Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: DeividasA6 - AUDI a6 c6 atkeliavo i garaza  (Skaityta 38936 kartus)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
Atnaujindamas prisegu truputeli darbu foto :
Pries:

Eiga:

Po:

Bendras vaizdas:

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nu gerai gavosi, ir tai gali pasidaryt kiekvienas, o ne vazinet su aprukusiais pajuodusiais

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
ar galima tai kaip nors atlikt neturit mašinkos?  :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Laisvai, siauras ilgas skuduriukas ir kokia 3m pasta.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
:) taip, juk yra kaimynu, draugu, giminu :)

edit: perskaiciau neturint masinos :), as nusiblizginau ant dreles uzsidejes dratini toki sepeti o paskui su svelniu
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugpjūčio 23, 10:54:20 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Laisvai, siauras ilgas skuduriukas ir kokia 3m pasta.

Masinka nepoliravau o sveiciau, ir tai su 150 gera pusvalandi sveiciau, nes isgrauzta rudziu buvo nemazai, po to jau vandeniu didindamas iki 2000 ir tada ant veiloko zelionke poliravau ...

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
top quality job :D Butu durnas klausimas, ar po to kai susveiti nesurudija? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nerūdija, jei nuplauni, plaudamas mašiną.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Nerūdija, jei nuplauni, plaudamas mašiną.

Butent, visada plaudamas kai koks pedantas kempine brukstelnu ir duslintuvus dabar ir kuo puikiausiai viskas laikosi :)

KLAUSIMAS OFF TOPIC : Gal turit ar matet ar zinot kas turi stogo bagazines skersinius maniskei ? Pajamciau jei kaina protinga

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Pamaciau pas kolega ir susigalvojau kad ir man reikia jau :D Kaip jus manot ? :)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Kazin ar verta :think:, jei det tai tik is 3 daliu kur OEM.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Kazin ar verta :think:, jei det tai tik is 3 daliu kur OEM.

Nu man tas 3 daliu (ABT tipo) tai isvis kazkaip foflo labai ziurisi...

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Ten ne ABT, o original audi styling detale, jei nepatinka tai ka ten galvot dar, nededi ir viskas. O jei ta viena bruksny det ka as zinau, tas pat kaip uzrasyt ant duru MADE IN CHINA. Mano manymu jei det tik original arba identiskas originaliom kopijas, o geriausia nieko nedet, nors nesubjaurosi.

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
Davatkos :D Čia žiūriu šitam forume bent žingsnis į šalį nuo originalo, ir būsi nušvilptas :D

• Žiūrėti profilį
man tai kaip tik tas originalas ziauriai lievai atrodo :) is 3 daliu.. O paprastas lip spoileris gal ir nieko ziuretusi, tik sita kur davei pvz, man kazkaip perdaug atsikises, manau uztektu paprasto kaip pas m3 bmw buna juostele tokia  :bedantis:

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Benarsant ebeju pajamtas tinkas i bagazine

Tik kai parsiunte nuejes primieruos abstulbau kad nera jam laikikliu ! (buvusioj C5'oj tikrai buvo del to tiap gal ir pasirode). Nulekus i pirma srota paimti laikikliukai is C5'os, bevaziuodamas namo sukau galva kaip reikes juos privirtint, buvau pasiryzes grezt skyles ir sukt samariezus, bet atsikelus visas dangas radau originalias skyles su sriegiais tose vietose kur dedasi ir tie laikikliai (niekaip nesuprantu kodel ju nebuvo, gal cia tokia komplektacija ?) graziai ispjausciau dangoj reikiamose vietose skyles ir ileidau laikikliukus, susukau viska sutveriau ir viskas kaip cia buve !

Atlieka paskirty :D

Dar pakeisti valytuvai, nes senieji buvo stipriai nekazka jau :D

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 27, 20:29:25 sukūrė Deividasa6 »

• Žiūrėti profilį
keista, pas mane tie laikikliai yra :D geriau butum pirkes kablius ant kuriu kabinas tashes :D

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
keista, pas mane tie laikikliai yra :D geriau butum pirkes kablius ant kuriu kabinas tashes :D
Tai kad tenka ir bendzapjukla isimest buna, tai i tase neikiso to :D (beje tiksliau kas ten per laikikliai ir tases ? :D gali nuorodele gal kokia ? )

• Žiūrėti profilį
toks va sudas kuris tvirtinas prie metalines palanges :D ir atlenkus pasidaro kaip kablys :D ant kurio sumeti tashes rankenas ir tasshe neslidineja bagaznike :D

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
toks va sudas kuris tvirtinas prie metalines palanges :D ir atlenkus pasidaro kaip kablys :D ant kurio sumeti tashes rankenas ir tasshe neslidineja bagaznike :D
Va cia irgi geras daiktas tikrai, kaip cia jis uzsivadines angliskai ? :D

• Žiūrėti profilį
be be zhe, parasiau boot hook :D bet kazin ar jebejuj rastum ji tokiu pvd :) esu mates ebay.de tai kaina apie 19eu. Kai uz toki sh gabala tai gana daug :D Plius ant jo yra kabinamas ir tas pats tinklas :)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
be be zhe, parasiau boot hook :D bet kazin ar jebejuj rastum ji tokiu pvd :) esu mates ebay.de tai kaina apie 19eu. Kai uz toki sh gabala tai gana daug :D Plius ant jo yra kabinamas ir tas pats tinklas :)
Vokietukai nuproteje normaliai zodziu su kainom savo :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kiek už aerotwinus mokėjai? Aš pasatui pirkau, kainavo 90lt, įdomu čia normaliai ar ne?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Va cia irgi geras daiktas tikrai, kaip cia jis uzsivadines angliskai ? :D

Niekam jie tike, nebent tases rankenas padarysi tam tikro ilgio, tinklas zymiai patogiau.