartu smagesnis. O vimotoj kai prasukau, tai jis sake, kad kiek atvaro tu 2.5 v6 tai leisgyviai nei puses arkliu nebuna.  Oo)

//

jeigu lavona turejai, tai gal ir taip...

:-] Sakai lavoną :-]
Tai matyt netgi du lavonus. Nepradėk lyginti čipuotus hujuotus tik dar... Bukas tas variklis startuojant, reikia jį įsukti, o su 1,9pd visai kas kita, bet jis išsikvepia prie aukštesnių rpm - būtent tada, kai 2,5 tuo metu traukti geriausiai pradeda. Ir nepasakok, kad uždrožti ar pan, pats dvi turėjau, plius ne su viena teko važiuoti.

Neprisijungęs Poderis

• Žiūrėti profilį

Nu nezinau.. rimtai neaisku ka turejai. :) Pirmos pavaros beda gal kad kiek trumpa ji, bet tikrai nera buka masina. Antra pavara kai timtelni.. tai net su cipuota 1.9 butu idomu sustatyt.  :H

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Nu nezinau.. rimtai neaisku ka turejai. :) Pirmos pavaros beda gal kad kiek trumpa ji, bet tikrai nera buka masina. Antra pavara kai timtelni.. tai net su cipuota 1.9 butu idomu sustatyt.  :H

Jūs blin vieną kartą įsiskaitykit, ką kalbu! Aš nerašiau, kad sustojus drage 1,9 šaus laisvai pro šoną 2,5, tiesiog šitą motorą reikia išsukinėti ir važinėti aukštesniais sūkiais, o 1,9 priešingai - jis labai judrus ir prie labai žemų apsukų. Neiškokit sliekų kur nereikia, turėjau dvi tokias 132kw a6, vienas automatas, kitas čipuotas mechanas. Su mechanu eidavau lygiai su 530d 142kw dyzeliais, tai apie kokius negyvumus kalbate? Tiesiog sakau, kad bukas jis tol, kol neįsuki jo, o po miestą smaukantis ne visada jį ir teišsukinėji...

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį

Jūs blin vieną kartą įsiskaitykit, ką kalbu! Aš nerašiau, kad sustojus drage 1,9 šaus laisvai pro šoną 2,5, tiesiog šitą motorą reikia išsukinėti ir važinėti aukštesniais sūkiais, o 1,9 priešingai - jis labai judrus ir prie labai žemų apsukų. Neiškokit sliekų kur nereikia, turėjau dvi tokias 132kw a6, vienas automatas, kitas čipuotas mechanas. Su mechanu eidavau lygiai su 530d 142kw dyzeliais, tai apie kokius negyvumus kalbate? Tiesiog sakau, kad bukas jis tol, kol neįsuki jo, o po miestą smaukantis ne visada jį ir teišsukinėji...
nevažiuoja nei tie 530D nei tos A6 2.5 132kW :D :D :D va anądien mieste prilipau ant subinės vienam piktam 530D su savo skarbonke ir niekur jis nuo manęs nepabėgo :-]
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Poderis

• Žiūrėti profilį
Na gali but.. Kiekvieno poreikiai skirtingi. Tiesiog kai man neuzkliuvo tas jo tariamas "bukumas" pirmom saibom, tai ir atsakiau i ana zinute, kad man motoras ne kiek nebukas. Jei ten yra kam nors diskomfortas del to, tai lai ir renkasi 1.9, ir eksplotacija pigesne ir ekonomiskesnis. Na o man apsukas pakelt auksciau netrukdo.. Viskas ok, nenoriu tavo nuomones uzgincyt. Turejes ne viena, zinai ka sakai  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

nevažiuoja nei tie 530D nei tos A6 2.5 132kW :D :D :D va anądien mieste prilipau ant subinės vienam piktam 530D su savo skarbonke ir niekur jis nuo manęs nepabėgo :-]

Prie ko čia su su sava skarbonke? :D :D :D Matyt ant kokio piktesnio traktoriuko neužkibai, tai sparnai ir skleidžiasi vis Oo)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį

Prie ko čia su su sava skarbonke? :D :D :D Matyt ant kokio piktesnio traktoriuko neužkibai, tai sparnai ir skleidžiasi vis Oo)
nu ten pakankamai piktas buvo ;) prie kiekvieno šviesoforo gazas dugnas, juodų dūmų debesėlis iš galo, gal dar ir pačipuotas :V
o ant piktų dyzelių kur kubatūra virš 3 litų nesiraunu :D ten jau batai :-]
1.4Tdi
328Ci

• Žiūrėti profilį
nezinau kaip mano vaziuoja, nes su tokiais nr tik kieme stumdytis todel nekomentuoju kolkas.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
o tai kame problema kad tu  jos neuzsiregistruoji ? ar tranzitiniu neisiemi ?

• Žiūrėti profilį
o tai kame problema kad tu  jos neuzsiregistruoji ? ar tranzitiniu neisiemi ?
nera laiko kolkas skirt jai, sita reik parduot pirma...

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
O tai salona su vairu vistiek kisi i sita 2.5 ar ne?

• Žiūrėti profilį
O tai salona su vairu vistiek kisi i sita 2.5 ar ne?
ne

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
tai teks vel pirkt viska is naujo :D :D

Neprisijungęs Poderis

• Žiūrėti profilį
Gi minejo, kad sitai ieskos melynos odos rekariniu sedyniu  :V O is anos jei viska islups tai nieko ir negaus uz ja  :-]

Neprisijungęs žandaras

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Na šiaip jau geriau tvarkingas veliūras  (y), negu tas eilinis audi bulvinių maišu salonas  :f