Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: diesel_power garazas A6 C5 Avant FL 1.8T Quattro  (Skaityta 271974 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Patinka man tie numeriai paišyti :D Galima skaudžiai už juos per kišenę gauti ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
kiek pastebu, tik italu paiso :V gali puse audes nusinesti i valstybes kisene uz toki bajeri :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
kiek pastebu, tik italu paiso :V gali puse audes nusinesti i valstybes kisene uz toki bajeri :-]

Todėl, kad praktiškai tik italai neatiduoda savo nr, parduodami auto.

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
is olandu irgi "graziai" ranka pareina nudailinti :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
nu nzn kiek kw pagal dokus, itariu kad 110kw, snd jau nuskausmino mentai tik is turgaus isvaziavus, bet ejo sutart kai paminejau pazintis :D Kokiu daliu leist, tvarkinga audi, kai is italu, vairas idealus, salonas kaip 100000km prabeges is vaizdo sprendziant, padariau klaidu nuskaityma, tai sudkes ten rodo, vaziuoja idealiai, neuzdrozta audi ir dar Q uz tikrai maza kaina.

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
kiek sumokėjai tu čia už ja ? :] gal buvai parašeęs kaina tik pražioplinėjau  :V

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
ir man parasyk, idomu pasidare :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
ir man parašyk, nes dairinėjuosi po truputį kažko panašaus, bet kogero dar palauksiu iki pavasario

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
o kodel a6'tu neziurit jei su tokiu varikliu perkat ? suprantu kai zmones perka ketvirkes del 1.9tdi , bet kai 2.5tai jau man cia kazkas neaisku :D

• Žiūrėti profilį
man  a6 sedanas, ok viskas, bet avantas jau tokia salanda kad negaliu ziuret.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 15, 00:59:21 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
nu ups, bet teisingai zmogus pasake, jei su situo nesamoningu varikliu pirkt ( deja dabar ir pats toki vairuoju ), tai nebent a6, nes joje ir komforto bus daugiau ir masina didesne bent. nes tas 2.5 v6 juk realiai ekonomijos neturi, o toks yra dyzelio pagrindinis pliusas. siaip mastau kad turejai labai labai pigiai atiduot jei jau susigundei ja. as buciau atsokes vien jau del salono, nes veliuras dar dzin, bet kai jis rasalinis ir dar su melyna panele, tai mane asmeniskai vimdo :-]

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
tai salona tai persimest galima , bet jeigu tokiu varikliu tai irgi tik a6 imciau nes ,  vistiek a6 jau rimtesne masina o islaikymas gaunasi tas pats , o del to salono nera cia labai didele beda pasims koki salona ir persimes , as ir manau kad pigiai ja paeme , idomu butu kaina suzinot :)

• Žiūrėti profilį
nu ups, bet teisingai zmogus pasake, jei su situo nesamoningu varikliu pirkt ( deja dabar ir pats toki vairuoju ), tai nebent a6, nes joje ir komforto bus daugiau ir masina didesne bent. nes tas 2.5 v6 juk realiai ekonomijos neturi, o toks yra dyzelio pagrindinis pliusas. siaip mastau kad turejai labai labai pigiai atiduot jei jau susigundei ja. as buciau atsokes vien jau del salono, nes veliuras dar dzin, bet kai jis rasalinis ir dar su melyna panele, tai mane asmeniskai vimdo :-]
o man asmeniskai ta juoda tai jau jokio isskirtimnumo neturi, o sitas vidus isskirtinis. Mastoma det melyna odini rekara, nes melyna galima pigiai paimt, kas uzmatysit, siulykit. Vidus jos kaip naujas, paemiau uz gera kaina. Del a6 c5 tik del komfoto sutinku, fainai abloske padarytos, stogo apdaila, vietos gale daug daugiau, bet vaziavimas tas pats, teko vazinet, ir nusivyliau, nes pas c5 vaziavime pajutau kad tik tai kad didesne masina.

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
nu sito negaliu lygint su sita ketvirke neteko vaziuot :)  is isores neblogai atrodo replikas tas penkiu stipinu kokius r17 uzmani uzniauki langus paleidi biski ir saldainis o ne masina :D

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
kadangi teko ir su ta ir su ta vazinet, tai tikrai pliusas c5 del vaziavimo. nors is tikro daug kas priklauso nuo spyruoklius, nes tiek pas b5, tiek pas c5 tu variantu milijonas jauciu, ir su visais masina kitaip vaziuoja :D taip kad reiktu lygint su identiskais zymejimais :) ir siaip jei logika pasitelkt, tai juk c5 baze ilgesne ir platesne, tai automastiskai pliusas vaziavimo komfortui ;)

• Žiūrėti profilį
nu sito negaliu lygint su sita ketvirke neteko vaziuot :)  is isores neblogai atrodo replikas tas penkiu stipinu kokius r17 uzmani uzniauki langus paleidi biski ir saldainis o ne masina :D
langu neniauksiu, nes jei niaukt tai visus, bet tokiu planu neturiu. Leist zemym neleisiu, nes ir taip Sline amortikai, zemesne ji nei ne Q, patinka man jos aukstis, ratus mausiu avusus, planuoju dar nusveist ragus ir padaryt blizgancius naturalaus aliuminio.

• Žiūrėti profilį
kadangi teko ir su ta ir su ta vazinet, tai tikrai pliusas c5 del vaziavimo. nors is tikro daug kas priklauso nuo spyruoklius, nes tiek pas b5, tiek pas c5 tu variantu milijonas jauciu, ir su visais masina kitaip vaziuoja :D taip kad reiktu lygint su identiskais zymejimais :) ir siaip jei logika pasitelkt, tai juk c5 baze ilgesne ir platesne, tai automastiskai pliusas vaziavimo komfortui ;)
taip, etka atsivertus ten tu spyruokliu zymejimu kokia 30 ir daugiau. Kazka pletkino kad c5 faceliftas zymiai geriau rieda nei prefacelift.

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
na man A6 nuo A4 stipriai skiriasi savo vaziavimo komfortu, (pats tokia vairuoju bet nereiskia kad del to giriu) tiesiog teko ir su tokia ir su tokia vazinet kadangi nesu toks mazas tai man A4 kaip taburete jei masinoi daugiau zmoniu vaziuoja, o del ekonomijos esu patenkintas tik bakas galetu buti didesnis... :)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
graziai atrodo, nieko nepasakysi :) Chrominiai ragai pagyvins vaizda aisku :)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
jo ratai vaizda pakeitė mašinos visiškai :] aš ragus turiu, o diesel_power aplink langus chroma :D kažką reik sukt diela :D

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs žandaras

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
belieka sidabrines atsikratyti  :D

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Is sidabrines visa geri permest is salono i sita V6 ir ramu ;)